Şimdi Ara

BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU (443. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.296
Cevap
57
Favori
369.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hikaye modu Kaç bölümden oluşuyor 2. Yıl sürümünde ? Şu an the last tiger bitmek üzere fena sardi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WW2 ve FPS meraklısıyım. Hatta sırf konusu WW2 diye Enemy Front gibi bir çöpü bile çıkar çıkmaz tüketen ben BF 5'e bir şans vermemiştim. Dün ilk kez oynayınca bir oyun sever olarak ne kadar büyük bir hata yaptığımı anladım. Oyun mükemmel olmuş gerçekten.
  • Baska bi hesaba alinan 2.yil surumundeki ek icerikleri kendi hesabimda gorup kullanabilirmiyim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tek soru Oyun oynancak hale geldi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Respawn Entertainment kurucularından olan Vince Zampella EA DICE Los Angeles ofisinin başına geçmiş. Umarım seriyi kurtarır bu abimiz.

    https://m.imdb.com/name/nm1173574/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrVader kullanıcısına yanıt
    Oyun pasifik haritalarıyla oynanacak seviyenin üstüne çıktı , tabi ne beklediğinize bağlı olarak ..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Bf V için müdahalelerde bulunabilir mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu saatten sonra o zor gibi ama yeni projelerde etkisi olacaktır. Referansları malum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem PC hemde PS4 bf oynayan birisi varmı araızda ? PS4 de mermiler dahamı iyi hitreg oluyor ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 8 Ocak 2020; 16:41:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir oynamıyordum. Son updatelerden sonra 3 gündür falan tekrar oynuyorum (yaklaşık 20 saat civarı olmuştur ). Birkaç sorum ve eleştirim var.

    Sorular:

    * Arkadaş ben bu oyunda öldüğüm hızda adam öldüremiyorum. Ttk falan değişti de önceden de böyleydi. Ttd sorunu hala var mı ya da başka sebepler mi bilmiyorum nedir. Aydınlatırsanız sevinirim.

    * Oyuncu kitlesini bir türlü çözemedim. Sayamayacağım kez takım arkadaşım mermi yerken sıkan adamı öldürüp, arkadaşımı kurtardığım olmuştur. Ancak ben ateş altındayken 1 kez bile kurtarılmadım bu 3 günlük sürede. Camper zihniyetli oyuncu kitlesinden midir, benim yanlış yaptığım bir şey mi var aydınlatın lütfen. Yoksa harbiden oyuncu kitlesinin tek anladığı gölgelere falan yatıp; dallara-budaklara, evlere saklanıp sadece kill kasmak mı? Ninja oyunu mu arkadaş bu?

    * Nambu Type 2A' yı nasıl açıyoruz? Sınırlı süreli challenge falan mı vardı da kaçırdım? Oyun içinde nasıl açacağıma dair bir şey bulamadım.

    Olumlu - Olumsuz eleştiriler:

    * Şu yediğin mermiyi anlayamadığın (ttd) sorun azalmış ancak devam ediyor. 10 mermiyle zor adam öldürdüğün silahla, full canla tek yedim dün. Bir tek benim başıma geliyor olamaz heralde? (Pingim 30-50 arası. Böyle bir soruna yol açacak gecikme asla yok)

    * Haritaların görsel kalitesi birbirinden çok farklı. Yeni haritalar sanki başka oyun motoruyla yapılmış gibi. Hala favorim olan Twisted Steel haritası da mesela fazlaca detaylı oluşundan dolayı uzak çizim konusunda en sorunlu harita. Ha ama en muhteşem atmosfer de o haritada benim için. Oyundaki hala en iyi harita şahsi fikrim. (Oyunun default halindeki haritalar sonradan eklenen haritalara oranla daha detaylı ve görsel anlamda daha güzel)

    * Her şey bir kenara FPS türündeki en severek oynadığım oyun serisi hala battlefield. V için de geçerli bu. Gerçekten mekanikleri falan çok oturaklı. Yıkılabilir çevresi, tankı-tüfeği, silah mekanikleri, ses dizaynı, V ile gelen anismayonların organikliği falan kesinlikle kötü bir oyun değil V. Teknik olarak üzerine koydukları çok şey var. Ancak oyunun kaderi açısından verilen bazı yanlış kararlar yok değil. Bug fix konusunda da durumlar sıkıntılı. Hala tam bitmeden oyun çıkartma sorunu var EA' de genel olarak. Böyle olunca bug fix ve yeni içerik için hangisine zaman ayırdıklarını tahmin etmek zor değil. Hani dengi değil biliyorum ama Fortnite' ın başarısı sır değil. Adamlar zibilyon tane yeni mekaniği sorunsuzca oyuna ekleyip çıkartıyor. Oyunda olmayan bir sürü yeni mekanik geldi geçti... Sanırım bir yandan da oyun motorunun başarısı bu.

    Son olarak şunu ekleyeyim yazıya: sniper oynayayım diyorum ensemde assault bitiyor. Assault oynayayım diyorum sniperlar çatır çutur avlıyor. Medic oynayayım diyorum çapraz ateşten ciğerim soluyor. Ne tür silah kullansam zaafı olduğum durumlarla karşılaşıyorum dikkat etsem dahi. Hayatımda en diken üstünde oynadığım oyun bu heralde. Neyi yanlış yapıyorum acaba? Ninjacılık mı oynamak lazım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gertize G kullanıcısına yanıt
    Sayın hocam.
    Bahsettiğin silahlar ve roller konusunda bende aynı sıkıntıları yaşıyorum. Tamam yeni oyuncu olabilirim, ps4 ve ds4 ile bu tarz ilk deneyimim de olabilir, lakin yok.

