Şimdi Ara

Battlefield 6 PS4 ve Xbox One'a da Gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Battlefield serisinin yeni oyunu hem yeni nesil hem de mevcut nesil konsollara geliyor.
     
    Electronic Arts ve DICE, yeni Battlefield oyunuyla ilgili konuşurken şimdiye kadar sadece yeni nesilden bahsetmişti ve son zamanlarda çıkan söylentiler de oyunun mevcut nesli pas geçeceğini işaret ediyordu.
     
    Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson, dün şirketin finansal sonuçlarının açıklandığı konferans çağrısında, oyunun PlayStation 4 ve Xbox One'a geleceğini doğruladı. CFO Blake Jorgensen, oyunun iki nesilde de harika olacağını fakat yeni nesil versiyonun özel hissettireceğini belirtti.
     
    Yeni Battlefield oyunu Haziran ayında tanıtılacak ve Ekim-Aralık arasında çıkış yapacak.




  • Bf V oynuyorum, hayatımda bu kadar berbat bi fps oynamadım. Sağol ea. Her oyunun içine mıçmaya devam et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal aynı BF4 gibi iki konsol nesili arasında ciddi görsel fark olacak, Ara nesil bir oyun olacak belli..Getirme sebeplerinin biride Crossplatform düşüncesi olabilir, Çünkü yeni konsolların satış rakamları yeterli gelmeyebilir..Oyun çıkışını yapana kadar 10 milyonu anca geçer PS5..Konsolun Az satması demek Server'ların dolu olmaması demek olur, Ve en önemlisi oyunu satacakları insan sayısı çok az olacaktır..Ondan dolayı 100 milyon üstü satmış eski nesili es geçemezlerdi... Bakalım eski nesilin Conquest modunu 64 oyuncu ile kısıtlarlarsa demek ki eski nesille Crossplatform düşünceleri yoktur..
  • Yeni nesil bir deneyim olmayacak demek ki. Umarım önümüzdeki yıldan itibaren böyle büyük IP'lerde cross-gen görmeyip tamamen yeni nesile odaklanmış oyunlar görürüz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lextor

    Bf V oynuyorum, hayatımda bu kadar berbat bi fps oynamadım. Sağol ea. Her oyunun içine mıçmaya devam et.

    BF serisi türünün en iyisidir ve kötü oyunu yoktur. Berbat FPS nasıl yapılır görmek istiyorsan CoD ile devam edebilirsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lextor L kullanıcısına yanıt

    Aynen çünkü BF4 gibi silah dengesinin olmadığı,bazı silahların aşırı OP olduğu,Operation Locker veya Operation Metro gibi sürekli bombaların havada uçuştuğu oyun çok daha iyi.


    Ha tabi her bf5 açılışında başımıza gelen bomberda çok lanet bir şey fakat yine de gayet iyi bir oyun ,serinin en iyisi olmasa bile. BF serisinin her zaman kendine çeken bir yanı oluyor.

  • Yeni nesil BF bekleyen bizlere geçmiş olsun. Eski nesil oyunun 4K/60fps versiyonunu kaktırıp, yeni nesil diyecekler. Tıpkı şu an çoğu oyunda olduğu gibi.

  • 2 ayrı oyun olabilir Next Gen Bf6 ve standart Bf6
    Tıpkı Fifa21 gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF5 çöpü sonrası inşallah toplanmışlardir oyunu. Birde bu old gen muhabbeti hiç iyi olmadı malesef. Muhtemelen yeni nesil konsolların stok sorunları sebebiyle bu kararı aldılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 12 Mayıs 2021; 14:24:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Berbat şeklindeki yorumunuza katılmıyorum;
    Fanboy olmaya gerek yok her markanın güzel oyunu var kötü oyunu var.

    Size hitap etmeyebilir bu da sizin kişisel zevkinizle alakalı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BF4 de cross gen oyundu.Ilk bir yilindaki duzenlemeler sonrasi 7 yil oynanacak tas gibi bir oyun kalmisti geriye.Bu oyundan da ayni basariyi bekliyorum.Piyasadaki CoD cöplügunde iyi bir modern zaman BF oyununa hasret kaldik
  • Yeni nesil falan yok kendinizi kandırmayın,devir çözünürlük devri...Grafik takıntınız yoksa daha çok oyun oynarsınız Ps4'de.
  • Yeni nesilin ozel hisettirecegini soylerken 4k 60 fps olmasindan bahsediyor herhalde. Cross gen bir oyunda isteselerde yeni nesil dinamiklerinde bir oyun yapamazlar. Eski nesli cilalayip oyle cikarirlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu demektir ki, Series X versiyonunda 120 fps desteği olacak. Eski nesile yeni geliştirilen oyunlar Series X de 120 fps desteği ile oynanmaya devam edecek.

  • Eğer FIFA 21 gibi, PC'ye eski nesil yaparsanız o zaman ağır konuşurum işte.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Piyasada yeni nesil konsol kıtlığı var ortada bir çip krizi var ve 1-2 yıl daha bu kriz devam edecek gibi görünüyor. Eski nesile çıkarmayıp ne yapacaklardı? Eski nesili kullanan hâlâ bilmem kaç milyon kişi var. Neden sadece yeni nesile özel değil minvalinde yorumlar var anlamak mümkün değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 12 Mayıs 2021; 18:32:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni nesil özel dedikleri 100 kişilik maçlar olmasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    BF serisi türünün en iyisidir ve kötü oyunu yoktur. Berbat FPS nasıl yapılır görmek istiyorsan CoD ile devam edebilirsin.



    Alıntıları Göster

    BF4 ve BF1 den sonra açık ara türünün en kötüsüdür

  • Eski nesle çıkması EA açısından ticari olarak çok mantıklı sonuçta toplamda 150 milyon adet satmış Xbox One - PS4 konsolları var. Ben eski neslin oyunu geride tutacağını düşünmüyorum çünkü oyunu geliştiren toplamda 5 tane stüdyo var. EA bütün stüdyolarını bu oyuna kapattı. Eski nesilde yine BF1 ve BF5 standartlarında, yenilenmiş oynanış ile birlikte 64 kişilik serverlar olacaktır fakat yeni nesilde göreceğimiz o yıkım, patlama, dünya detayları vs eski nesilde olmayacaktır. Sanıyorum ki eski nesille yeni neslin bir arada oynaması da mümkün olmayacaktır.


    Herkes bu oyunun başarılı olmasını istiyor. Heyecanla bekliyoruz! Gaza gelmek için izleyin. Battlefield 6 PS4 ve Xbox One'a da Gelecek 


    Battlefield 6 PS4 ve Xbox One'a da Gelecek 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 12 Mayıs 2021; 20:27:8 >
  • Eski nesile çıkması kötü bir şey değil. Battlefield 3'den beri adam akıllı bf oyunu yoktu. Merakla bekliyorum.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.