Selam Arkadaşlar çok önemli bir problemim war.Cafedeki bilgisayarlara BATTLEFİELD VİETNAM'I kurdum.Fakat bu oyunun MULTİPLAYER'İ olmuyor.Mesela 1 pc'den Server'ı kuruyorum.Ama diğer pc'den server'a bağlanmaya çalıştığında CD-KEY falan diye garip bir hata veriyor.Yani her bilgisayara farklı serial veriyorum ama yinede hata veriyor.Çıkamadım bu işin içinden.Acaba diyorum MULTİPLAYER PATCH'i mi wardır? İnternette de bulamadım.Çok zor durumdayım şu an.Yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorum.Eğerki patch'in linki faLan varsa bana gönderirseniz sevinirim.
ya o oyun multi için orjinal key istiyo diye biliyom
emin misin? peki nerden temin edebiliriz bunu? internette bunları yayımlayan site veya link warmı? Arkadaşlar çok acil diyorum yardımcı olursanız sevinirim.
valla orasını bilmem ama patchler için [url][/url]www.oynasana.com
Kardeş , internette bunları yayımlayan site veya link warmı? demişsin.
Bunlar yasak bu forumda böyle şeylerden bahsetmek [dont][locked]
zannedersem o oyunun kopya multi calisabilmesi icin serverinin Linux bir makineye kurulu olmasi gerekiyordu[bandt]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by pew</i> <br />Kardeş , internette bunları yayımlayan site veya link warmı? demişsin.
Bunlar yasak bu forumda böyle şeylerden bahsetmek [dont][locked] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ne yasak patchlar mi
Arkadaşlar 6 tane cvp yazılmış fakat hiçbiri çözüm yolunu göstermiyor
verdiğim linke girip download ettin mi sen onu söle allala
BF Vietnam Multiplayer da orjinal CD key ister Bır spc de server kurdugunda diger cdlerin keylerini kontrol ediyor. Orjinal olmayan key lerle oynayamazsın.
bu oyunun grafiği neden böyle? hiç hoş değil.
hadi be ii bence
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by CaNT_SToP</i> <br />verdiğim linke girip download ettin mi sen onu söle allala <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>