Şimdi Ara

Battlefield: Bad Company 2 (ÇIKTI) (277. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.526
Cevap
4
Favori
419.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şu an ea login olmuyo !!!! ..
    akşamda int de sorun vardı sizde de varmı? yoksa bizim bölgemi?
  • isyanini anliyorum freshmind ama bu oyunu beta versiyonunda 6000+ islemcimle denedim kafayi yedirtti neredeyse ki 3 adet update cikmasiyla umutlanmistim. betanin son 1-2 gününe yetisti islemcim onunla dedim ki olay bitmistir. yani eger anakartin destekliyorsa bir am3 islemciyle bu sorunu halledebilirsin ki benim ekran kartim seninkine göre ne kadar kötü ya da iyi tartisilir ama dedigim gibi isin sadece 1 islemciye bakar. korsan oyunculuk artik yavas yavas ölüyor bundan biz karli cikariz türk oyuncular karli cikar. neden bir oyunu tamamiyle türkce, neden support destegini tamamiyle türkce almayalim ? tamam pc ler konsollar gibi degiller cok masraflilar o konuda sana katiliyorum ama bu korsan oyun konusunda sana katilmam mümkün degil keza Bad Company 2 yi KUTULU max. 60 TL ye elde edebilme imkaniniz var ki bu 29-30 € ya denk geliyor bende bu oyunu 50 € verip almis bir insanim. Almanya'da her oyun 45-50 € arasi cikiyor konsollar 10'ar € daha pahali oluyor. Artik Türkiye'de PC Oyunlari cok cok ucuzlamaya basladi buna gölge düsürüp korsan oyun almayin, aldirtmayin. Forumda naz_eg adli arkadasimiz oyunu 35 TL'den satiyor 50 € para verdim icime oturdu. o parayla 3 key alabilecekken 1 tane almis oldum. Birde sunu defalardir söylüyorum bilgisayarlarini en az 1.5-2 milyara düzen arkadaslarinda korsan oyun almasi ya da orjinal oyunlarin pahaliligindan bahsetmesi hakikaten hicte etik degil.




  • Demin hangi mapti hatırlayamıyorum, hala map isimlerini ezberleyecek kadar çok oynamadım oyunu...

    Ulan 7-8 tane insafsız pusmuş bir tane tepenin oraya, etraf çöl hep felan. Dedim "ben de sizi oradan çıkarmazsam benim adım da Emir değil"
    Aldım M24'ü (daha level 8'im adam gibi tüfeğim de yok :D ) taktım 12x dürbünü, başladım tak tak tak ateş etmeye, her atışım headshot oluyor, 1 değil 2 değil 3 değil beşinci headshottan sonra hepsi kaçışmaya başladı :D Bir de çaktım mortarı tepelerine oh tam süper oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 19 Mart 2010; 23:08:54 >
  • Hacı güç bela girdik connet diyo onu zar zor geçtik, 2 kere masaüstüne attı ,şimdi de pc kitlendi kimse kusura bakmasın sövdüm yani bu yeni yamanın neyse
  • _janissary_ Ben korsan kullanıyorum demedim ki canım .... Sadece adamlar korsanla mücadele için o sistemi getirmiş , orjinal alanlarda sorun yaşıyor benim gibi... Ubisoft'un şu drm sistemi varya Assassin's Creed 2'de kullandı.. SC: Convition içinde gelecek.. Ondan bahsettim internette iyi olmadğından dolayı kopmalar, düşmeler kaçınılmaz oluyor.. Neyse rahatsız ettim kusura bakmayın.. Yorumunuz için ayrıca teşekkürler..
  • Arkadaşlar oyun bende acayip kasıyor. Ama işin ilginci 1680x1050 low/medium da da aynı 1024x768 low/medium da da aynı.genelde çatışmada 15 fps normalde 20-26 fps arası gidip geliyor.Donanımmı yetersiz,lagdan dolayı mı böyle bir sorun oluşuyor tam kavrayamadım...

    e2180 @2.7ghz
    9600gt
    2gb ram
    win 7 x64
  • quote:

    Arkadaşlar oyun bende acayip kasıyor. Ama işin ilginci 1680x1050 low/medium da da aynı 1024x768 low/medium da da aynı.genelde çatışmada 15 fps normalde 20-26 fps arası gidip geliyor.Donanımmı yetersiz,lagdan dolayı mı böyle bir sorun oluşuyor tam kavrayamadım..

