Şimdi Ara

Bayan için Otm Civic Vtech 5 kapı yada C4 Hdi Mcp CIVIC 1.6 VTEC 5 KAPI OV alındı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Çok sevdiğim dizel Laguna mızı eşim kullanamadığı için üzülerek de olsa sattım. Şimdi asıl sorun eşimin kullanabileceği ve benim de direksiyona geçtiğim zaman biraz keyif alabileceğim bir araç bulmak. Durum böyle olunca B sınıfı otomatikleri elemek durumunda kalıyorum doğal olarak. Aslında aklımda 2007-2010 arası C4 Hdi Mcp dizel otomatik var ancak dizel, otomatik ve yoğun elektronik donanım ve yüksek kilometreler de birleşince arıza yapma olasılığı olan parça ve donanım biraz çoğalıyor. Bu noktada gözüme 2005-2006 Civic 5 kapılar çarptı. Donanım olarak çok dolu olmasalar da en azından motor ve şanzuman bilinen Honda kalitesidir diye düşünüyorum. Fiyat olarak en fazla 30 bine kadar ayırabilirim. Bu durumda da haliyle bulduğum araçlar 150-200 bin bandında oluyor. İki araç arasında tavsiyeniz hangisi olurdu ? Alternatif başka C segment hb otomatik neler var gözümden kaçan? Herkese şimdiden teşekkürler...https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/74563/27361b78-60b8-48ca-9394-c1c379720041.png
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/74563/7d262e5e-c667-46cb-a8c8-07d21adb3f01.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 14 Nisan 2016; 0:03:09 >

• Esiniz suremiyorsa araba surdurmeyin olsun bitsin.Sanki dunyanin en zor seyi vites gecirmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Samsung Neo G7 Odyssey 4K 165 hz
    ASUS X870E-E Gaming Wifi - Artic Cooler III 360mm
    Cooler Master H500 Kasa
  • hogcada kullanıcısına yanıt
    Kardeş 4.7 metre bir aracı daracık bir otoparka sokmaktansa biraz daha küçük bir araçla baş etmesi daha kolay olur gibimize geldi.
    Samsung Neo G7 Odyssey 4K 165 hz
    ASUS X870E-E Gaming Wifi - Artic Cooler III 360mm
    Cooler Master H500 Kasa
  • Bugün itibariyle 2006 Model 2006 Civic Vtech 5 kapı otomatik aldım. İnşallah pişman etmez.

Orijinalden alıntı: Tergener

Bugün itibariyle 2006 Model 2006 Civic Vtech 5 kapı otomatik aldım. İnşallah pişman etmez.

Hayırlı olsun, kaça aldınız?

Çok teşekkürler. Araç fiyatı 33 bine anlaştık. Yaklaşık 1000 liralık da kaporta masrafı olacak, sahibi onu fiyattan düştü, yani 34 bine gelmiş olacak bana. İyi mi sizce araç 92 binde, sadece sol ön ve arka çamurluklarda düzeltme ve boya gerekiyor. Bunların dışında araç temiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 29 Mart 2016; 19:58:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

Çok teşekkürler. Araç fiyatı 33 bine anlaştık. Yaklaşık 1000 liralık da kaporta masrafı olacak, sahibi onu fiyattan düştü, yani 34 bine gelmiş olacak bana. İyi mi sizce araç 92 binde, sadece sol ön ve arka çamurluklarda düzeltme ve boya gerekiyor. Bunların dışında araç temiz.

Ls mi es donanım ini mi aldınız hocam? Es ise yani sunroof ve otomatik vites ise normal almışsınız. Ha bence etmez ama piyasa bu şekilde. Dolayısıyla normal diyorum.

• Araç 5 kapı otomatik,kasko listesinde imzamdaki araç modeli olarak verilmiş çelik jant var, sunroof yok. Laguna dizelden sonra araç bana çok sessiz geldi doğrusu. Sağdan soldan trim sesi de gelmiyor gibi.

Hayırlı olsun

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.