Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 Beta Key 'SERVER lar açıldı' (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
0
Favori
32.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

Az önce Ben el-turco-gny09 ve erenyeli baya zevkli bir maç çıkardık

Ali abi Evrenyeli Olcak :D

Maç İçin Sağolun Yarn Ve Cumartesi de Yapalm
  • Arkadaşlar ilk bad companyi oynamadım ... Bugün ikkincisinin demosunu indirdim ... Fakat bi sorun var tam olarak amacı çözmüş değilim Vietnam filan oynarken bayrağı ele geçiriyoduk fakat bunda amaç nedir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

Arkadaşlar ilk bad companyi oynamadım ... Bugün ikkincisinin demosunu indirdim ... Fakat bi sorun var tam olarak amacı çözmüş değilim Vietnam filan oynarken bayrağı ele geçiriyoduk fakat bunda amaç nedir ...

Bu oynadığımız gold rush modu . yani attack yapıyosak A ve B noktalarındaki sandıkları patlatmaya yok etmeye çalışıyoruz . deffender yani savunma tarafındaysak ,A ve B noktalarında belirtilen sandıkları korumaya çalışıyoruz.
  • arkadaşlar şuanda bende indiriyorum oyunu %62 de şuanda. Bunun için UK üyeliğimden çıkıp yeni US üyeliği açıp game spottan aldığım key i yazdım ve indiriyorum. Muhtemelen 15-20 dakika sonra bende sizin aranıza katılıcam. Fakat sizlerle birlikte nasıl oynayabilirim bu oyunu? örneğin bi arkadaş azönce forumdan 4 kişiyle birlikte oynadığını yazmış bu nasıl oluyor. Yeni ps3 sahibiyim biraz acemiyim şimdilik yardımcı olursanız sevinirim. Birde psn adresimde 1 kişi bile yok eklemek istiyorum siz değerli arkadaşları. psn adreslerinize nerden ulaşabilirim. Örneğin _2FAST4U_ seni yazıyorum böyle bi kullanıcı yok tarzın bi uyarı veriyor :S

ilgi ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 720p

Oyundayken ara sıra bağlantı problemi sebebiyle serverdan atılıyorum. Halbuki bağlantım taş gibi sinyal gücü %100, psnden de kopmuyorum.

Bir de ping değerimin yüksek olduğunu düşünüyorum. KOşarken bi bakıyorum hiç koşmamışım olduğum yerdeyim

arkadaşım bende tam olarak aynı sorunu yaşıyorum çözdüysen sorunu banada söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

Az önce Ben el-turco-gny09 ve erenyeli baya zevkli bir maç çıkardık

Ali abi Evrenyeli Olcak :D

Maç İçin Sağolun Yarn Ve Cumartesi de Yapalm

pardon Kesin Exnethunter ı da ekleyin listeye

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganmit

arkadaşlar şuanda bende indiriyorum oyunu %62 de şuanda. Bunun için UK üyeliğimden çıkıp yeni US üyeliği açıp game spottan aldığım key i yazdım ve indiriyorum. Muhtemelen 15-20 dakika sonra bende sizin aranıza katılıcam. Fakat sizlerle birlikte nasıl oynayabilirim bu oyunu? örneğin bi arkadaş azönce forumdan 4 kişiyle birlikte oynadığını yazmış bu nasıl oluyor. Yeni ps3 sahibiyim biraz acemiyim şimdilik yardımcı olursanız sevinirim. Birde psn adresimde 1 kişi bile yok eklemek istiyorum siz değerli arkadaşları. psn adreslerinize nerden ulaşabilirim. Örneğin _2FAST4U_ seni yazıyorum böyle bi kullanıcı yok tarzın bi uyarı veriyor :S

O arkadaşın psn adresi o değildir belki sen gidip DH nickini mi yazdın direk ekle beni ama aynen bu şekilde yaz ps_3S_lim
    Yavaş yavaş öğreneceksin oyuna girip multi kısmından yada dur buralar karışık sen arkadaşları ekle onlar sana davet atsınlar en iysi

• Oyunun en goze carpan ozelligi kotu grafikleri ve destructible environment [ yikilabilir cevre yani ] ... Gerci her tarafi yikamiyorsunuz, sabaha kadar ates de etseniz yikamadiginiz binalar filan mevcut... Kisitli yani , oyle ne istersen yikabilirsin gibi bir durum yok...

