Şimdi Ara

Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.709
Cevap
137
Favori
566.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • N20 kullanıcısına yanıt

    Bende geçen yıldan beri aktif bir şekilde pcde bf3 oynuyorum. İlk çıktığı hafta ps3 e alıp uzun zaman oynamıştım ultra grafiklerler oynamak nasip oldu insan bu oyunun 2011 de çıktığına hala inanamıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 6 Mart 2021; 20:21:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almam yemin olsun almam. çıkarsınlar origin basice premiuma oynayalım. zaten eski kafa bitmeli artık. bir kere büyük para ver içerideki sınırlı ve yenilenmeyen popülasyonla hep aynı oyunu oyna.. tutmayınca da zaten biz satıştan kazanıyorduk paramızı kazandık oyunu kendi haline bırakıyoruz açıklaması yap. valla çok linçlediler ama ben bfvi grafikleri ve optimizasyonu ile 2.5 yıl aradan sonra bile piyasada rakipsiz buluyorum. şuan hilecilere ve yeni içerik olmadığından dolayı her haritasını ezbere bilmeme rağmen oynamaya devam ediyorum ve halen çok oynanıyor aslında. bi yandan firestorm var. ölmesine üzülmüştüm üstüne çalışsalar warzone gibi topluluğa açsalar halen oynanan bir br olurdu. sözün kısası dicea 200 300 tl vermem ben bir daha. bf1 ve 5te kendi kitlelerine çöp gibi davrandılar. hadi 5i geç. bf1 geçen yıl anlık 15 20k oynanıyordu kimi zaman. bu kadar oynanan oyunlarına bir güvenlik güncellemesi bile yapmadılar. hileciler usandırdı milleti.

  • eskikarateci kullanıcısına yanıt

    ea ve dice'ın bf5'e yaptıklarını ben de asla affetmiyecem. yeni çıkacak oyuna da aşırı derecede ön yargılıyım. şimdiden sövmeye hazırlanıyorum.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 10 Mart 2021; 13:54:25 >
  • Steam dan ea play aldım. 1 ay oynadım ama muhtemelen aşırı derece de indirim gorm z ise almam. Hileci dolu arkadaş ne zevk alıyorlar anlamıyorum. Sırf şu hile yüzünden oyundan soğuyor insan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zamandan beri bf5 oynuyorsunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • battlefield resmi hesabından 1 nisan latifesi :)

    https://twitter.com/Battlefield/status/1377622025003532291?s=19

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt

     

  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt

     Sesli güldüm.

  • Beklemeyim bende BF4 ile devam 6 çıkana kadar 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-10

    Yeni Battlefield Oyunu İlkbaharda Tanıtılacak ve Yılın Sonlarında Çıkacak  


    https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Battlefield_Oyunu_ilkbaharda_Tanitilacak_ve_Yilin_Sonlarinda_Cikacak-107518.htm


    Şirketin CEO'su Andrew Wilson'ın belirttiğine göre "Bir sonraki Battlefield deneyimimiz tamamıyla askeri savaşa geri dönüyor. Oyun, devasa ve sürükleyici savaşları hiç olmadığı kadar fazla oyuncuya getirmek için yeni nesil platformların gücünden tamamen yararlanacak." diye belirtti.


    "Eşi benzeri görülmemiş ölçekte haritalar içerecek oyun; yıkılabilirlik, araçlar, silahlar ve savaş sistemi gibi serinin bilinen özelliklerini alacak ve başka bir seviyeye taşıyacak."

    Yıkılabilirliğin bu kadar fazla oluşunu sevmiyorum. Kendini saklayabileceği yer arıyor insan. Narvik mapindeki ahşap evler mesela. Hamada mapindeki yapılar tam benim tarz.



    Bf yi Bf yapan araçları oldu hep. BF4 te tüm araçları kullanmak çok zevkli iken BFV te uçaklar tam anlamıyla çöp.