    çok ilgnç hocam benim notebook ta 2.gz işlemci 9600m gs ile minimum 30 çatşmada normal ortamda 60 civarı fps.ki senin kart 9600gt bide işlemcinde cok daha hızlı.ama low midium olayına geince özlelikle bazı ati kartlarda en yüksek ayarda düşüge göre 2 katı fps veriyo çok ilginç ama gercek anlıcan optimasyon cok sıkıntılı oyunun:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Executioner

    Arkadaşlar oyun bende acayip kasıyor. Ama işin ilginci 1680x1050 low/medium da da aynı 1024x768 low/medium da da aynı.genelde çatışmada 15 fps normalde 20-26 fps arası gidip geliyor.Donanımmı yetersiz,lagdan dolayı mı böyle bir sorun oluşuyor tam kavrayamadım...

    e2180 @2.7ghz
    9600gt
    2gb ram
    win 7 x64


    okadarı kesinlikle normal değil.farklı driverlar deneyin, yönetici olarak çalıştırın mutlaka bi fark olması lazım
  • cevaplar için sağolun, ben bi de xp de deneyeyim...
  • kimse yokmu yav :) PB den atma var şu TÜRK serverlarında ve PB li sw ların bazılarında , TH3B olarak ekleyin beni beraber oynayalım atmayan bir sw da ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bahtiyar42

    kimse yokmu yav :) PB den atma var şu TÜRK serverlarında ve PB li sw ların bazılarında , TH3B olarak ekleyin beni beraber oynayalım atmayan bir sw da ..


    Bizim serverda PB geçici olarak kapalı.Rasgele atmaları çözene kadar yani
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Executioner

    Arkadaşlar oyun bende acayip kasıyor. Ama işin ilginci 1680x1050 low/medium da da aynı 1024x768 low/medium da da aynı.genelde çatışmada 15 fps normalde 20-26 fps arası gidip geliyor.Donanımmı yetersiz,lagdan dolayı mı böyle bir sorun oluşuyor tam kavrayamadım...

    e2180 @2.7ghz
    9600gt
    2gb ram
    win 7 x64

    Arkadaş sorun işlemcinden kaynaklanabilir e2180 çok düşük gibime geliyor sadece Ghz ye bakmamak lazım :)
  • Paneldeki sistemle 70 FPS alıyorum normalken patlama yokken 100 ü gördüğüm zamanda oldu ( yere bakarak yürüdüğümde )

    Bu oyunu kasmadan oynamak için ya i7 ya da quad ( core 2 quad ) yani 4 çekirdek öneririm...
  • arkadaslar benım t7500işlemcili 9600gt li laptopum var medıum ayarlarda sogutuculu olarak akıcı bı sekılde oynayabılıyordum.ancak cıhazın bıosunda ıslemcıyı koruma maksatlı bellı bır ısınmadan sonra ıslemcıyı yavaslatan bı ayar mevcut, bunu yavaslamayı onlemek ıcın RMclock dıye bır programla sogutucu kullanmadığım zamanlarda ıslemcının voltajını dusururum(genelde sogutucu kullanırım oyun oynarken) ki cod da falan bu sayede sogutucusuz oynama ımkanım olurdu.yazılanlarda bazı arkadasların oc lı bılgısayarlarında atmalar oluyormus dıyorlar benım eklemek ıstedıgımde downclocklu ıslemcıde de atmalar oluyor.oyunun bu durumunu cozmus degılım.Rmclocku kapatınca atmıyor ama açık oldugunda daha oyunda sılahları ayarlayamadan atıyor hatta bı kac kez mavı ekran verdıgı bıle oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsngencer


    quote:

    Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

    Bende öyle bir sorun olmadı ilginç.
    Üstteki mesajımda sorunu bilen varmı arkadaşlar

    seninkide bi ayrı ilginc.ne yani helikoptere binince e ye basınca masaustunemi dusuyor.bi arkadastada sadece helikopter kullanırken masaustune atiyordu tank kullanırken atmiyordu.herkestte baska bi ilginc sorun.


    Yok hocam büyük helikopteri kullanıncaproblem yo.Ufak insansız helikopterin kullanma düzeneği varya ona e ile basınca anında atıyor anlamadım gerçekten
  • Arkadaşlar kasma problemini bir nebze olsun düzelttim. Şimdi biraz daha oynanabilir oldu oyun. Nvidia Control Panelde 3D ayarlarından max pre-rendered frames ayarını 1 yapınca düzeldi.
  • ati 4650 mobility kullananlar hangi driver veya ayarları kullanıyor yazarlarsa sevinirim..
  • http://bfbc2.elxx.net/

    çok detaylı hale gelmiş
  • Firefox'ta sorun çıkarıyor o site, IE'de sorunsuz.

    Gerçi ben gerek duymadım PS'den yaptım kendime 1 tane :D

     Battlefield: Bad Company 2 (ÇIKTI)
  • http://www.battlefieldbadcompany2.com/stats
    sonunda EA kendi stat sayfasını hayata geçirdi. Oyun accountunuzla giriş yapabilirsiniz.
    Veteran problemi olanlar girdikten sonra MY soldier'ın altında Veteran menusu var oradan diğer oyunları ekleyebilirsiniz.
    Bu siteye girdikten sonra benim M1 geri geldi :))
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.