Grafikler bayagi kotu , silah modellemeleri filan yerlerde... Sniper rifle'in durbunune bakinca yansima filan aramayin yani , dedigim gibi yerlerde modellemeler... Nehir filan yapmislar ama 3 senelik Warhawk'taki deniz buna 5 hatta 10 basar o kadar kotu... AA eksikligi bariz... Warhawk'ta 4xAA mevcut bunda muhtemelen AA yoktur ama yikilabilir cevre belki bu AA eksikligini yoksaydirir...

Gerci daha beta, oyun Mart'ta cikiyormus , belki ugrasip ilerletirler grafikleri...

Beta'daki harita standart buyuklukte , cok buyuk degil...

Ucak kullanmak yok Beta'da... Zaten ucak kullanmak olsaydi bu haritada 3 saniyede bir bastan bir basa giderdiniz muhtemelen... Sadece ufak bir helikopteri ucurabiliyorsunuz , ufak derken hakikaten ufak, insan boyunda birsey... Binmek filan yok yani , insansiz heli ...

Oynanista soyle hatalar var demeye gerek gormuyorum 5 ay sonra cikacak oyuna ama Menu ile ilgili soyle bir cinslik var ; oyun icinde arkadas listenizi actiginizda kimin oyunda oldugunu goremiyorsunuz , herkese online diyor... Ya da ben goremedim o kadar dikkat etmeme ragmen...

Bu tur oyunlarda standart oldugu uzere takim halinde hareket ederseniz zevkli olur... Herkes ayri telden caldiginda kanser ediyor adami bu tur oyunlar zira ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 21 Kasım 2009; 1:09:29 >

• quote:

quote:

arkadaşlar şuanda bende indiriyorum oyunu %62 de şuanda. Bunun için UK üyeliğimden çıkıp yeni US üyeliği açıp game spottan aldığım key i yazdım ve indiriyorum. Muhtemelen 15-20 dakika sonra bende sizin aranıza katılıcam. Fakat sizlerle birlikte nasıl oynayabilirim bu oyunu? örneğin bi arkadaş azönce forumdan 4 kişiyle birlikte oynadığını yazmış bu nasıl oluyor. Yeni ps3 sahibiyim biraz acemiyim şimdilik yardımcı olursanız sevinirim. Birde psn adresimde 1 kişi bile yok eklemek istiyorum siz değerli arkadaşları. psn adreslerinize nerden ulaşabilirim. Örneğin _2FAST4U_ seni yazıyorum böyle bi kullanıcı yok tarzın bi uyarı veriyor :S

O arkadaşın psn adresi o değildir belki sen gidip DH nickini mi yazdın direk ekle beni ama aynen bu şekilde yaz ps_3S_lim
    Yavaş yavaş öğreneceksin oyuna girip multi kısmından yada dur buralar karışık sen arkadaşları ekle onlar sana davet atsınlar en iysi

ben seni ekledim ama pending response to add as a friend diyo yani sanırım beni eklemen için bekliyor. laptopun şarjı bitiyo ps3 ten devam edelim sen ekle beni psn adresim kaganmit

• Yine donuyor.Yani bu adamların kendi testerları yok mudur,onların makinaları bizimkiyle farklı mı.Eğer böyleyse nasıl çözemezler.Tam 3 oyun oldu,BF:Bad Company,BF:1943,BF:Bad Company 2 Beta.Yeter bıktım artık.

Ayrıca bugün serverlarda genel bir sorun var,10-15 dk sonra oyundan atıyor.

