Şimdi Ara

BauSuperMassive'in Maçı Başlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gbm'in ne kadar duygusal ve profesyonellikten uzak olduğunu net bir şekilde görmüş olduk.

    Kış sezonu başladığında spikerler Gbm dia 2'de takılı kaldı dediklerinde tepki göstermişti :) O zaman Türk takımlarına karşı işe yaradı.

    Lakin rakip midin Dia 2 sataşması Gbm'i bozmaya yetti.

    O duygusallıkla kendimi ispatlayayım, şu adamı morartayım derken free killer verdi. Rakibin dia 2 ithamını ispatlamış oldu.


    Stomaged'e gelince. Ben stomaged'i bildim bileli rakip ormanla karşılaştığında geri çekilmediğini, salakça şeyler denediğini biliyorum. Hwa zamanlarında da bu böyleydi, şimdi de böyle.

    Aslında bir video hazırlıcaksın. Stomaged'in düz geri çekilmediği için verdiği killeri içeren en az 150 pozisyon çıkar.

    Özetle tribe giriyor bizimkiler. Üstelik işin sonucunda fena morarıyorlar.

    Gbm Dia 2 sin işte, gösterdin bize... Maçı kazansan ne kazanmasan ne.




  • Bu maç da mort. Bye bye sup :)
  • Stomaged rezilsin rezil..
  • fenerbahçe daha iyi temsil etmişti bizi tamam hiç galibiyet alamadılar ama tüm maçları zorlamıştılar bu olmadı işte.....
  • Tecrübe kazandık.
    10 yıldır tecrübe kazanıyoruz anasını satayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naneli Larry -- 8 Mayıs 2018; 17:34:18 >
  • J U N G L E F A R K I

    Ayrıca pick ekranında beyinleri duruyor galiba bizimkilerin, üzücü.
  • Kaç yıldır bu sahnedesin 17 yaşındaki çocuğa ezilmeyi başarıyorsan sen bu sahneyi haketmiyorsun kusura bakma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GBM'nin ne kadar tırt olduğunu gördük iyi takımlara karşı .3 ve 4 maç bunun çok net bir kanıtı tekli dereceli oynar gibi oynadı.4 maça gelirsek Cass oyun boyunca nehirde vs olmasına rağmen farmda üstündü Karma'dan ,Karma 'nın roam atması beklenirken Cass GBM'nin yüzüne iyi tükürdü xd.Her maçta bir jungle farkı vardı Graves son maçta çok belliydi neden olafa gittiler garip.
  • lolde yabancı turnuvalara çıkarabileceğimiz en iyi kadroyu çıkardık onda da yapamıyorsak artık bir şey olmaz bizden . yapacak birşey yok . adamlarda her yıl iyi jungler çıkarken bizde hala revanche ligde oynuyor . resmen yerli oyuncu farkı oldu bu maç bizim için .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FabFab o kadar çöp bir oyuncu ki, sadece çok zayıf takımlara karşı oynadıkları için sırıtmıyordu. Adamın oyunda tek bir ek hareketi yok. Rezalet.



    Stom denen herife zaten diyecek laf bulamıyorum. Yıl olmuş 2018 hâlâ bu herif uluslararası turnuvalara falan gidiyor. Bu takımdan bir şey bekleyenlerde hata.



    Gbm in balonunu da fıss diye nasıl indirdiler içimin yağları eridi. Her röportajında boş boş egolar, saçma sapan hareketler. Karşı midin de dediği gibi d2 hardstuck bir leşsin. Sadece zayıf takımlara karşı show yapıyordun.



    Bizim bota cidden yazık, ikisi de çok iyi oyuncular. Karşı bottan kat kat daha iyi oyuncular olmalarına rağmen takım farkından kaybettiler.



    Dia stuck demişken bizim fab ve stom çöpü de dia stuck. Abi dia adamın msi'da falan ne işi var ya? Siz önce oturun evinizde bi diamonddan çıkın.



    Daha önce burada sup kaza ara msi'a giderse rezil rüsva oluruz rbe gitsin yazmıştım, haklı çıktım. Ama rbe gitseydi de bundan farklı olmazdı. Onların da botu düşük seviye (holy baya kötü)



    Supun koçunu da beğenmedim bu arada





    Yaz için şu isimler bi takıma toplanırsa worldste bir şansımız olabilir.



