Şimdi Ara

Bayiye Hipernet bağlatmak istediğimi söylememe rağmen adsl bağlatılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayiye Hipernet bağlatmamı istediğime rağmen (Alt yapım destekliyor hiperneti) adsl bağlatılmış yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor?

• Neden bu işleri Türk Telekom müdürlükleri varken bayilere yaptırıyorsunuz ki, fatura ödemelerini bile zor alıyor bunlar vay sistemiz yok vay bilgisayarımız arızalı vs.

Orijinalden alıntı: Srcn81

Neden bu işleri Türk Telekom müdürlükleri varken bayilere yaptırıyorsunuz ki, fatura ödemelerini bile zor alıyor bunlar vay sistemiz yok vay bilgisayarımız arızalı vs.

Hocam benim durumlar biraz karışık ya Konya da okuyorum aslen Ankara da ikamet ediyorum Dsmartın taahüt süresi bitiyordu gittiğim gün Telekom genel müdürlüğe gittim telefonun üzerinde dsmart olduğu için bağlayamıyoruz denildi. Bende Bayiye gittim konuştum durumu anlattım başvuru kağıdına imzamı attım hatta vdsl modem aldım aylık 7 liraya sonra hocam telefon numarasını aldım ben bayinin dsmartnet dün kapandı sonra bugün aktif oldu internet müşteri hizmetlerini aradım bilgi almak için adsl paket bağlanmış dedi. 37.90 olan hiperpakete geçme şansım var mı dedim müşteri hizmetleri yok dedi ne yapmam gerekiyor.

• Al-Tair kullanıcısına yanıt
    Türk telekom müdürlüğüne gidin sorun bakalım hattınız hipernet destekliyormuymuş. Müşteri hizmetleri altyapının durumunu tam göremiyor.

Türk telekom müdürlüğüne gidin sorun bakalım hattınız hipernet destekliyormuymuş. Müşteri hizmetleri altyapının durumunu tam göremiyor.

Genel müdürlükte destekleniyor denmişti adresimi falan vermiştim destekliyor denilmişti.

Orijinalden alıntı: e_capkan

bayiye gidip konuş.
    çözüm üretmezlerse iptal et .

Hocam ücret çıkmaz mı iptal etmek istediğim de bir modem için sözleşme imzaladım
    Tamam ozaman sizin işi orası halleder.

Tamam ozaman sizin işi orası halleder.

Kampanya 30 nisanda bitiyor ben 15 nisanda Ankara da olacağım 15 nisanda gidince devam eder mi kampanya yoksa bitme durumu olur mu?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.