Şimdi Ara

BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.292
Cevap
56
Favori
372.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dismoor

Güncellemeden sonra mi oldu bu durum ?
    zamanını bilemiyorum ama çoğumuzda böyle malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Güncellemeden sonra mi oldu bu durum ?
    Sadece araç ile değil tankın topuyla vurunca da donuyor 2-3 snye bir süredir..

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Oyunu 6 7 aydır oynamıyordum. Oyunu daha iyi halde bırakmıştım. Demekki geriye doğru gitmiş herşey.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Sadece araç ile değil tankın topuyla vurunca da donuyor 2-3 snye bir süredir..

Alıntıları Göster
    son yama ile tank ile düşman vurduğunda donmalar düzeltildi olarak duyurmuşlardı. güncellemeden sonra kontrol ettiniz mi?
  • Henüz oyuna girme fırsatı bulamadım, denerim sonucu yazarım buraya

• son güncelleme 4.2 ile;
    görünmeyen asker hatası gderilmiş,fps düşüşü yaşanmıyor, oyun çok daha akıcı
    paket kabı yaşanmıyor
    siperin arkasından hasar görme devam etse de, kabul edilebilir seviyelere gelmiş. bir önce ki güncelleme de berbattı.

Güncelleme oldukça başarılı. BF5 tarihinde ilk kez oyunu geri götürmeyen gncelleme yayınladılar.
  • Güzel denk geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Saladin

son güncelleme 4.2 ile;
    görünmeyen asker hatası gderilmiş,fps düşüşü yaşanmıyor, oyun çok daha akıcı
    paket kabı yaşanmıyor
    siperin arkasından hasar görme devam etse de, kabul edilebilir seviyelere gelmiş. bir önce ki güncelleme de berbattı.

Güncelleme oldukça başarılı. BF5 tarihinde ilk kez oyunu geri götürmeyen gncelleme yayınladılar.
    Enemy hit hatası ile ilgili düzelme yok.

• 5 gündür bayağı vaktimi ayırarak oynadım. İlk izlenim olarak geçen yazdıklarımın üstüne ekleyerek devam edeyim.

Ps4 slim performansı gerçekten çok iyi. Ben son update geldikten sonra oynamaya başladığım için bahsedilen sorunları yaşamadım performans ile ilgili. Hatta ileri gidip Ps4' de Apex ve BfV oynadığım en akıcı online FPS türündeki oyunlardı diyebilirim. Apex bozdu gerçi de neyse konumuza dönelim... Tabi bunun için çizim mesafesini oldukça düşürmüşler BfV' de. Ağaçlar 2 boyutlu çiziliyor malesef bir çok mesefede.

Haritalar fena değil. Bayağı detaylı yapmışlar ama performans için minimum grafik ayarında tutmuşlar işte. Pc' de eminim harika görünüyordur. Haritaları öğrenme eğrisi kolay gibi geldi bana bu iyi olmuş. 2 maçta haritaya alışıyorsunuz. Önceki oyunlarındaki gibi ikon olabilecek tarzda haritalar yok malesef. Ne kadar detaylı yapmış olsalar da sizi içine çekme konusunda zayıf kalmış. Belki renklerden, belki ışıklandırmadan bilemiyorum. Hava kapalı olduğunda ve yağmur yağarken bile kasvetli hissettirmiyor. Favori haritam ise Twisted Steel.

Menüler hem tasarım olarak tırt hem çok ağır. Oyunda performans sorunu yok menüde var arkadaş. Keşke 3 boyutlu model koymasalarmış arka plana.

Kontrollere tekrar değineceğim; input lag bana Bf1' den çok daha iyi gibi geldi. Performans da iyi olunca kontrollere kolayca adapte olabiliyorsunuz. Tek uyuz olduğum konu yerden adam kaldırmaya çalışırken yanlışlıkla silahını almak. Butonu değiştiremiyoruz ya da ben körüm.

Battle royale modu aşırı gereksiz olmuş. Çok oynayan yok zaten ama hali hazırda sevilen oyun modların varken onların oyuncu sayısına etki etmek gereksiz olmuş. Ha çeşitlilik mi çeşitlilik. Loot yapma ve inventory yönetimi de çok kötü bu arada.

Araçlar biraz fazla güçlü gibi geldi bana. Araç kullanmayı sevmediğim için kullanmıyorum. Belki de kullanmadığım için öyle hissettim. Patlatmak için bayağı çaba istiyor.

Oyunun beta sürümünde herkes visibility konusunda şikayet etmişti. Ben de bayağı oynamıştım ve gerçekten adam görmek çok güçtü. Bu konuda gerçekten çok iyi iş çıkartmışlar Bf1' den çok daha iyi visibilitye sahip. Tabi ben tüm efektler kapalı ve %65 parlaklıkla oynuyorum onu da not düşeyim.

Yine betada TTK çok düşüktü bir anda ölüyordunuz. Bunu yükseltmişler muhtemelen bayağı. Ancak hem bu hem de mermi azlığı kill streak konusunda sizi biraz dara düşürüyor. Yine de bu hali daha iyi olmuş TTK' nın.

