Şimdi Ara

Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.645
Cevap
138
Favori
523.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kerim35 kullanıcısına yanıt
    Tavsiye edebileceğim kadar suan bilgim yok,piyasayıda takip etmiyorum uzun zamandır. Size tavsiyem internet üzerinden sordugunuz sorunun cevabını araştırın. Daha sonra TR ve GEL olarak karsılastırın. Unutmadan artık kayıt imei 500TL.
  • merhabalar çok güzel konu yaklaşık 1 yıldır okumaktayım yılbaşında tiflise gidiyorum biletimi aldım. XSMAX almayı düşünüyorum ortalama 3800 lari civarında. trde 10-15 binlerde uçuşurken mantıklı gibi sanki. hep %11 tax free konuşulmuş ancak zoomer in sitesinde %18 iade edilir yazıyor değişti mi acaba bundaki netliği nerden öğrenebiliriz ?
  • Bir de ek olarak batum daki kara sınırında nereye başvuracağız görevliler yardımcı oluyor mu tam olarak hangi evrak lazım o detayları ben kaçırdım sanırım tüm konuyu okumama rağmen ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mericguner M kullanıcısına yanıt
    Merhaba





    Mesajınızı yeni gördüm buradan yazayım tekrardan.



    %18 olarak sitede belirtmişler fakat mağazaya gidildiğinde (iplus ben buradan almıştım.) %7 nin devletle alakalı bir sistemden dolayı kesildiğini belirtmişlerdi. %18 olsa dahada iyi olur. Eğer değişmişsse şuanlık bir fikrim yok, yinede %11 geçerli olduğunu düşünüyorum.



    İkinci sorunuz sanırım vergi iadesini nereden alacağınızla alakalı. Sınır işlemlerinizi yaparken yani geriye dönüşte duty free nin yanında hemen küçük bir masa bulunmaktadır. Oradaki hanımefendiye elinizdeki paketi verirseniz belgelerle( fatura kesilirken yanında tax free belgesi oluyordu yanlış hatırlamıyorsam, alırken tax free belirtin gerisi onlarda) beraber orada işleminizi yapacaktır. ( paket dediğim mağazadan satın alırken tax free damgalı ve zımbalı kutunun içine telefonu koyuyorlar. Ayrıca öncesinden telefonu açıp kontrol edebilirsiniz.)

    Telefon paketlendikten sonra sınıra kadar paketi açmayın . Onlar açıyor.Kontrol edebilirsiniz demem paketlenmeden önceki durumdur. Kontrol sonrası paketleme yapılıyor. Tabi istemezseniz, direk paket yaptırabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Kasım 2018; 13:1:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vergiyi c mağaza cihazdan düşemez mi satın alırken uğraşmamak için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RedManetics kullanıcısına yanıt
    Malesef düşülmüyor. Sınırdan geri alıyorsunuz. İleriki zamanlarda belki burada olduğu gibi yerinde tax free getirilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasaport yerine nasıl kimliğe işletiyoruz ben onu anlamadım hocam. Pasaportum da var, pasaporta işletmeyeyim mi?
  • HellRazor H kullanıcısına yanıt
    Passaportunuz varsa direk pasaporta isletin. Sorun yok her turlu 2 yil hakkinizini kullanacaksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrardan çok teşekkür ederim detaylı açıklamalar için ben zoomer.ge den takip ediyorum 3649 lariye kadar düşmüş tiflisde mağazaları olduğunu araştırarak öğrendim kısmetse oradan alacağım birde şu %18-%11 olayını netleştirirsek baya bi kolayllık olacak benim için. Mail atsam net bir dönüş alabilir miyim acaba ? o kadar büyük parada aradaki fark ciddi oluyor çünkü. iadeyi alabilmek için paketleme olayı sıkıntı sınırı geçene kadar telefona dokunmamak zor olacak bakalım kur biraz daha düşerse iyi olcak hepimiz için :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mericguner M kullanıcısına yanıt
    Zoomer maillere cevap vermiyor.
  • mericguner M kullanıcısına yanıt
    Telefona dokunmama olayinda sorun yok. Aksini belirtmediginiz surece size zaten buyrun kontrol edin diye acabiliyorlar. Siz telefonu acip herseyini kontrol edebilirsiniz. Sonra kutuya konuluyor, o zaman sinira kadar acmak yok. Ayrica vergi %11 kesin. Ben alirken iadesi oyleydi. Hatta sormustum bile. %7 si devletle alakali birseymis.( Gurcistan)

