30 aralık son https://gaming.amazon.com/loot/battlefield3?ingress=amzn&ref_=SM_D3S01_P1_CRWN kaynak https://teknoseyir.com/?s=%23PrimeGaming Bu TS'ciler ölücülükte bizi geçti birşeyler yapmamız lazım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukleniyor -- 2 Aralık 2020; 0:8:0 > |
Benim Origin hesapta varmış zaten. İsteyen değerlendirsin. A8UL-UXG7-5TPD-K39Z-K72L |
Bf3 ün devri geçti artık zaten origin kendisi bile bedavaya dağıtmıştı zamanında.
|
DH çok sonradan girdim ama böyle her rütbede acaba hakkını veriyor muyum diye DH özel çok araştırmalarım ölücüklüklerim olmuştur. Elimden geldiğince yapmaya devam edeceğim DH benim için sonradan keşfedilen bir elmas. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
DH çok sonradan girdim ama böyle her rütbede acaba hakkını veriyor muyum diye DH özel çok araştırmalarım ölücüklüklerim olmuştur. Elimden geldiğince yapmaya devam edeceğim DH benim için sonradan keşfedilen bir elmas. |
Yoo buranın potansiyeli yüksek aslında, şahsım adına söyleyeyim ben bunu sabah aldım saat kaçta bilmiyorum ama işte eskisi kadar konu açasım gelmiyor. |
Zaten Amazon Prime alınca Gaming alınmış oluyor otomatik, Prime hizmetine dahil yani. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar grup rütbelileri yaşlanmış olabilir, gençlere destek verin tekrar eski günlerine dönsün lütfen.. |
Benim Origin hesapta varmış zaten. İsteyen değerlendirsin. A8UL-UXG7-5TPD-K39Z-K72L |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
kullanmayacaklardan pm pls < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shiptar1992 -- 2 Aralık 2020; 1:27:10 > |
"Sadece sınırlı bir süreliğine" cümlesinden ne anlamalıyız? Kampanya mı sınırlı süre için geçerli yoksa oyun mu? Demoyu dayamasınlar. |
|
BF 3 origin bedava dağıttığında kuzen tavsiyesiyle indirip oynadım bağımlılık yaptı sonra BF 4 ve BF 1 Hala oynuyorum. hepsinide orjinal aldım. DICE bu işi çok iyi yapıyor. Kaçırmasın millet BF 3 gerçekten çok güzel bir oyun FPS sevenlere... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 2 Aralık 2020; 9:12:19 > |