Şimdi Ara

Battlefield: Play4Free İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
48.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Savaş bu sefer, ücretsiz olarak kapınızda!

    Ölüm ile yaşam arasındaki ince bir çizgide, tankların, helikopterlerin olduğu mükemmel bir savaş atmosferi… Nedense Battlefield serisi, bu atmosferi sunduğu için benim gönlümde her zaman farklı bir yere sahip olmuştur.
     
    Daha çok savaş simülasyonuna kayan yapısıyla kendine güçlü bir kitle edinen Battlefield serisi, geçtiğimiz sene çıkan Bad Company 2 ile yine büyük bir başarı elde etmişti. Battlefield serisi hayranları şu sıralar heyecanlı bir şekilde Battlefield 3’ü beklerken, DICE, Battlefield Play4Free ile seriye yeni bir ücretsiz oyun daha ekledi.
     
    Battlefield Heroes’un başarısı DICE ve EA’ı etkilemiş olacak ki, bu iki firma daha gerçekçi görünüşüyle Battlefield Play4Free’i biz oyuncularla buluşturdu.


    ''



    Battlefield Play4Free, adından da anlaşılacağı gibi oynamak için ücret istemeyen MMO oyunları arasında geliyor. EA oynaması ücretsiz olan BF Play4Free’den, Battlefunds isimli para türünü satarak para kazanmayı amaçlıyor.
     
    Battlefundslar ile aldığınız silahlar ve diğer donanımlar, normal oyun parasıyla aldıklarınızdan daha uzun süreye sahip. Mesela her oyun sonunda kazandığınız parayla alacağınız silahların süresi 1 veya 3 günlükken, Battlefunds ile aldığınız donanımların süresi 30 gün sonsuza kadar geçerli oluyor.
     
    Battlefunds sahibi üyelerin alabileceği bir diğer seçenek ise askerinizin görünüşünü değiştiren üniformalar oluyor. Bu üniformaları satın aldığınızda yine, diğer donanımlar gibi 30 günlük veya sonsuza kadar geçerlilik seçeneği sizlere sunuyor.

    ''



    Battlefield Play4Free, sistem açısından Battlefield Heroes ile aynı işliyor. Oyunun resmi web sitesi üzerinden askerinizi oluşturup, yine resmi web site üzerinden oyunu başlatabiliyoruz. Hangi asker ile oynayacağımızı da web site üzerinden seçiyoruz. Oyundaki sınıfların oyun esnasında değil de, web site üzerinden, oyundan çıkarak değiştirilmesinin olumsuz bir etken oluşturduğunu söyleyebilirim.
     
    Play4Free’nin sınıfları, Battlefield serisinin P4F’den önce çıkmış oyunu Bad Company 2 ile aynı. Bu sınıflardan Assault sınıfı, yakın ve orta menzilli Assault Rifle ile savaşan, cephane yardımı için her dâim yardıma hazır olan sınıf olurken Medic sınıfı, ağır silahlar ile savaşan, adından da anlaşıldığı üzere takım arkadaşlarını iyileştiren yeteneğe sahip sınıf.
     
    Play4Free’nin diğer sınıflarını ise, sniper silahlarıyla uzun menzilli savaşların başarılı isimlerinden Recon, taşıdığı patlayıcı silahlarla araç sürücülerinin korkulu rüyası olan Engineer oluşturuyor. Recon sınıfının özel yeteneği olarak havan topu saldırısının bulunduğunu ve Engineer sınıfının ise araçları tamir edebildiğini hatırlatalım.

