Şimdi Ara

Bayraktar AKINCI artık daha güçlü: TEBER-83 güdüm kitiyle atış yapıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayraktar AKINCI artık daha güçlü: TEBER-83 güdüm kitiyle atış yapıldı
    Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar AKINCI insansız hava aracının vurucu gücüne güç katacak TEBER-83 güdüm kitiyle ilk atış testi yapıldı. Hedefi tam isabetle tutturmayı başardı.

Ayrıca Bkz.Pakistan-Hindistan savaşında Çin damgası: İlk Rafale düştü

ROKETSAN tarafından geliştirilen TEBER-83 güdüm kiti, MK-83 sınıfı yaklaşık 450 kg ağırlığındaki genel maksat bombalarını akıllı mühimmata dönüştüren yeni nesil bir güdüm sistemidir. Bu bombaların hedefi yüksek hassasiyetle tutturmasını ve hareketli hedeflere karşı yüksek hassasiyetli vuruş kabiliyeti kazanmasını sağlıyor.

TEBER-83, MK-83 sınıfı 1.000 lb (yaklaşık 454 kg) genel maksat bombalarını akıllı mühimmata dönüştürürken TEBER-81 ve TEBER-82 sırasıyla MK-81 (250 lb) ve MK-82 (500 lb) bombaları için tasarlandı. Üç kit de benzer güdüm sistemlerine sahip olsa da aralarındaki temel farklar bombaların ağırlığı, menzili ve taşıma platformlarında oluşuyor. TEBER-83 güdüm kitiyle donatılmış MK-83 sınıfı bombalar ile ağır zırhlı araçlar, tanklar, sığınaklar, korunaklı yapılar ve gemiler imha edilebilecek. AKINCI TİHA’nın vurucu gücü büyük oranda artacak.

• bunlar çok güzel,

100 yıllık savaş konsepti yenileniyor, bu konuda ülkemizin öncülük çok daha önemli bir konu.

Osmanlı'nın yada Roma'nın yada başka bir ülkenin en şaşalı fetihlerle dolu olduğu zamanlarda, dönemin en iyi silahlarının da sahipleriydiler.

Bu şu anda çok daha önemli çünkü, bu silahlar ilgili coğrafyada diğer ticaret konuları için bir aracı ürün yada yaptırım ürünü olarak kullanılabiliyor.

• bunlar çok güzel,

100 yıllık savaş konsepti yenileniyor, bu konuda ülkemizin öncülük çok daha önemli bir konu.

Osmanlı'nın yada Roma'nın yada başka bir ülkenin en şaşalı fetihlerle dolu olduğu zamanlarda, dönemin en iyi silahlarının da sahipleriydiler.

Bu şu anda çok daha önemli çünkü, bu silahlar ilgili coğrafyada diğer ticaret konuları için bir aracı ürün yada yaptırım ürünü olarak kullanılabiliyor.

• Güçlü Ordu Güçlü Türkiye.

• Nispeten daha hafif görevler için uçak kaldırmaya gerek bırakmaması açısından olumlu,uçakların uçuş ömrünü 2-3 yıl bile uzatması avantaj kâr, kârdır sonuçta.Maliyet açısından da artı puan.

• Beton kafalı çapulcular konuya hiç gelemiyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ayavas kullanıcısına yanıt
    gelemezler çünkü reis sağolsun bütün teröristler dağdan şehire indi artık şehirde halay çekip kürdistan kolyeleri takıyolar önder liderleri aponun posterini açıyolar. ;)

• yine birkaç papaz eriği çıkmış, amerika'nın kore'ye bile verdiği çöpleri kendi yapmış gibi kasıyorlar. smart bomb kit ne desek, uzay boşluğuna düşeceğimiz bu zihniyet hakikatten bunları yapacağına inanıyor :)))))))))) hayır utanmadan sıkılmadan beton meton sallayıp duruyorlar.

oradaki 83, MKE ve Tübitak'ın lisanslı ürettiği Mk83 bombasının kit'i olduğunu belirtiyor. tabi orada kafasında çıkıntı da lazer tarayıcı. bilmeyen cahillere ufak ders olsun. mk83'e monte edilir şekilde tasarlanmıştır. bunun 84 82 gibi modelleri de vardır.

o kıç kısmında telemetri anteni, gps anteni gibi komponentleri sen üretmiyorsun :D

amerika sana veriyor sen birleştirip, işte yerlı mıllı diye sallıyorsun.

papaz eriği severlerde burada gelip beton meton dolanırlar. hatta pkk güzellemesi yapmaya da başlarlar. ulan halsiyet olacak. barış marış dediler hendekte 700 vatan evladı bu papaz erikçilerinin aklına hayatlarından oldular. işte yüz utanma arlanma olacak. bekleyip görücez ikinci açılımları ne kadar sürecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunların vatandaşa bildirimi yapılması gerekir mi sizce? bu şekilde düşmana da yeteneklerimiz hakkında bilgi vermiş olmuyor muyuz? bu bana çok saçma geliyor. bunların gizli kalması gerekir..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.