Ölen adamın hareket etmesi bazen ona ateş etmenize sebep oluyor. Zaten mermi sıkıntısı çekerken hoş olmuyor bu durum. Yerdeki adama kuru kafa tarzı işaret ekleyebilirlermiş aslında.

Silah dengeleri iyi gibi. Bf1' de sniperlar kök söktürüyordu. Bolca sniper oynayan da oluyordu o yüzden. Bunda aşırı sniper oynayan yok. Zaten mermi kıtlığı da olduğundan tek spotta saatlerce bekleyemiyorsun. Tüm bayrakları ele geçirip başlangıç noktasına iterseniz rakibi o zaman artıyor sayıları anca. Bu arada son update ile oynamaya başladım önceden nasıldı silah dengesi bilmiyorum ama şuan iyi gibi. Boys at rifle dışında spesifik olarak diğer silahlardan çok daha güçlü silah yok gibi. Bu arada silahların hepsi Bf1' e nazaran daha az tepiyor. Konsolda oynadığım için bu durum beni mutlu etti. Kolay sprey yapabiliyorsunuz.

Tekrar yazayım soundtrack enfes.

Genel olarak sesler bayağı başarılı. Battlefield serisinde her zaman iyi olmuştur bu. Ancak şöyle bir sorun var ayak sesleri bazen duyulmuyor.

Oyuncu kitlesini de Bf1' den daha özverili buldum. Zevkli maçlar oluyor. Tabi oyunun ilk attığı squadda kalmıyorum çoğu zaman. Güzel bir squadla tadından yenmiyor.

Daha fazla da uzatmadan hatalardan vs bahsedeyim. Beni aşırı rahatsız eden ve sürekli tekrar eden hatalara pek rastlamadım ama hatalar yok değil tabi.
    * Yerden kaldırılan bir oyuncu T pozisyonunda kalabiliyor bazen ama sürekli olmuyor.
    * Ping iyi olmasına rağmen duvar arkası öldüğüm çok oluyor neden bilmiyorum. Ha şöyle de bir şey var bazen sanki crosshairi tam adama nişanlayamasam da vurduğum oluyor(Otomatik nişan almayla ilgili her şey kapalı). Birbiriyle bağlantılı olabilir bu 2 sorun. İkincisi silahların sprey patterniyle ilgili de olabilir tabi.
    * Hitbox, hitreg gibi sorunlar neredeyse yok. 1-2 kez başıma gelmiştir. (Son update)
    * Yerden adam kaldıracağım zaman kare butonu çıkmıyor bazen.
    * Sis bombaları bazen sis yaymıyor. Suya atarsanız zaten olmuyor da toprakta falan da olmuyor bazen. Kaçırdığım bir şey mi var yoksa hata mı emin olamadım.
    * Ayak seslerinde dengesizlik var.

Kendi başına güzel ama serinin diğer oyunlarına bakınca vasat kalıyor tabi. Yine de ben severek oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gertize -- 29 Temmuz 2019; 6:52:26 >

• Battle Royale modu neden gereksiz olsun ki? Ben Battle Royale oyununu Firestrom ile sevdim. Gerçekten çok oturaklı ve güzel bir Battle Royale modu var BF5 in.. Hatta şuan Multiplayer dan çok firestrom oynanma saatim daha fazla.. Ne Pubg be fortnite bebe oyunları kaldı yanında.. Zaten Firestrom u oynayan kitle de yetişkin kitle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 29 Temmuz 2019; 7:21:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gertize G kullanıcısına yanıt
    Guzel yazi elinize saglik.

Bu arada dusuk levellilerden tek yiyen bi tek benmiyim nedir bu dusuk levelleri kayirma olayi oyun zaten kanser bide bununla hepten kanser oldu 🤬🤬🤬🤬

• ___NeO kullanıcısına yanıt
    Low rank!!!

• Yeni hesap acip oylemi oynasak

• quote:

Orijinalden alıntı: XragRaZor

Low rank!!!
    Sen psn mi.değiştirdin seni uzun zamandır göremiyorum hatta listedende kaybolmuşsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ___NeO

Yeni hesap acip oylemi oynasak
    Bam bam devam. Böyle şeyler bizi yıldıramaz

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Sen psn mi.değiştirdin seni uzun zamandır göremiyorum hatta listedende kaybolmuşsun.

Alıntıları Göster
    Cihat abi ps nick name değiştirdim.

• Haftasonundan görüntülerle iyi seyirler..

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Battle Royale modu neden gereksiz olsun ki? Ben Battle Royale oyununu Firestrom ile sevdim. Gerçekten çok oturaklı ve güzel bir Battle Royale modu var BF5 in.. Hatta şuan Multiplayer dan çok firestrom oynanma saatim daha fazla.. Ne Pubg be fortnite bebe oyunları kaldı yanında.. Zaten Firestrom u oynayan kitle de yetişkin kitle..
    Blackout kadar guzel degil bence hem oynanabilirlik hem de basitlik acisindan. Ama multiplayer denince BF tek gecerim resmen gorsel sholen sunuyor oyun.

• iyi seyirler..

• 550 mb lık güncelleme gelmiş

• 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.