İlk oyun ile arasında gördüğüm farklar;
    -Geliştirilmiş oyun motoru.Artık bütün binalar yıkılabilir.
    -Kontrol sistemi değiştirilmiş
    -Silahların gücü arttırılmış,modellemeler daha iyi.
    -Silahlara,tanklara eklentiler,zırhlar takabilme özelliği gelmiş.
    -Taktik ögeleri arttırılmış
    vs...
  • Daha önce hiç BF oynamamıştım bu konuyu görünce ben de kodu alayım bir bakayım şu oyuna dedim ve resmen takıldım kaldım :D çok beğendim fakat çatır çatır ölüyorum henüz tam öğrenemedim.Süper olmuş grafikler etraf falan filan.Birlikte oynayalım aslında squad olarak.
  • quote:

quote:

quote:

ben seni ekledim ama pending response to add as a friend diyo yani sanırım beni eklemen için bekliyor. laptopun şarjı bitiyo ps3 ten devam edelim sen ekle beni psn adresim kaganmit

Ben yatar yarın iş var yarın kabul ederim girer girmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Yine donuyor.Yani bu adamların kendi testerları yok mudur,onların makinaları bizimkiyle farklı mı.Eğer böyleyse nasıl çözemezler.Tam 3 oyun oldu,BF:Bad Company,BF:1943,BF:Bad Company 2 Beta.Yeter bıktım artık.

Ayrıca bugün serverlarda genel bir sorun var,10-15 dk sonra oyundan atıyor.

İlk oyun ile arasında gördüğüm farklar;
    -Geliştirilmiş oyun motoru.Artık bütün binalar yıkılabilir.
    -Kontrol sistemi değiştirilmiş
    -Silahların gücü arttırılmış,modellemeler daha iyi.
    -Silahlara,tanklara eklentiler,zırhlar takabilme özelliği gelmiş.
    -Taktik ögeleri arttırılmış
    vs...

bu 15dk sonra oyundan atma durumunun sadece bana özel olmadığını bilmek gerçekten sevindirici oldu

• beta keyi olan verebilirmi gerçekten sevinirim teşekkürler
  • Bir Modern Warfare aşığı olarak diyebilirim ki bu oyun hakaten multide Mw2'den iyi değil çok çok iyi. Beta versiyonu bile manyak derecede iyi
  • Uzak mesafedeki düşmanı öldürmek için süreki R1 e basılı tutmayın.1-2,2-3 şeklinde mermileri atarsanız kolayca ölür.Doğru düzgün bir takımda oyanayamadım,elimden geleni yapıyorum ama BF takım oyunu
    Bu arada,C4 veya el bombası ile kendinizi öldürün sol üst köşede epic fail yazıyor
  • yokmu key olan sevabına mesaj atsın uyuyama yoksa
  • Eski bir Battlefield serisi hayranı olarak büyük hevesle bekliyordum bu oyunu ama şu ana kadarki deneyimlerim "Meeh." seviyesinde kaldı maalesef. MW2 ile karşılaştırılması gerektiğine inanmıyorum, farklı kulvarların oyunları sonuçta.. Ama illa bir karşılaştırma olacaksa, şu andaki durumlara göre MW2 açık ara öndedir benim gözümde.

Ha tabi BC2'yi bir de PC'de oynayıp tecrübe etmem lazım sağlıklı bir fikre sahip olmak için, çünkü yukarıda Allah var online FPS öncelikle PC'de oynanır tabi ki MW2'yi de öyle oynadığımdan adil olmaz konsolla PC tecrübelerini karşılaştırmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldiertr

quote:

Orijinalden alıntı: 720p

Oyundayken ara sıra bağlantı problemi sebebiyle serverdan atılıyorum. Halbuki bağlantım taş gibi sinyal gücü %100, psnden de kopmuyorum.

Bir de ping değerimin yüksek olduğunu düşünüyorum. KOşarken bi bakıyorum hiç koşmamışım olduğum yerdeyim

arkadaşım bende tam olarak aynı sorunu yaşıyorum çözdüysen sorunu banada söyle

Şu an bendede var sanırım DİCE bişeyler deniyor bu gün

• Elimde 1 tane key var isteyene göndereyim!
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.