    Broken

    Closer

    Koreli BALON OLMAYAN bir mid

    Zeitnot

    SnowFlower



    Closer ne lan diyebilirsiniz ama denenmesi gerekiyor. Düşüncelerim bunlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türk takımlarının ve riot games türkiye ekibinin ne kadar abartmaya müsait olduğunu gördük. Türkiye liginin ve türk takımlarının ne kadar berbat halde olduğuna tanık olduk. Riot games sunucuları ve yorumcuları da boyunun ölçüsünü aldı. O kadar abartırsan yok şöyle yapar yok EU LCS finali oynar falan diyolardı SUP için. Ağır mağlubiyet aldık her zaman olduğu gibi. Klasik türk halkı problemi kendini çok üstte görme ve abartma, malum zihniyetten dolayı ancak biraz dünyaya açılınca challanger vs bronze gibi oluyoruz. FabFab ve GBM çok standart oyuncu. GBM bugün kötü oynadı zaten söylenecek söz yok ancak iyi olduğu zamanlarda da sıradan oyuncuydu. Etliye sütlüye karışmadan skor alır ama önemli anlarda sorumluluk almaz zaten bu yüzden üst liglerde barınamadı. Yetenekleri ciddi sınırlı. FAB ise aynı zaten yaşıda var baya, klasik sıradan oyuncular ancak büyük takım isen büyük oyunculara sahip olucaksın. Stomage ise nasıl bu seviyede oynuyo ailesi AKP bilmemnesi falan sanırım yoksa imkanı yok bırakın SUP'u üniversite liglerinde oynayamayacak oyuncu. Belki oyun bilgisi iyidir ve tekli derecelilerde üst sıradadır ancak yetenek yok denecek kadar az. Profesyonel arenada oyun bilgisi yetmez, muhakkak üst seviye yeteneklere sahip olmak zorundasınız. Bu elemanda Sabri sarıoğlu, mustafa sarp şansı var.




  • Şu Riot yorumcularının fikrini ciddiye alan var mı ? Ligi gümüş,altın olan herifler orda oturup maç analizi maç yorumu yapıyor.Maçı canlı anlatan sunuculara lafım yok önemli olan anlatımı sunuculuğu.Gel gör ki yorum yapan tipler 'low' Sanırım orda birtane si eski e sporcu ve takım koçuydu onun harici çöp.
  • Bu maçların gitmesinin en büyük sebebi FABFAB, STOM ve takım koçudur. Diğerlerine bence pek fazla sataşmaya gerek yok. İlk maçta, FABFAB, ayrık ittirme yapan Camille'in karşısına gidiyor. Baron etrafında dönüyor oyun ve FABFAB kill vererek, baronu rakibe hediye ediyor. Bu seviyedeki bir oyuncu, Camilli'in o levelda ve itemlerle GP'yi mahvedeceğini bilmiyorsa bıraksın, gitsin ve oynamasın. O kadar fazla hatası var ki FABFAB'ın, resmen ben size beleş kill verecem diye gezdi ortalıkta.

    STOM'a diyecek laf yok zaten. Bir insan orman oynarken bu kadar pasif kalabilir mi ya ? Rakip takımın taktiği belli, TOP Lane'e gank at, onu öne geçir ve kartopu etkisiyle oyunu kazan. Bizim ormancı TOP Lane'e gank atmayı bırak, yanından bile geçmedi. Adamlar TOP Lane'de o kadar baskı kurarken, bizim ormancımız, hiç bir lane'de baskı bile kuramadı..

    Kidred seçimlerine karşı değildim. İlk maçta Taric seçimine karşı yapıldı. İkinci maçta da Morgana seçimine karşı yapıldı. Tamamıyla garantiye almak idi. İlk maç sonuç hüsrandı, ikinci maçta ise hata yapmadığımız için sonuç hüsran olmadı. Ancak FABFAB yine aynı şeyleri yapsaydı, yine alamayacaktık.

    3. Maçta yine kocaman bir ormancı farkı vardı. Nereye gideceğini, nereden kaçacağını bilmeyen bir ormancı.. Bronze eloda bile en güvenli yerin kuleye yakın gitmek olduğunu o pozisyonda herkes bilirken, yine karşı tarafa beleş killeri armağan etti. Snowflower'a yazık oldu..