    İncelemenin devamı için tıklayınız










  • berbattı bunun yerine gider flash oyun oynarım daha iyi tamam bedava yapmışsınız ama biraz daha özenile bilirdi çok değil birazcık daha
  • "Sağlam bir oyun geliyor" demiştim kendi kendime haberini ilk seferler duyduğumda. Geçen günler indirdim denedim. Maalesef hayal kırıklığı. Tamam beleş anladık ama bu kadar kötü beklemiyordum. Güvenmiştim açıkçası. Oynanabilirlik puanını çok fazla vermişsiniz bence. Sesler eyvallahta grafik ve oynanabilirlik çok kötü. Denemeyen varsa indirmemesini tavsiye ederim. Saygılar...
  • oyun bedava olmasına karşın çok iyi bu sayede oyun hiç eskimeyecek herkez oynayabilecek ve sistem gereksinimleri düşük olacak benim için önemli olan grafikten çok ayrıntı örn: cod da perk var vs. ayrıntılar çok önemli
  • Eğitim olayı yapmışlar o çok iyi olmuş ama gerçekten oynanış çok zayıf bence. Grafiği geçtim oynanış rahat olsa yine gideri var. Ama o da kötü. Hile de vardı. Güncelleme ile atlatılır tabi hangi oyunda yok zaten de... Bilmiyorum ben beğenmedim.
  • yakında libya çıkar
  • BF 2 haritalarıyla bc 2 araçlarıyla birleştirilmiş korsan çakma bir oyuna benzemiş malesef..BFBC 2 oyuncusu olarak bu oyunu hayal kırıklığı olarak görüyorum..BF 3 arefesinde gereksiz bir yapım olmuş.
  • İndiriyordum yorumlardan sonra iptal ettim..
  • Malesef bir hayal kırıklığı umarım beta olmasından dolayıdır.Ve grafiklerin kesinlikle daha iyileştirilmesi gerek ki bu saatten sonrada grafiklerle oynayacaklarını sanmıyorum.
  • Adamlar aklınızı alacağız demediler ki,bedava BF yapıyoruz dediler ve bu oyunu çıkardılar.Beklentilerinizin bu kadar büyük olmasına anlamın A'sını veremedim.Bedava oyun girin oynayın arkadaşlar.İsminden belli Battlefield Play4Free.Süper grafikler,ağızları açık bırakan silah ve karakter modellemeleri,inanılmaz sesler beklemek bu oyundan,çok abes bir davranış firkrimce.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peset

    Adamlar aklınızı alacağız demediler ki,bedava BF yapıyoruz dediler ve bu oyunu çıkardılar.Beklentilerinizin bu kadar büyük olmasına anlamın A'sını veremedim.Bedava oyun girin oynayın arkadaşlar.İsminden belli Battlefield Play4Free.Süper grafikler,ağızları açık bırakan silah ve karakter modellemeleri,inanılmaz sesler beklemek bu oyundan,çok abes bir davranış firkrimce.



    arkadaşım bizde zaten bir cod yada crysis falan beklemiyorduk evet anladık bedava ama biraz daha uğraşıla bilirnirmiş diyoruz yani hızlı koşarken a d tuşlarını bile kullanamadım ben. bukadar zaman ve para harcayacaklarına diğer oyunlara yönelseler di de fiyatları biraz aşşağı çekselerdi olmazmıydı
  • Açıkcası vasat bir oyun bekliyordum. Ama şimdi ''vasat'' diye tabir edip tahmin ettiğim oyuna bile razıyırım.
    Bedava yapıyorsunuz ama sizin gibi köklü şirketle yakışmayacak şeyler yapıyorsunuz.
  • sanki piyasanın böyle bir oyuna ihtiyacı vardı battlefield adını yükseltmeye çalışacağına böyle oyunlarla kalitesini iyice alt seviyelere çekiyor.
  • Bedava bir oyuna böyle yorumlar mantıksız.Sonuçta oyun reklam için yapılmış.
  • Dehşetle okuyorum yorumları.
  • peset, anladık bf fanısın, biz de seviyoruz battlefieldi fakat bu kadar da fanboy olmaya gerek yok. yorumları dehşetle okuyorsun tamam da, keşke incelemeyi de okusan?

