Şimdi Ara

Battlefield 4 - Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Rusların olduğu barajı patlatma görevinde bir yere geldim, dışarda badanacıların apartman boyarken koyduğu tahta platformlardan var. Onların olduğu yerde en üst katlarda bir yerde yol bitiyor, karşıya geçmemiz gerekiyor. Atlıyorum ama kaç kere yapmama rağmen yere düşüp öldüm. Burası nasıl geçiliyor ? Atlamamam mı gerekiyor ? Merdivene doğru atlamaya çalışıyorum, birkaç kere denedim olmadı bu sefer de tahta platforma atlamaya çalışıyorum o da olmadı. Geriden başlayıp uca doğru koşuyorum en uçtayken zıplamaya basıyorum.



  • Yanlış hatırlamıyorsam oradan karşıya atlamayacaksın. Sol tarafında kalan yerleri incele yada gidiş yönünün tersinde kalan üst katta bir yerde tekrar düşmanların sana saldırması gerekli. Onlarıda öldürdükten sonra o bölümü geçiyorsun. Dediğim gibi yanlış hatırlamıyorsan oraya atlamıyorsun.
  • Yada sanırım katşıya atlamadan orada biryerde alt kata iniş olması lazım :) kusura bakma tam yardımcı olamıyorum ama dediğim gibi katşıya atlamayacaksın şuan için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K@r@K@L3M

    Yanlış hatırlamıyorsam oradan karşıya atlamayacaksın. Sol tarafında kalan yerleri incele yada gidiş yönünün tersinde kalan üst katta bir yerde tekrar düşmanların sana saldırması gerekli. Onlarıda öldürdükten sonra o bölümü geçiyorsun. Dediğim gibi yanlış hatırlamıyorsan oraya atlamıyorsun.


    quote:


    Yada sanırım katşıya atlamadan orada biryerde alt kata iniş olması lazım :) kusura bakma tam yardımcı olamıyorum ama dediğim gibi katşıya atlamayacaksın şuan için.

    Atladıktan sonra X e basmak gerekiyormuş.

    http://www.youtube.com/watch?v=4TnAnVDg81o




  • Oooppppsss... :) kusura bakma yanlış bilgi verdiğim için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.