Şimdi Ara

BATTLEFİELD VİETNAM MULTİPLAYER OYNANMIYO ÇOK ACİL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar çok önemli bir problemim war.Cafedeki bilgisayarlara BATTLEFİELD VİETNAM'I kurdum.Fakat bu oyunun MULTİPLAYER'İ olmuyor.Mesela 1 pc'den Server'ı kuruyorum.Ama diğer pc'den server'a bağlanmaya çalıştığında CD-KEY falan diye garip bir hata veriyor.Yani her bilgisayara farklı serial veriyorum ama yinede hata veriyor.Çıkamadım bu işin içinden.Acaba diyorum MULTİPLAYER PATCH'i mi wardır? İnternette de bulamadım.Çok zor durumdayım şu an.Yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorum.Eğerki patch'in linki faLan varsa bana gönderirseniz sevinirim.

Mail: emreakkaya2004@hotmail.com

Saygılarımla...

• Cevap gelmedi arkadaşlar acil diyorum..
  • ya o oyun multi için orjinal key istiyo diye biliyom
  • emin misin? peki nerden temin edebiliriz bunu? internette bunları yayımlayan site veya link warmı?
    Arkadaşlar çok acil diyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • valla orasını bilmem ama patchler için [url][/url]www.oynasana.com

belki burda ilgili yama vardır
  • tam olarak buraya girhttp://www.oynasana.com/dosyalar/d2105
    ama sorununu çözer mi bilmem oradaki foruma sorsan daha akıllıca olur
  • Kardeş o forumlarda çok geç cevap yazıyolar hatta bazen lay lay lom yapıyolar.Neyse biraz daha araştırmam lazım sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş , internette bunları yayımlayan site veya link warmı?
    demişsin.

Bunlar yasak bu forumda böyle şeylerden bahsetmek
    [dont][locked]
  • zannedersem o oyunun kopya multi calisabilmesi icin serverinin Linux bir makineye kurulu olmasi gerekiyordu[bandt]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by pew</i>
    <br />Kardeş , internette bunları yayımlayan site veya link warmı?
    demişsin.

Bunlar yasak bu forumda böyle şeylerden bahsetmek
    [dont][locked]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

ne yasak patchlar mi
  • Arkadaşlar 6 tane cvp yazılmış fakat hiçbiri çözüm yolunu göstermiyor
  • verdiğim linke girip download ettin mi sen onu söle allala
  • BF Vietnam
    Multiplayer da orjinal CD key ister
    Bır spc de server kurdugunda diger cdlerin keylerini kontrol ediyor. Orjinal olmayan key lerle oynayamazsın.
  • bu oyunun grafiği neden böyle? hiç hoş değil.
  • hadi be ii bence
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by CaNT_SToP</i>
    <br />verdiğim linke girip download ettin mi sen onu söle allala

Evet ettim'de bana BF VİETNAM'In Orj. CD-KEY'leri lazım.Bunu nerden temin edebiliriz ?
  • Arkadaşlar yeni bir sorun. Server'a bağlanırken DATA DIFFERS FROM SERVER hatasını veriyor ve bağlantı kopuyor.Sonrada Cd-key hatası veriyor.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Em®e</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by CaNT_SToP</i>
    <br />verdiğim linke girip download ettin mi sen onu söle allala

Evet ettim'de bana <b>BF VİETNAM'In Orj. CD-KEY'leri lazım.Bunu nerden temin edebiliriz ?</b><hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Böyle şeyler istemek yasak

Cant stop buna demiştim.

• pew ok kusura bakma yanlış anlamışım

emre sorun indirdiğin yamadan kaynaklanıyo galiba her makinaya yüklememişsin orjinal içinhttp://www.weblebi.com/v2/Default.aspx?Pt=14&Pid=VNeS1efBTnC_mDmWlwMp3g== ama burada bitmiş ilerde gelir büyük ihtimal çünkü yoğun talep var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.