    4. maçta, turnuvanın en başarısız mid lane seçimi yapıldı. Üstüne üstlük, ezreal alınarak, hiper olmayan bir taşıyıcı alınarak, işin içine iyice edildi. Tüm turnuva boyunca en az 5 kere mid karma denendi ama tutmadı. Hasar yetersiz kaldı. Bunun neyini anlamadılar hala aklım almıyor. Mide karma alacaksanız, topa taşıyıcı bir karakter alıp, adc'ye de hiper taşıyıcı almak zorundasın. Jungle ve support'a da tank ve kitle kontrollü karakterler seçim, takımın ihtiyaçlarını karşılamalısın. Ama gel görki, o kadar kötü seçimlerle oyunu kazanmayı umdular.

    Aslına bakarsanız, bu takımın en büyük kazanma artısı, snowflower ve zeitnot. Bu maçları yine kazanabilirdik, bu hatalara rağmen yine kazanabilirdik ancak o kadar kötü seçimler yapıldı ki, alt koridora maçı taşıtmamak için ellerinden geleni yaptılar. İlk maçta, bir leona alınsaydı, oyun bize gelebilirdi. 3. maçta başka seçimler yapılsaydı, oyun bize gelebilirdi. Daha bir sürü şey sayılır ama iş işten geçti artık.

    Bu profesyonellikte bir takımın (en azından öyle düşünüyordum) böyle şeyler yapması, bu kadar saçma seçimler yapması, bunların profesyonelikten uzak olduğunun kanıtıdır.

    Sezon içinde her zaman söyledim kendi çevreme. SUP, yerine RBE gitmeli. İnşallah onlar gider diye çoğu kez dile getirdim. Çünkü, SUP'un karşısına, dişli bir rakip geldiğinde, tamamıyla snowflower etkeniyle oyunu kazandılar sezon içerisinde. Dikkat edin, FB, RBE maçlarında, hep altın farkı yediler, hep geriye düştüler ancak snowflower gibi müthiş bir desteğin etkisiyle oyunu kazandılar. Çünkü ormancıları çok yetersiz kalıyordu. Bir takım, oyunu güzelce ve rahatça kazanmak istiyorsa, bu tamamen ormancıya bakar. Bu kadar açık ve net. Solo q dada bu böyledir takım oyunlarında da bu böyledir. Bot lane istediği kadar kassın, ormancıda iş yoksa o takım iş yapamaz... Diğer 4 kişinin çok çok kaliteli oynaması lazım ki ormancının açığını kapatsınlar.

    Çok sinirliyim daha çok şey yazardım da gerek yok. Bu kadar imkan varken, bu kadar saçma sapan işler yapıp, kendinden 2-3 gömlek alt bir takıma elenmek, sadece bizim ülkemizde görebileceğimiz bir şey...




  • Maçtan önce sunucular birbirlerine sordular kaç kaç biter diye Kaan Kural başta 3-0 dedi sonra diğeri abi o kadar olmaz 1 tane oyun alırlar heralde dedi. Sonuç ne oldu? Adamlar bizi yerde yere vurdu. Ülke olarak en büyük sorunumuz şu özgüven ve kendimizi abartmamız. İyi takım olsa elemelerde işimiz ne? Ülkenin en iyi takımı resmen dalga konusu oldu. Ülke oyuncularına bakıyoruz. Elwind , bronz belki de oyuna yeni başlamış arkadaşları ezip birde bunu komikmiş gibi geyik videosu çekiyor. Thaldarin, kendini bir halt sanıyormuş gibi sürekli övünüyor. Bu iki adam oyunuyla değil konuşmalarıyla yayınlarını izlettirmeye çalışıyor. Yurtdışına bakıyoruz; Aphromoo takım kompozisyonuna uyacak olacak şampiyonları farklı rünlerle günde 6-7 saat test edip öyle maça çıkıyor. Ve bu adam yayınlarında tek kelime kendini övmüyor. Hatta bazen konuşmuyor bile sadece işine bakıyor. Çünkü adamın konuşmasına gerek yok oyunu yeterli. Sonra niye böyleyiz?

