Şimdi Ara

Battlefield 6 için Oyun PC Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar güzel bir bilgisayar toplayana kadar yakanızı bırakmayacağım Battlefield 6 için Oyun PC Tavsiyesi  42 yaşındayım her bilgisayar topladığımda Donanım Haber'in değerli üyelerinden destek aldım, sağolun var olun Battlefield 6 için Oyun PC Tavsiyesi Şimdi yaşım ilerlemişken tekrar Battlefield çıktı ve yine desteğinizi rica ediyorum.

40.000 TL bütçem var, çok istesem de üzerine ekleme yapamıyorum belki 1.000, 2.000 TL ekleyebilirim. Bana Battlefield 6 oynarken orun çıkarmayacak bir sitem önerebilir misiniz ve bu parayla alacağım PC full ayarlarda oynamama yeterli mi?

Not: Hiç bir PC parçam yok mouse pad dahil her şeyi yeni alacağım

yok hocam battlefield ps5 te oynayamam, klavye mouse olmadan olmaz.

https://www.incehesap.com/clutch-silver-tavsiye-sistem-fiyati-45609/?hsu=13559,2589407,2255305,2589455,2396935,347649,2539310

Monitor yoksa
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-r24e-67ccgac4tk-23-8-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,969753175.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BF serisi işlemci ağırlıklıdır. Ryzen 7700 ile BF6 coşar. Zaten sistem gereksinimlerinde, önerilende ,

8 çekirdek. Şimdilik 16 GB ram işinizi görür İlerde bi 16 daha ilave edersiniz.

14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.