Şimdi Ara

BATTLEFRONT 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar oyunu çıktı. Oynayanlar var mı?
    Ben inanılmaz derecede beğendim... Herşey mükemmel...
    Oyunu yüklerken görünen resimler önce hayal kırıklığı yarattı ama o resimlerin oyunla alakası bile yokmuş... Grafikler aşmış durumda...
    Jedi kullanımı bi harika zaten. Hepsinin ayrı force'ları var...

Yorumlarınızı bekliyorum. Bakıyorum ki hiç kimse ilgilenmemiş.. Hiç mi Star Wars hayranı yok???

• Kardeş oyunu bitirdim.Gerçekten de muhteşem bir oyun olmuş.
  • bende oynuyorum ama bf1 den tek farkı grafiklerde gelişim yapılmıs we jedi seçeneği...bence onun dısında pek bi abartılcak bişiy yok ama yinede güzel...(ne kadar merlininkazani 77 wersede)
  • Bende bitirdim ve bence muhteşem TAM BİR STAR WARS HAYRANIYIMDIR
  • peki hamachi'de nasıl hallaedebiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

peki hamachi'de nasıl hallaedebiliriz?

Evet arkadaşlar hamachi de bi server kurup oynayalım
  • Server kuruldu...

Server ismi : BattleFront2
    Şifre : 1234
  • grafikler fena değil...özellikle HDR li çok güzel gözüküyor...bunun yanında karakter animasyonlarını pek sevmedim...tüm her$ey sanki hızlandırılmı$ gibi hareket ediyor...B.F.1 i oynamadım ama bunda biraz acayip geldi bana...
  • ben sahsen oynamadım ama bosver alma dedıler
  • İndirmeye baslıcam bu gece
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

ben sahsen oynamadım ama bosver alma dedıler

Kardeş bence kesinlikle al oyna.
  • +1
  • Ya anlamıyorum kim alma diyor da almıyorsunuz... Eğer Star Wars hayranıysanız zaten allahın emri alıcaksınız... Eğer Star Wars'ları izlemediyseniz mutlaka izlemelisiniz...

Ha beğenmiyorsanız bişey diyemem o sizin sorununuz... ama yine de denemelisiniz...

Ya şu hamachi'yi yapan var mı?.. olmazsa yabancı forumlara girelim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Ya anlamıyorum kim alma diyor da almıyorsunuz... Eğer Star Wars hayranıysanız zaten allahın emri alıcaksınız... Eğer Star Wars'ları izlemediyseniz mutlaka izlemelisiniz...

Ha beğenmiyorsanız bişey diyemem o sizin sorununuz... ama yine de denemelisiniz...

Ya şu hamachi'yi yapan var mı?.. olmazsa yabancı forumlara girelim..

Bende bır star wars hastayım ve bana tavsıye eden burak'ta ama bu tur oyunların ustadıdır vardır bı bıldıgı

ama yınede yorumlarınıza bakılırsa oyun almaya deger + neden mı arkadasıma soruyom vıze haftası daha dun bıttı anadınız herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.