    Sıradan oyuncuya bakıyorsunuz gram kendimi geliştireyim, oyun öğreneyim yok, metaya uyayım diye bir şey yok. Üstteki adam Hz.Yasuo gibi saçma tipleri izleyip Master ya da Lee Sin alıp oyuna giriyor. Farm yapayım yok. İki üç adama giriyor ölünce Jungle'a sövüyor. Jungle'a bakıyorsun orman dönme bilgisi yok önüne gelene giriyor, harita kontrolü yok. Arada öylesine gank atıp ölüyor sonra lanedekilere sövüyor. Ejderdir barondur zaten umrunda değil. Mide bir şey demeye gerek yok zaten Yasuocu veletlerimiz var. Adc desen farm yapmayı bilmiyor, Vayne alıp oyunu taşıyacağına inanlar var hala. Saldırı mesafesi ayarlamayı bilmiyorlar sonra ölünce Sup suçlu. Supa bakıyorsun totem atmayı bilmiyor, adc umrunda değil kill çalmaya çalışıyor. Nasıl gelişecek bu ülke?




  • Ulkede hersey tamam da bir lolde basari eksik. Geciniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbryan kullanıcısına yanıt
    Tr serverinde dereceli girmek insanı hasta eder bunu bu kadar açık ve net söylüyorum bak. Genelde jungle oynarım maçın daha 10 dakikası olmadan 2-3 kill verip söven veletlerle kaynıyor server. Adam iyi ittiriyorsa safe kal niye adama dalıyorsun. Ben seni camplamak için mi jungle giriyorum. Oyunda jungle dan zor bir lane yok çünkü hem 3 yere destek vermek hem harita takip etmek hem kasılmak hem de karşı jungle I tilt etmek gerekiyor. Ama bizim veletler jungle gelmedi diye daha 5. Dk da ana avrat sövüp moral bozmak hariç hiçbir şeye yaramıyor. Bu yüzden bu ülkede e sporcu anca bu kadar yetişir. Bizim insanımızın bilinci bu kadar. Anca sövüyoruz başka bir icraat yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memleket eyiye gidiy dimek ki ve bunda emeği geçen herkesin .... "elinize sağlık demek düşer bize"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whoracle1905

    Türk takımlarının ve riot games türkiye ekibinin ne kadar abartmaya müsait olduğunu gördük. Türkiye liginin ve türk takımlarının ne kadar berbat halde olduğuna tanık olduk. Riot games sunucuları ve yorumcuları da boyunun ölçüsünü aldı. O kadar abartırsan yok şöyle yapar yok EU LCS finali oynar falan diyolardı SUP için. Ağır mağlubiyet aldık her zaman olduğu gibi. Klasik türk halkı problemi kendini çok üstte görme ve abartma, malum zihniyetten dolayı ancak biraz dünyaya açılınca challanger vs bronze gibi oluyoruz. FabFab ve GBM çok standart oyuncu. GBM bugün kötü oynadı zaten söylenecek söz yok ancak iyi olduğu zamanlarda da sıradan oyuncuydu. Etliye sütlüye karışmadan skor alır ama önemli anlarda sorumluluk almaz zaten bu yüzden üst liglerde barınamadı. Yetenekleri ciddi sınırlı. FAB ise aynı zaten yaşıda var baya, klasik sıradan oyuncular ancak büyük takım isen büyük oyunculara sahip olucaksın. Stomage ise nasıl bu seviyede oynuyo ailesi AKP bilmemnesi falan sanırım yoksa imkanı yok bırakın SUP'u üniversite liglerinde oynayamayacak oyuncu. Belki oyun bilgisi iyidir ve tekli derecelilerde üst sıradadır ancak yetenek yok denecek kadar az. Profesyonel arenada oyun bilgisi yetmez, muhakkak üst seviye yeteneklere sahip olmak zorundasınız. Bu elemanda Sabri sarıoğlu, mustafa sarp şansı var.
    spikerlerin abarttıklarını düşünmüyorum sup bu kadrodan daha kötü kadroyla na lcs 1. si clg'yi yenmişti üstelik o clg skt yi yenecek kadar formdaydı o sıralar. sup tan kötü olan fb bile dünya şampiyonu takımla 50 dk maç yapabiliyordu. açıkcası bu sonuç süpriz oldu tr en iyi takımını çıkardı eski turnuvalar kadar başarı sağlayamadı.




  • RBE elendiğinde ümidi kesmiştim
  • Daha önce yazmıştım SUP tek yaptığı makro oyundu. Bu tarz büyük turnuvalarda herkes makroda iyi başka bir alternatif gerekiyordu. Şu maça RBE çıksa daha iyi oyun ve sonuç elde ederdik. RBE finalde kaybettiğinde MSI bizim için bitmişti.

    RBEde acayip saçma şekilde Supa oyunlar verdi. Her zaman dediğimiz gibi tecrübe kazandık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.