    Adam dibimde şarjör boşaltıyorum anca ölüyor. Silah değiştiriyorum bu sefer bir başkası daha önceki şarjör boşaltarak öldürdüğüm aynı silahla neredeyse bana tek sıkıyor. ANLAMADIM. ((:

    Oyunda yardım ve destek konusunada çok çok az denk geldim. Onun dışında herkes bana bir şey olmasında gerisi önemli değil modunda.

    Pusuya yatarak oynamak hiç bir zaman oyun tarzım olmamıştır lakin oyunda denk geldiğim büyük çoğunluk bahsettiğiniz şekilde pusuya yatar vaziyette gelene sıkayım kafasında ki bundan ötürü kendi adıma benim kill sayım hiç bir zaman ölümümü geçmiyor. Rambo gibi meydana atılmamdan ötürü.

    Sonuca gelecek olursak eğer, ilk zamanlarda okuldan eve gelir gelmez soluk aldığım oyun bunlardan ötürü şu an için öyle sıkıldıkça girip birkaç oyun atıp çıktığım oyuna döndü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teneke_kupa kullanıcısına yanıt
    Bende diyorum bu oyunu bir tek benmi Rambo gibi oynuyorum yanlız değilmişim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kralexx42 kullanıcısına yanıt
    Değilsin hocam değilsin, lakin bizim buna biran önce bir çözüm bulmamız lazım yoksa gidişat hiç iyi değil kanımca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teneke_kupa kullanıcısına yanıt
    Bf4 ve bf1 de de ramboluk yapıyordum ama kill değerim daha iyiydi bu oyunda maalesef kill değerim hep daha düşük 😬

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teneke_kupa

    Değilsin hocam değilsin, lakin bizim buna biran önce bir çözüm bulmamız lazım yoksa gidişat hiç iyi değil kanımca.
    Tek oynamamak lazım ses iletişimide önemli kalabalık arasına tek dalarsan sonuç pert doğal olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf1 hakkında hiçbir fikrim yok lakin BFV, BF4 ve 3’e göre ortam detayı, renk yoğunluğu ve seçimlerinden ötürü düşmanı ayırt etme konusunda bana daha zor geldi. Kimi zaman, daha doğrusu çoğu zaman düşman nereden sıktı da öldüm ya da hemen dibimde ki düşmanı görmede zorluk çekiyorum.
    Bu durumun benim açımdan dikkat ile kesinlikle bir alakası olmadığını da dip not olarak düşmek isterim.

    Hocam dediklerinize kesinlikle katılıyorum, amma ve lakin ne yazık ki henüz oyunda öyle sohpet edip, sesli bir şekilde oynayacak bir arkadaş grubu ve ortamı kuramadım. Bu da benim eksikliğim büyük ihtimal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pro oyuncu değilseniz maalesef tek başınıza bir şey yapamıyorsunuz. Bölgelere falan kesinlikle tek gidilemiyor. Takım arkadaşlarıyla beraber oynanıldığı zaman hem zevk alınıyor hemde kill/death oranıda olumlu olarak tarafımıza yansıyor. Herhalde oyun atmosferi bu yönde yapılmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9F331545 -- 9 Ocak 2020; 14:52:54 >
  • Geçen bi msjda görmüştüm silahı soran vardı , geldi ..
    Parayı basan alır , 1700 ytl




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 9 Ocak 2020; 16:24:1 >
  • Pro olsan da mekanları tek basmak yürek ister zaten. Her zaman takım oyunu oynamaya çalışıyorum. Ama takımdakiler takım oyunu oynamıyor benim anlatmak istediğim o. İlk cevap veren arkadaş güzel açıklamış mesela.

    Olur da güzel takım denk gelirse oyunun keyfi 3-4 kat artıyor. Ancak oyuncu kitlesi kendisi için oynadığından böyle takımlara 10 maçta 1 falan denk geliyorsunuz.

    Örneğin dün fetih modunda Twisted Steel' de efsane bir köprü savaşı oldu. 20 v 20 falan olmuştur heralde. Ben de dahil 5-6 tane medic var düşeni kaldırıyoruz anında. Sis atmışız her yere, mermilerin arasından adım adım ilerliyoruz. Düşmanı ittire ittire köprüyü başından sonuna kadar aldık öyle, muhteşemdi. Ancak böyle enstantanelere çok çok nadir denk geliyorsunuz. Normalde oyuncu kitlesinin anladığı anca çatılara falan çıkmak, sniper alıp ölene kadar aynı yerde yatmak, bulduğu her gölgeye pusmak falan.

    Ha sniperın yatmasında problem yok yat tamam ama bölgeyi ele geçirip diğer bölgeye giderken de bizimle gel de faydan olsun. Adam hala yatıyor orda gelen olursa vurayım diye. Arkadaş senin görevin mekanı güzel görecek bir yerde durup bize yardım etmen. Spotlanmış düşmanları indirmen. Yeri geldiğinde düşmanla kafa kafaya geldiğimizde götümüzü kurtarman. Ama nerdeeee...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gertize -- 9 Ocak 2020; 17:5:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.