Şimdi Ara

Battlefield 4'ten 17 Dakikalık Oyun içi Video (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
3.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yuh diyorum yahu . Cep telefonlarında, işlemcilerde, tvlerde, otomobillerde vs. marka fanatikliği yapanı gördüm ama oyunlarda bile bu fanatiklik varmış. Yahu neyin kafasındasınız çıksın oyna bitir işte nedir bu bok atma telaşı.
  • Ulan şu saçma atışma yorumları yüzünden işe yarar yorumları okuyamıyoruz. Hangi siteye girsem o ona saldırıyor. Azıcık sakin olun bu sadece bir oyun. Mkya giriyorum aynı buraya giriyorum aynı. Adamlar maaşla eleman tutsalar bu kadar olmazdı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmuMaster



    Bakın dedikleriniz çok doğru ama yapımcılar ne yapsınlar. Her oyunda mutlaka bir devlet ezilecek. O zaman önceki oyunlarda da ruslar tepki göstersinler. Hatta savaş açsınlar abd'ye. Olur mu akıl var mantık var. Her savaş oyununda mutlaka bir devlet'in halkı ölecek. Kanun bu. Bu oyunu ingilizler yapsaydı, ingilizler'in bütün dünyayı dağıttığı bir senaryo işlenirdi. Şimdi adamlar ne yapsın. Müslümanları öldürüyoruz diye oyunu çıkarmasınlar mı? Müslüman yerine yahudi mi öldürsünler, ha yapmazlar, israil sonuçta. ABD'nin asya'daki kolu. Mecbur birileri ölecek. On lar da müslümanlar olmuş. Hatta müslümanlar filan olmamış. Asıl savaş ABD, RUSYA ve ÇİN arasında geçiyor ki büyük ihtimal ABD yenecektir. Çünkü bu oyunu amerikalılar yapıyor. Şimdi ruslar ve çinliler, bizi öldürüyorlar diye oyunu almasınlar mı? Mantıklı konuş biraz?




  • Yeni nesilde Call of Duty'nin grafikleri bundan aşağı olursa seri biter beyler.BF Akar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fevkaladenin de fevkinde
  • btf şahane gerisi hikaye

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Herkezde bir heyecan ,tamam arkadaşlar oyun güzel ama bana kalırsa bu FPS furyası fazlasıyla abartılıyor,BF 3 çıkmadan evelde ne laflar edildi,Halen bir bad company 2 olgunluğu yok oyunda,birçok bug birçok hata,okadar övdükleri frostbite 2 bile balon çıktı,multiplayer da 2 bina yıkılıyor başkada bişey yok,konteynırları bile yıkamıyorduk,hadi metro haritasını saymıyorum onda bikaç binanın bazı yerleri yıkılıyodu,frostbite 2 diye getire getire mavi ekran filitreli net bi grafik sunuldu önümüze,üstüne bide EA oyunu premiumlaştırdı,premium almayanlara ikinci sınıf muammelesi yaptı,multiplayer ıda parayla satar bunlar,ama görüyorumki bütün çoluk çocuk toplaşmış heryerde ya fanboy mesajları yada codcuların saldırıları,yahu bi kişi çıkıpta demiyor, bakalım çıktıktan sonra ne olacak,cicim ayları geçsin bakın görün nasıl topa tutacaklar,zaten EA oyunundanda fazla bir beklentim yok,hava gazı...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

    quote:

    Orijinalden alıntı: KFK

    quote:

    Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

    quote:

    Orijinalden alıntı: KFK

    Battlefield 3.1 yazınca bir liseli arkadaşımız ergenlik heyecanıyla eksilemiş. Al arttırıyorum:

    Battlefield 3.2


    Derslerinde başarılar dilerim.

    Sakince bir şey sormak istiyorum. Bu oyun bf 3.2 ise, sen bf4'ten ne gibi bir yenilik bekliyorsun??? Cevap bekliyorum!

    Grafikler 10/10
    sesler 10/10
    oynanış 10/10
    Yıkım 10/10
    aksiyon 10/10

    Bunu 11 yapamayacaklarına göre daha nasıl bir yenilik bekliyorsun. Grafikler bildiğin gerçek olmuş. Bu oyunun videosunu 4k bir monitörde izleyin. Normal monitörlerde tabi gerçek grafik değilmiş gibi geliyor. Çünkü bu görüntüyü monitörde izliyorsunuz. Oyunlar monitörde oynandığı sürece gerçek grafikler olmayacak zaten. Tamamı ile gerçek olmasa da grafikler crysis3 kadar olmuş. Eee, geriye ne kaldı, şu oyunun nesi kötü de bf 3.2 diyorsun???

    Azizim oyun çıksın, bir oynayalım, ondan sonra karar veririz. Battlefield 3 öncesi heyecanı da çıktığı zamanki hüsranı da iyi hatırlıyorum. Toparlanması aylar aldı. Heyecan yapmıyorum o yüzden. Kötü oyun demedik Battlefield 3.1 dedik. Bu demektir ki evet bir şeyler değişmiş gibi ama tamamını bir görelim. Hani yüzden güzel bir kızın profil resmine tıklayınca geri kalanının iri yarı, doğu alman bayan milli gülle takımından sıçramış gibi çıkmasındaki dumuru hatırla. O hesap işte. E iyiyse 9 daha koyarız çıkınca, çok zor değil. Tavsiyem senin ve diğer arkadaşların da beklentilerini düşük tutmaları.

