Şimdi Ara

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 ONLINE GRUP MAÇLARI(MAÇ ATMAK İSTEYENLER BURAYA.TOPLANIYORUZ) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
308
Cevap
0
Favori
8.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam ofline online olur heralde 8.30 gibi beklemede kalın.
  • bende geldim bnde bnide takıma alın :))

xfire:gorkem90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem XF -- 29 Nisan 2011; 19:54:57 >
  • up beyler bende geldim evet beyler son durum nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Purgatory_ -- 29 Nisan 2011; 20:09:53 >
  • Bekliyoruz hala
  • KONU FOS CIKTI BEYLER BY BY
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R

KONU FOS CIKTI BEYLER BY BY

FOS MOS cıkmadı arkadaşım redcomrade arkadaşımız bayağ uğraştı herkeste geldi ama ping sorunu ve takım dengesizliğinde hemen herkes çıktı en son 6 7 yapılıyordu dengelensin diğe bende çıktım ama dedğin çok yanlış eminim bu sorunlar düzelecek ve çok güzel maçlar yapacağız
  • alfa yenildi
  • Alfa yenildi güzel maç oldu güzel savunma yaptık son noktada elinize sağlık
  • TR peker seviyesizlik yapmanın alemi yok. Biz gayet güzel oynadık, fakat server oldukça kötü idi. Lag dışında önemli derecede ping sorunu ve kayıp vardı serverda. Bir kişiyi öldürmek için dünya mermi harcamak zorunda kalındı. Takımlar da biraz dengesizdi. Aslında 8e 8 adam gibi oynayamadık arkadaşlar çıktı. Oyun icinde de dengelenebilirdi. Sonuçta geyik yapıyorduk. Başta RedComrade olmak üzere katılan arkadaşlara teşekkürler.
  • gayet güzel maç oldu bide biraz daha adam gelirse cok guzel olcak :)
  • Teşekkürler beyler, oyun hırs yapmayana, oynamaktan keyif alana zevkliydi
  • vallaha sayfada server bılgılerını beklıyorum konuyu okudugumdan berı oynamaya hazırdım macta bılgı vermedınız msn yede eklemedım buradan yazmanız akıllıca olurdu ama oynadıysanız sorun yok basardınız demek. sık sık yapın konu uste kalsın olanları paylasın macta
  • Server sorunlu olmasaydı eminim daha zevkli olurdu. Fakat gerçekten son noktada müthiş savunma yaptınız, helal olsun ^^
  • Son noktada Allah ne verdiyse savunma yaptık. :) Zevkliydi. Katılan herkese teşekkürler. Daha nicelerine inşallah.
  • Orada baya sağlam kastık yalnız :D Zaten orada kurmakta çok zor, merdivenleri tuttun mu tamam... Yalnız server rezaletti, her bir adama bir şarjör boşaltıyodum.. Bir dahaki sefere daha iyi bir server bulursak daha zevkli olur, kişi sayısı da artsa daha da güzel olur.. Yalnız böyle oyunun ortasında çıkacak ya da gelecem diyip gelmeyecek arkadaşlar hiç isim falan yazdırmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

Orada baya sağlam kastık yalnız :D Zaten orada kurmakta çok zor, merdivenleri tuttun mu tamam... Yalnız server rezaletti, her bir adama bir şarjör boşaltıyodum.. Bir dahaki sefere daha iyi bir server bulursak daha zevkli olur, kişi sayısı da artsa daha da güzel olur.. Yalnız böyle oyunun ortasında çıkacak ya da gelecem diyip gelmeyecek arkadaşlar hiç isim falan yazdırmasın...

Pingden oynayamadım :D

• Pazar akşamı da atalım mı bi maç
  • Beyler bu aralar fazla ilgilenemiyorum forumla haftaya bir maç ayarlayalım yine cuma günü ama bu sefer kesin adamlarla ve sayı limitiyle oynanacak maçlar 16 kişi olunca gişeler kapanacak yani :) çünkü bir girip bir çıkanlar sonradan haber verenler sonradan girenler falan derken bayagı bir zorlanıyoruz .Server konusunda başka swlerde Otomatik eşitleme oldugundan çok zorlanırız gibime geliyor ve resetleme imkanımızda yok mapi TURK klan yetkililerine rica edersek diger sefere admin temin edebilirler diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDComrade -- 1 Mayıs 2011; 13:23:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Birde birşey daha eklemek istiyorum. Bende 1 aydır oynuyorum bu oyunu. Tek başıma bulduğum server'a giriyorum işte. Millet kansız ya. Ben oynadığım her karakterle lojistik desteğimi kimseden esirgemiyorum. Millete medicsem sağlık paketi, assaultsam mermi paketi veriyorum, engineersem tankları tamir ediyorum. Altımda araç varsa ve yayan koşan biri görürsem, hemen yanına gidip adamı alıyorum. Ama milletin umrunda bile değilim. Mermim bitmiş herifin yanına gidiyorum yanına kalan mermimle ateş ediyorum. Eleman devam ediyor. Eğer bir araca koşuyorsam benden önce binip, hemen basıyorlar gaza. BC2'de insanlık ölmüş resmen. Belki bu tarz bir grup sayesinde kolektif mantaliteyle savaşabilirim

Aynen kardeşim bende öyleyim.

@Aslında Cuma günleri açarım pc'yi. Bende oynayabilirim. Tabi alınırmıyım bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Birde birşey daha eklemek istiyorum. Bende 1 aydır oynuyorum bu oyunu. Tek başıma bulduğum server'a giriyorum işte. Millet kansız ya. Ben oynadığım her karakterle lojistik desteğimi kimseden esirgemiyorum. Millete medicsem sağlık paketi, assaultsam mermi paketi veriyorum, engineersem tankları tamir ediyorum. Altımda araç varsa ve yayan koşan biri görürsem, hemen yanına gidip adamı alıyorum. Ama milletin umrunda bile değilim. Mermim bitmiş herifin yanına gidiyorum yanına kalan mermimle ateş ediyorum. Eleman devam ediyor. Eğer bir araca koşuyorsam benden önce binip, hemen basıyorlar gaza. BC2'de insanlık ölmüş resmen. Belki bu tarz bir grup sayesinde kolektif mantaliteyle savaşabilirim

Aynen kardeşim bende öyleyim.

@Aslında Cuma günleri açarım pc'yi. Bende oynayabilirim. Tabi alınırmıyım bilmem.
    http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/xoyuncu/ Burdan da benim profile bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 1 Mayıs 2011; 13:36:56 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.