    Tabi bir yanda oyunun ücretsiz olma faktörünü de göz önünde bulundurmak lazım fakat, bir çoğunuzun ismini şimdi duyacağına emin olduğum Red Duck firmasının Alliance of Valiant Arms oyunu veya yine ismini ilk kez duyabileceğiniz Queen’s Soft’un Genesis A.D oyunundan öyle ahım şahım bir kalitesinin olduğunu söyleyemeyeceğim. Bu oyunlarla yaptığımız karşılaştırmaya DICE ismini, kalitesini de Battlefield P4F tarafına + olarak eklemek gerekir…

    bu paragraf açıklıyor herşeyi.
  • Tüm serileri oynamış sıkı bir BF fanı olarak özetle kayıt oldum ,oyunu çektim, 1 dakkalığına oynadım,grafikleri gördüm..kapatıp hemen sildim.
  • quote:

    peset, anladık bf fanısın, biz de seviyoruz battlefieldi fakat bu kadar da fanboy olmaya gerek yok. yorumları dehşetle okuyorsun tamam da, keşke incelemeyi de okusan?

    Tabi bir yanda oyunun ücretsiz olma faktörünü de göz önünde bulundurmak lazım fakat, bir çoğunuzun ismini şimdi duyacağına emin olduğum Red Duck firmasının Alliance of Valiant Arms oyunu veya yine ismini ilk kez duyabileceğiniz Queen’s Soft’un Genesis A.D oyunundan öyle ahım şahım bir kalitesinin olduğunu söyleyemeyeceğim. Bu oyunlarla yaptığımız karşılaştırmaya DICE ismini, kalitesini de Battlefield P4F tarafına + olarak eklemek gerekir…

    bu paragraf açıklıyor herşeyi.





    Yaptığım fanboyluk değil.Amacım kendimce yanlış gördüğümü,kafama yatmayanı eleştirmek ve tepki göstermek.Maalesef memleketimizde eleştiri yapanlar ters görüşlü kişilerce desteklenmiyor ve yahutta eleştirene müdahale etme ihtiyacı hissediyorlar kendilerince.Bunu yaparkende hitap şekilleri komik oluyor tabiki.

    Kapalı betasının ilk gününden beri oyunla iç içeyim zaten,bu yönden sıkıntı yok.Aldığım zevk tartışılır ancak Battlefield nedir ne değildir bunu senden daha iyi bildiğim kesindir.Bunun tartışmasını yapmayacağım.BSC Misafiri olarak değilde üyeliğinle yorum yaparsan tartışırız.

    BF Heroesin başarısı üzerine yapımına başlanan ve Battlefield serisine daha fazla oyuncu çekmeye yönelik kurgulanmış bir projenin hayata geçirilmesi mevzusu bu aslında.Çeşitli sebeplerden Battlefıeld oynamamış veya oynayamamış belirli bir oyuncu kitlesine ulaşmak en büyük gayeleri.Daha fazla fps severi BF üzerine yoğunlaştırmak,onlara takım oyununa yönlendirmek ve birazda eğlenmelerini sağlamak.Battlefield Heroesin başarısını bir araştırıp öğrenmende fayda var.Hardcore BF oyuncuları dahi mutlak suretle girip o oyunu oynadılar.Battlefield4Free'nin asıl amacı,dediğim gibi Battlefield 3 için daha fazla oyuncu nasıl koparırız olayı gibi gözüküyor.Denemeyen,BF alamayan veyahutta BF'yi denemeye üşenenler için bir alternatif oluşturmak.Daha iyi bir oynanış ve daha iyi bir karakter animasyonu bende isterdim tabiki.Ama nerde duracağını bilmeli bir insan.CoD değil bu oynadığımız oyun.Para göz bir firmada değil DICE.İçindeyiz biliyoruz.

    O isimlerini verdiğin oyunları evet ilk defa duydum.İlgilenmiyorum bundan sonrada ilgileneceğimide sanmıyorum.İlgi alanı her insana göre farklılıklar gösterebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 7 Nisan 2011; 20:24:32 >




  • Oyun kötü ama nedense kendine çeken bi yönü var.Ama o yönüde 2,3 gün sonra gidiyor.Çok kötü bi oyun olmuş.
  • araç kullandığımız sürece bf betanın herzaman gideri olacak...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.