    VPN kullandık yahu! O derece sabırsızdık BF3'te. Sonra daha aylarca uğraşıldı üzerinde, saç baş yolduk. Ne ara unuttunuz?

    Eğer ki siz "bir oyun çıksın" diyorsanız o zaman size de diyorum bir oyun çıksın. Şu anki videodakine göre bakıldığında her şey tam gözüküyor. Elimiz de bir tek bu bilgi var. Önceki oyunun üzerinden " eski oyun şöyleydi, böyle oldu, iyiydi sonra kötü çıktı vs vs..." gibi yorumlar yapmak çok saçma. Evet bende hatırlıyorum bf3 hüsranını ama DICE cezasını ve dersini almıştır.
    Koskoca Electronic Arts'ın ana oyun motoru frosbite2 yıkıldı, BF4'ye frosbite 3 kullanıldı. Koskoca EA'nin ana oyun motoru olan frosbite2 bile bf4 için yetersiz geliyorsa ben bu oyundan bir şeyler beklerim arkadaş. Oyundaki yıkım dinamikleri süper ötesi, zaten oyun sırf şu videodaki 20 dk'lık senaryo için bile oynanır yani.

    Oyun bildiğin bf4. Eğer ki oyun gerçekten bu videodaki gibi ise (öyle olacağını düşünüyorum) satışların 30 milyonu bile bulacağını düşünüyorum. Ama tabiki de oyunun her anı videodaki gibi olmaz ama diğer kısımlarının pek de farkı olmayacağını düşünüyorum. Dediğim gibi, DICE dersini almıştır bf3'ten. Özellikle de senaryo kısmında iyi ders aldılar. Gereğini de yaptılar gibi. Oyundaki grafikler zaten öçzellikle de o ilk su altından sonra su basmış bir binada yürüdüğü kısım bildiğin gerçek grafik olmuş zaten...

    Bence oyun çok iyi olacak ama neredeyse daha 1 yıl var oyunun çıkmasına. Bende buna sinir oluyorum. Bu kadar nasıl bekleyeceğim bu oyunu...

    takmışlar bi frostbite 3 la yeni motor değil relax gençler yamalanmış güncel versiyon. daha senaryo modundan video gösterdier. multide grafikler daima daha kötüdür. boşa demiyoruz bf 3.5 diye.




  • 12 - 13 dk arası neydı oylee... Oradan sağ cıkamazlar artık :D Oyun cok saglam gelıyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ploff

    12 - 13 dk arası neydı oylee... Oradan sağ cıkamazlar artık :D Oyun cok saglam gelıyor.

    Çıkmıs :) vıdeo donmustu. Sımdı ızledım..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • jet vardır diye tahmin ediyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • videonun başında çalan şarkıyı bilen varmı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu görsellikte hangi kartlarla oynuyacağız bu oyunu :)) boşuna tartışmayın ya

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cRaws29

    videonun başında çalan şarkıyı bilen varmı

  • Harika.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirf Cod´a rakip Olmak icin Bf3´den Hemen Bf4´de geciyorlar.
    BF1942 ,Bf2 ve Bf3´arasindaki grafik farkina bakarak anlarsiniz.

    Simdi Soruyorum Yeni Cod , Yeni Grafik Motoru Ile Gelirse Ne Olacak ?

    Yorumlariniz da Bf4´du hala hakli cikaracakmi ?

    Yorumlara Bakiyorum Cod Fanlari Ortatan yok olmus neden ?
    yoksa BF´ye Yatay ve Dikey Gecismi yapdilar ?

    ___________________________________________________________________

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun bu videosunu izledikten sonra FPS yapımcılarının bir kez daha kendi projelerini gözden geçirmeleri gerektiğine inanıyorum.
    Daha iyisi olabilir mi ? Elbette olabilir ama kaç kişinin ekran kartı bu daha iyiyi kaldırabilir. Hatta kaç kişinin ekran kartları bu çıkacak BF4 rahat oynatacak kapasitede olacak ?

    BF 4 hep multiplayer çıkarırdı. Fakat şimdi tek kişilik senaryoda da kendisini kanıtladı.

    Cry-engine'in kalitesine lafım yok fakat senaryo olsun oyun için biraz önceki gibi bir gidiş olsun. Artık kendilerininde çeki düzen verip, eksiklerini görüp daha iyiye gitmeleri gerekir. Eksikleri biliyoruz ki , oyun motoru ve grafikleri değil.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bunu oynamaya bilgisayar lazım şimdi
  • Ama daha hala karakter araca binerken animasyon yok. Cipe binmek için tuşa basar basmaz kapıdan ışınlanıyoruz sanki
  • ne zaman çıkacak bilen varmı amd 8000 serisini ile beraber mi gelir şimdi bu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.