Şimdi Ara

Battlefield 5'in Battle Royale modu resmileşti: İşte multiplayer videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Electronic Arts ve geliştirici stüdyo DICE, Battlefield V'in Battle Royale oyun moduna sahip olacağını resmen açıkladı. Bugün Hollywood'da gerçekleşen EA Play konferansında konuşan Electronic Arts, ayrıca Battlefield V'in ilk multiplayer videosunu da yayınladı.





    Battlefield V, hatırlayacağınız üzere ilk kez 23 Mayıs'ta tanıtılmıştı. Ancak DICE'ın yayınladığı ilk tanıtım videosu birçok Battlefield oyuncusu tarafından beğenilmemiş ve sonrasında EA ve DICE ikilisi birçok eleştiriye maruz kalmıştı. Bugün EA Play'de yayınlanan multiplayer videosu ise Battlefield hayranlarının genel anlamda hoşuna gitmiş gibi görünüyor.



    Ayrıca Bkz.E3 2018’de bizleri neler bekliyor? Hangi oyunlar tanıtılacak?

    DICE, bugün resmileşen Battle Royale oyun moduyla ilgili ise şu an için pek bir detay sunmadı. Ancak geliştirici şirket, Battlefield oyuncularının yeni oyun moduna çok çabuk alışacaklarını ve Battle Royale'in Battlefield serisiyle çok iyi bir uyum yakalacağını söylüyor. Battle Royale modu, bildiğiniz gibi PlayerUnknown's Battlegrounds ve Fortnite ile son zamanlarda tüm dünyayı etkisi altına almış durumda.



    DICE'ın bugün EA Play sırasında altını çizdiği bir diğer konu ise Battlefield V'in herhangi bir şekilde "premium pass veya loot box" gibi yöntemlere sahip olmayacağı oldu. Buna göre sonradan yayınlanacak olan haritalar ve silahlar tüm oyunculara tamamıyla ücretsiz olacak. EA bunun yerine oynanışa etkisi olmayan kozmetik ürünler satmayı planlıyor.



    Battlefield V, 21 Ekim'de PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oyuncularla buluşacak. Battle Royale modu, oyun çıktıktan bir süre sonra oyuna eklenecek.

      







  • mavi yeşil pembe saçlı askerler görürüz artık

  • Yakışmadı
  • COD şimdi Battlefield hadi hayırlısı

  • Video grand operations modundan öyle bir başlık atmışsınız ki royale modundanmış gibi olmuş. Royale modu oyunun çıkışından sonra gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 9 Haziran 2018; 23:25:48 >
  • Fiyatı düşse de ön sipariş versek. GOD 209 dan çıktı sonra 299 oldu şimdi 150 ye düştü hoş ne kadar iyi bir oyun olursa olsun 150 bile çok ama şükreder olduk
  • İzlediğim kadarıyla çok güzel bir oyun olacak gibi

  • Oyunun içinden geçtiler valla bravo.
  • İndirime girmeden hayatta almam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield artık benim için bitmiştir. Sizden Battle Royale modu isteyen oldu mu EA ?

  • Harbi yakışmadı BFye

  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Oldu mu derken ? Pubg oyuncu sayısından belli değil mi isteyip istemedikleri ? LoL güldürdün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roquish06

    Oldu mu derken ? Pubg oyuncu sayısından belli değil mi isteyip istemedikleri ? LoL güldürdün.



    Videodaki dislike sayısı dahi beni kanıtlar nitelikte. Ben kemik Bf kitlesinden bahsediyorum, Battlefield Foruma bir göz atarsanız görürsünüz kimsenin istemediğini. .Battlefieldın oyuncu sayısı pubg,cs go, ""LoL" gibi fazla değildir ama çoluk çocuk,hileciler,millete küfürler eden şahıslar bulunmaz. Sizin söyleminize göre Battlefield oyuncuları GTA moduda istiyor nede olsa halen en çok oynanan oyunlardan GTA 5. Bir başka oyunun oynanma sayısıyla Battlefied oyuncularının ne istediğini düşünerek asıl siz güldürdünüz




  • Sonunda DLC ve Pay2Win saçmalığından kurtulmaya başladık, bunu gördüğün için teşekkürler Battlefield...



    Trailer Videosuna gelince, kabul edin ki aksiyon dolu ve çok iyi bir trailer FAKAT bir Battlefield trailer'ı DEĞİL, problem de burada zaten, ne demek istediğimi anlamanız için BF1 trailer'ını izlemeniz ve karşılaştırma yapmanız gerek BFV trailer'ındaki problem Battlefield'in kendine özgü trailer'larından uzaklaşıp popülerlik için özgünlükten uzaklaşmış olması.

    Edit: Bahsettiğim trailer konudaki multiplayer trailer'ı değil, önceki arkadaşın da paylaşmış olduğu "Reveal Trailer"dır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 10 Haziran 2018; 12:14:33 >
  • BF1'in cilalı versiyonu gibi geldi bana.

  • aaa oyun yapan firmalar hollywood'a döndü artık. milyon dolarlar harcanıp milyar dolarlar kazanılan ama izledikten sonra bir daha insanın aklına bile gelmeyen gişe filmleri gibi büyük oyun firmaları da artık 1-2 yıl oynayıp unutulacak oyunlar yapıyorlar. çünkü sadece para kazanma odaklı yapıyorlar. neyseki bağımsız yapımcılar var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celonfix

    Battlefield artık benim için bitmiştir. Sizden Battle Royale modu isteyen oldu mu EA ?

    Oyun BR olarak cikmiyor ki sadece bir mod ister oyna ister oynama neden bf senin icin bitiyor anlamadim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ferucci


    quote:

    Orijinalden alıntı: Celonfix

    Battlefield artık benim için bitmiştir. Sizden Battle Royale modu isteyen oldu mu EA ?

    Oyun BR olarak cikmiyor ki sadece bir mod ister oyna ister oynama neden bf senin icin bitiyor anlamadim

    Renk paketine bir bakın, sanki Battlefield değil Fortnite. Hiç WW2nin karanlık savaş atmosferini yansıtmıyor. Artı olarak biyonik kollar,erkekten fazla kadın askerler,değişik giyimli askerler;video başlığı olmasa Six Siege sanar insan.Bu gidişle çıkacak diğer seride iyice uzaklaşacak kendinden Battlefield.
  • Elimde bf4 ve bf1 var, bu oyunu büyük ihtimalle almayacağım nedeni ise 2. Dünya savaşı olması zaten bf1 olanın bunu alması çok anlamsız. Pubg tarzına da benzemiş oyun bu tarz oyunları da sevmiyorum

  • Hiç bir zaman ön-sipariş ile oyun almadım çünkü çok gereksiz buluyorum özellikle kutulu oyun almak saçmalık bana göre dijital de çok çok daha uyguna alabilmek varken.
    Ama bu oyunu ön sipariş verip kutulu almak istiyorum çünkü gelmiş geçmiş en iyi BF oyunu olacağını düşünüyorum, evet bi' Battlefield 3 etkisi beklemesin kimse, hatırlayın ilk akıllı telefonunuzu aldığınız heyecan ile şimdi ki heyecanı? Benzer bir durum söz konusu.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.