    Ek: Mail atmaktan ziyade canli destekle konusun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 4 Aralık 2018; 14:20:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar. Batuma yılbaşı için tatile geldim ve 2 adet iphone aldım. iphone xsmax ve iphone xr. Öncelikle şunu belirtmeliyimki şehirde bütün mağazaları gezdim ve rakipsiz en ucuzu zoomer mağazası idi. iplus-elit elektoronik ve diğerleri en az 200-300 GEL daha pahalı. iphone xsmax 64gb 3649 GEL e aldım zoomerden. Black Sea Mall diye küçük bir avm var onun içinde zoomer mağazası var oradan aldım. Vergi iadeside 418 GEL olucak tüm kağıtları kaşeli imzalı şekilde verdiler nispeten ingilizce biliyor mağaza çalışanları. Kutuyu açmayacağım şekilde taxt free stickerları yapıştırarak verdiler. Yanlız iphone xr 64gb 2444 GEL e aldım. zaten ciddi indirim olduğu için onda vergi iadesi veremeyeceklerini söylediler. Ki öyle sanki diğer mağazalarda 2700-2800 civarında idi. Sonuç olarak zoomer en ucuzu haberiniz olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar çok yerde aradım ama bulamadım, bu tax-free olayı için ne yapmalıyız, yani bazı yerlerde üç gün kalınması gerekiyor veya pasaport la giriş yapılması gerekiyor veya kimliğini gürcü noter de işletmen gerekiyor gibi şeyler yazıyordu, ben 2012 de bir kez gittim ve sadece kimlik le cihazı alıp tax-free den çıkarken yararlandım, hala öyle mi yoksa değişti mi, bilgisi olan varsa bizi aydınlatırsa memnun oluruz, ayrıca bir diğer merak ettiğim konu orada bizim kredi kartları geçiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetabit M kullanıcısına yanıt
    daha 1 ocak 2019 da yaptım yaptım alışverişi ve batumda sınır kapısından geçtim ve taxt free yi aldım. öncelikle evet türk kredi kartı geçiyor. Yapı Kredi world kartımla 7500₺ lik iphone xsmax aldım. Tek çekim. Ancak şunu belirtmeliyimki çektirdiğin dövizin %3 fazlasını çekiyır kredi kartından hesaplamaları o şekildeymiş bütün bankaların. Bddk yasası gereğince. Kur farkından bankaların etkilenmemesi için güvenlik sistemi. Yurtdışı alışverişleri için. yani benim aldığım telefon 7300₺ ye denk gelirken 7510₺ düştü kartımdan banka kendine komisyon alıyor kuru çevirirken onu bilmelisin. 3 gün kalınması şartı yok artık önceden geçerliydi o olay. 31 aralıkta telefonu aldım 1 ocakta çıkarken taxt freeyi aldım. Pasaport konusuna gelince de evet pasaportla giriş yapacaksın telefonu alırkende pasaport bilgilerini fotokopi çekip mağaza kayda alıyor aynı şekilde pasaportla çıkış yapacaksın. Bana söylenen kimlikle giriş çıkış yapışında taxt free alamıyorsun. Gürcü polis noktasından geçtiğin anda free shop dükkanı var ve yanında taxt free alanı olan polislerin durduğu stand var oraya pasaportunu ve cihazını veriyorsun kontrol edip kasayı açıp paranı veriyorlar sana. Gerizakalı polis 900₺ taxt freeyi görünce benim telefonu kutusundan çıkarıp açtı baktı jelatini açma heycanını yaşatmadı bana :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Cevap için teşekkürler, bu kötü oldu çünkü pasaportumun süresi doldu yenileme masrafı vs derken hi avantajı kalmıyor, artık Amerika dan getirteceğim telefonu bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arakadaslar



    Guncel 1 lari 0.50TL yani fiyatlari 2 ile carpiyoruz.



    Askerlik dolayisiyla belli bir surede igilenemiyecegim.



    Herkese iyi geceler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mericguner Birkaç güne gidip ben de XS Max almayı düşünüyorum. Pasaport falan herhangi bir sorunum da yok. Zoommer'ın sitesinde Single SIM ve Dual SIM olmak üzere iki farklı cihaz var hangisinden almalıyım, çift sim olayını hiç bilmiyorum Türkiye'de kullanılabiliyor mu veya gelecekte kullanılabilme gibi bir durum olacak mı? Onun dışında garanti durumunu merak ediyorum. Cihazın model numarası ne olmalı, özellikle bunun için orada yapmam gereken bir şey var mı? Ayrıca telefondan memnun musunuz? Cevaplarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
  • peki 2. el cep telefonu satılıyor mu batum 'da ?
  • aaahmet61 A kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 10:14:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer uygun fiyat olursa trabzon 'dan gitmeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.