Şimdi Ara

Battlefield 4'ten 17 Dakikalık Oyun içi Video (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
3.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheBladeRunner

    @\\RivenDeLL//

    Hocam sen bu gorsellerin ustune bisi olmaz olursa gercek hayat olur diyorsun ama oyunun yapimcisi dahi senin ayni fikirde degil.Gosterilen BF4 videosu yeni nesillerin pre alpha donanimlarina gore hazirlanmis,ortada final donanim olmadigi icin oyunun gorsellerinde optimize icin hic ugrasilmadigini bi cok seyin eksik oldugunu soylemis.Buyur gerisini sen cevir devam et kisaca ozetlemek istedim.

    Speaking with CVG, Bach said, “I don’t know if anyone has the next-gen hardware to be honest – really. There are versions of it, but does anyone have the final hardware? Do we really know what the final hardware will be?

    “There are specs and alpha hardware, but nobody knows exactly what it will be. The only thing I can say about what we’re building is that we’ve set the bar with what we can do and we can scale it down to 360 and PS3.”

    Bach added that the Battlefield 4 trailer released at GDC isn’t to be taken at face value, and doesn’t reflect the final game’s standards, ” What you saw is pre-alpha – it’s not the final game or anything. We are lacking a lot of optimisation. Without going into detail about what it could look like on a lower spec machine or a higher spec machine, we will have the scalability to bring the most out of any piece of hardware”.

    Instead, Bach ****ed fans to view the video as a target of what DICE want Battlefield 4 to look like running on your rig of choice. He added that of course, the studio needs to be realistic about what can be run on current hardware, and next-generation rigs as well.

    Bach concluded, “We’ve seen visual targets that are pre-rendered or running on machines that are designed for showing off technology – this is the game. [Single-player producer] Tobias was playing the game in the Frostbite engine with the content that we’re using to build the game.”

    Şu mesajları alıntı yapın! Sonradan görüyorum hep.

    Bak sana diyebileceğim tek şey şu: Şu videoda grafik olarak hangi şeyleri eksik buldun. Mesela su efektleri mi, sesler mi, kaplamalar tessellation filan mı? Neyi eksik buldun onu soruyorum ben. Bir çok şey eksik ise eksik. Bende bundan bahsediyorum işte. Oyunun çıkış tarihine daha çok var ve o süreye kadar adamlar bomboş stüdyolarda bekleyecekler mi?
    Tabi ki geliştirecekler. Ben ona göre yorum yaptım. Ama bu gelişmede emin olun, şu videodan çok farkı olmayacak aslında ama sizin eksik bulduğunuz her neyse, orayı düzelteceklerdir.
    Ayrıca DICE, bf4'ün tekrar pc odaklı olacağını belirttiği için konsolların pre alphasıyla pek etkileneceğini düşünmüyorum...




  • @\\RivenDeLL//

    valla billa arkadasim bana kizma bunlari ben soylemiyorum oyunu gelistiren adamin bizzat klendisi soyluyor:D:D:D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bf4'ü pre order edebileceğim bir yer varmı
  • Beyler oyunun duyurulmasından 2 gün sonra İlk DLC'yle karşı karşıyayız.EA Deadspace 3te de böyle yapmıştı.Oyun çıkmadan DLC nedir arkadaş???Daha EA'ye ne saydırsak Watch Dogs ve Farcry3ün başyapımcısını parayla çalmalar DICE'a BF3 için Frostbite yaptırmalar, neyse şu John Richetto gitti 30 Martta , umarım EA şu paragöz stratejisini değiştirir.
  • grafik olarak tamam ama ateş ettiğinde karşıdaki adamların garip bir şekilde yere yatmaları oynanışın başka bir oyunun tarzına kaydığı kanısını uyandırdı bende.

    hadi grafik bir nebze nihai oyun çıkana kadar düzeltilir falan da bu yapay zeka düzeltilir mi bilemiyorum. bf3te böyle değildi en azından .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • grafikte son nokta baş yapıt. bf4 ancak ps4 te oynanır. diğer pc ps3 xbox cihazlar kaldrmaz inflak eder :D mujhahahaha
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    grafikte son nokta baş yapıt. bf4 ancak ps4 te oynanır. diğer pc ps3 xbox cihazlar kaldrmaz inflak eder :D mujhahahaha

    grafikte baş yapıt dediğin bu oyunun videosunun PC'de HD7990x2 gibi devasa güçte bir kartta oynandığından haberin var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.