Şimdi Ara

Bayram Alışverişinize Happy Kart İle Mutluluk Katın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bayram Alışverişinize Happy Kart İle Mutluluk Katın!


    Kampanya Detayları:

    11 Ağustos – 31 Ağustos 2017 tarihleri arasında Happy Kart ile yapılacak 100TL ve üzeri giyim alışverişine 10 TL bonus verilecektir.
    Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 10 TL Bonus kazanabilir. Yapılacak ilk 100TL ve üzeri giyim alışverişinden puan kazanılacaktır.
    Kampanyaya sadece giyim harcamaları dahildir.
    Kampanyadan kazanılanacak olan bonuslar 10 Eylül 2017 tarihinde kartlara yüklenecek ve 29 Eylül 2017 tarihine kadar kullanılabilecektir, kullanılmayan bonuslar 30 Eylül 2017 tarihinde geri alınacaktır
    Kampanyaya katılmak için müşterilerimizin harcamadan önce BAYRAM yazıp boşluk bırakarak kart no son 6 hanesini 2442'ye SMS’le göndermeleri gerekmektedir.
    Kampanyaya peşin ve taksitli yapılan harcamalar dahildir.
    Ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Ek kartlar ve sanal kartlarının kampanyaya katılabilmesi için kampanya katılım SMS'inin ek/sanal kart numarasının son 6 hanesinin asıl kartın bağlı olduğu telefondan gönderilmesi gerekmektedir. Ek kartlar ve sanal kartların kampanyada puan/ekstre indirimi kazanmak için kampanya koşullarının ek kart ile sağlanması gerekmektedir.
    Happy Zero Kartlar için kampanyaya katılım ücreti 1,99 TL’dir.
    Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Kampanyaya sadece yurtiçinde yapılan harcamalar dahildir.
    Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, nakit avans ve bonus harcamaları dahil değildir.
    Taksitli işlemler, vadeli taksit, sanal POS ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya katılım kısa mesajının; bankamız sisteminde kayıtlı olan ve kartın bağlı olduğu cep telefonu numaralarından gönderilmesi gereklidir.
    Tüm kartlar için katılım SMS'inin sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.
    Katılım için gönderilen her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.
    Bu kampanya ilgili üye işyerinde devam etmekte olan bir başka Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. kampanyası ile birleştirilemez.
    Kampanyaya katılacak ve bonus kazanan müşterilerimizin kartının açık durumda olması ve kampanya tarihi itibari ile kredi kartlarını kullanmasını engelleyen herhangi bir durumun olmaması gerekmektedir.
    Ticari ve Business Kartlar kampanyaya dahil değildir.
    Hakkında haciz işlemi başlatılmış, bir dönemden fazla borç gecikmesi olan kredi kartı hesapları, bu ve benzeri durumlardan doğan idari ve kanuni takipteki hesaplar, kart sahibinin vefat bildirimi yapılmış hesaplar ve aynı tarihte tüm kartlarında iptal kart blokesi bulunan kişiler kampanyaya katılamaz.
    Harcamanın gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin hatalı olması durumunda sorumluluk Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'ye ait değildir.
    Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Web sayfaları, e-posta ya da SMSlerdeki yazım hataları bağlayıcı değildir. Harcama yapılan işyerlerinin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. sorumlu tutulamaz.
    Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin hatalı olması durumunda sorumluluk Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'ye ait değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42_JeoGenc_42 -- 11 Ağustos 2017; 15:2:59 >







  • Sadece 10 tl mi? Dalga geçiyorlar sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.