    Hareket mekanikleri de yine serinin en kötü yönü, değişikliğe gidileceğini zannetmiyorum. Snipi bir yere yaslamak, çekmek felan kanser ediyor insanı.


    Bir de serinin vazgeçilmezi olan otomatik spotlama olayını hiç sevmiyorum. Bf4 ün hardcore modu gibi ama yine cursor lı, sağlık ve şarjör bilgileri gözüken bir şekilde olsa keşke.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam akıllı bir Anti-Cheat koruması sağlamadıktan sonra isterse BF10 çıkarsınlar yine değişen bir şey olmaz. İnsanlar şu oyuna para veriyor, 1 yıl iyi kötü oynuyor ama 2-3 yıl sonra EA ve DICE artık oyuna olan desteğini yavaş yavaş çekmeye başlıyor, güncelleme yapmayı bırakıyor ve bu sefer de oyun hileden geçilmez hale geliyor.


    Hele ki şu hiç bir işe yaramayan Punkbuster isimli 20 yıllık yazılımı BF6'da bile kullanmaya devam ederlerse harbiden kahkaha atarım. Oyuncuları zaten sağılması gereken bir inek olarak görüyorsunuz orasını anladık da biraz da şu Anti-Cheat yazılımlarına yatırım yapında insanlar oyunu rahat rahat oynasın ama bunu da yapmazlar ben artık bu durumun bir çeşit EA politikası haline geldiğini düşünmeye başladım. Bir önceki oyundan elini, ayağını çek, hileye ses çıkartma ve böylece insanlar yeni çıkacak olan oyuna yönelsin...


    EA'in sırf şu kar etme hırsı yüzünden güzelim seriler çöp oluyor ya bir tek ona canım sıkılıyor adamlar yeni çıkacak oyunu sattırabilmek için bir önceki oyunu bile çöp edebiliyorlar ama artık umurumda bile değil. Sanatçının kendi eserine bile saygısı yoksa ben niye dert edeyim ki?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 8 Nisan 2021; 9:14:51 >
  • bf kitlesi iyice mal oldu, cod dan beter.

    dünyalar güzeli oyun yapsalar yine camperlardan dolayı kimse beğenmeyecek

  • Yakın zaman içerisinde duyurulması beklenen Battlefiled 6 ile ilgili yeni bilgiler sızdırıldı.

    Call of Duty oyunlarıyla ilgili yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan Tom Henderson, önümüzdeki Mayıs ayında tanıtılacağı ön görülen Battlefield 6 hakkında önemli bir paylaşımda bulundu.







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WE neED -- 12 Nisan 2021; 21:8:20 >
  • WE neED W kullanıcısına yanıt

    Güzel haber umarım bunca yıl sonra BF4 gibi daha iyi bir oyun yaparlar.

  • Mayısta duyrulacak Kışinda çıkış yapar. Kesin bu şekilde olacak.
    Bf5 gibi hayal kırıklığı berbat bir sjw arcade oyun çıkarırlarsa oynanmaz.Bf serisi artık gerçekçi oyun olması lazım ne oyle cocuklar icin arcade oynanis tarzi.Oynanistan tut ucak kullanımı dahi oyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi inşallahhttps://twitter.com/Battlefield/status/1385216975853531146?s=19

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4 stüdyo birden çalışıyorlar. Artık en iyi Battlefield oyunu bekliyorum ben. Ayrıca premium olayını da getirsinler ya, premium olmadığından beri içerik göremiyoruz.

  • Umarım bu oyununda bf1 gibi fişini erkenden çekmezler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt

    Mayıs ayına geldik duyuru olacak diye beklemede çoğu insan bunun üzerine açıklama gelmiş bakalım neler olacak :)


    Edit:Mobil oyun duyurusu yapılmış  


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_Mobil_Oyunu_Duyuruldu-108678.htm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 22 Nisan 2021; 18:32:25 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.