Şimdi Ara

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.124
Cevap
86
Favori
449.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyun neden next gen konsollar icin duyurulmadi anlamadim acikcasi. Next gen bir oyun degil mi? Kafa karistirici. Videoya gelirsek, bu goruntuler Crysis 3 Max detail deki goruntulerden daha guzel gozukuyor. Ki bence cok daha guzel gozukuyor. Ama kendimizi kandirmayalim, bu grafikler son model bir PC de boyle cikar ancak. Dinozor Ps3 ve Xbox 360`da bu goruntulerin 10`da birinden fazlasini bulacagini uman kendini kandiriyordur. :) Zaten sasirdim ben sadece next gen konsollar ve PC icin duyurulacak saniyordum....
  • Bu grafikler ile PS3 ve X360'a gelmesi tamamen hayal zatende PS4'e de bu kadar iyi bir şekilde gelirmi acaba ?
  • ISte isin garip yani bu PS4 ya da yeni nesil Xbox icin duyurulmadi bile oyun gelmeyebilir yani next gen konsollara, garantisi yok. Yine PC`de boyle gozukur PS3 ve Xbox 360`ta ise bambaska bir oyun gibi yani berbat gozukur. BF3`te de benzeri olmustu zaten. Gosterilen trailer lardaki goruntuler PC 1920*1080 ve max detail`dendi. PS3`te ise buyuk hayal kirikligi yaratmisti ve cok elestirilmisti hatirlayin. Iste BF4`te bu fark co k daha buyuk olacak.

    Ps4`e gelirse de aynen videodaki gibi gozukur cunku next gen konosllar su ana kadar duydugumuz kadariyla gercekten guclu. Bir de optimizasyon konusunda da konsollar cok ilerde bunu da nutmayalim tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 27 Mart 2013; 12:11:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScAnMaN

    quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Half life örneği vermesinin sebebi bf4'ün hikayesinden dem vurduğun içindir.Eğer hikaye istiyorsan yanlış oyundasın, half life 1,2 oyna demek istiyor.Neyse;
    Grafikler melkor arkadaşımızın da dediği gibi bf3 ile hemen hemen aynı sayılır.Tabi normaldir.Sonuçta bu oyun eski konsollarada çıkıyor o yüzden tamami ile nextgen bir oyun motorunu kullanmak yanlış olurdu.Killzone shadow fall'ı gördükten sonra, şu pc'de nextgen dedikleri, crysis 3, tomb raider, battlefield 3, (hepsini full ayarlarda pc'de bitirdim)falan çok basit geliyor benim gözüme.Ama battlefieldın asıl olayı multilpayer kısmıdır.Onda da her zaman ki gibi başarılı olacağını düşünüyorum.

    İyide yukarda gösterilen 17dklık oyun için videosu Killzone shadow fallden çok daha etkileyici ve grafik olarak daha iyi.

    Ben elmaya armut, armuta elma demem.Elma elmadır.Armut armuttur.O yüzden kimin ne dediği zerre umrumda değil.Ben gördüğümü söylerim.Szin gibi elmaya armut deyip, sırf muhalefet etmek için kendimi kasmam.Crysis 3'ü de, Tomb Raiderı da , Battlefield 3'ü de full ayarlarda oynayıp bitirdim.KHiçbiri killzone'un tırnağı dahi olamaz.Kendi gözlerimle gödüklerime mi inanayım, yoksa elmaya armut diyen ahmete, mehmete mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gny*

    />


    />


    />


    ilk gif e bakacak olursak kamyonetin 2 metre yanında bir patlama oluyor kamyonun tepkisi sadece alarmı çalmak oluyor aga o mesafede o derece şiddetli patlamada o kamyonetin kömür olması lazım değilmi? gel gelelim kamyonetın onunde siper almış adam bi yere yatar bişe yapar yahu patlama olmamış gibi duruyor... oyunun o sahnesinde bug oldu galba?
  • Patlama efektleri bariz gelişmiş, PS4 de PC den daha iyi grafik olacaktır. EE bir de herkesin eşit şartlarda, temiz sunucularda oynadığını düşünürsek, konsolda 10 numara keyif verecektir. BF3 oynarken bile çok keyif alıyorum, BF4 ü düşünemiyorum bile

    Yalnız bu oyun hem PS3 e hem PS4 e çıkacağı için yeni nesil konsolların gücünü tam olarak kullanacak şekilde dizayn edilmedi gibime geliyor. Ama hiç bir oyun firması hali hazırda, bugüne kadar 70 milyon küsür satılmış PS3 ve 60 milyon küsür satılmış Xbox360' a oyun çıkarmayıp, sadece yeni nesil konsollara oyun çıkarma lüksüne ve riskine sahip değil.

    Hazır satılmış, milletin kullandığı makinelerden para kazanmak varken, daha ne kadar satılacağı ne zaman çıkacağı bile net olarak belli olmayan yeni nesil konsollardan para kazanmak fikri oyun yapımcıları için şimdilik ikinci planda kalıyor.

    O yüzden oyunlar, 3 sene boyunca her iki nesile de satışa çıkacak, tabi ki yeni nesil konsollar da çok daha iyi olacaklar.
  • 3 sene değil.En fazla yeni nesil konsollar çıktıktan 1 sene sonra yapımcı firmalar teker teker, elini eski nesil konsollardan kesecekler.
  • Çok etkileyici görünüyor,ama bu nesilde böyle olmayacak tabii grafikler,yeni konsollarda çok pahalı olur şimdi. Sıkıntı var
  • Eski nesil konsollar şuan gerçekten oyunların gelişiminde büyük bir engel. Yeni nesil konsolların gücünü tam olarak görebilmek için 2 seneye rahat ihtiyaç var.

    Yine de grafikler vs. çok iyi.
  • BF3 ün cilalı hali olmuş. Hiç yoktan artık çevre ölü değil detaylı olmuş.
    Multisini çok merak ediyorum gelsinde alalım keyini.
    PS4 gelincede PS4 e ayrı alırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    3 sene değil.En fazla yeni nesil konsollar çıktıktan 1 sene sonra yapımcı firmalar teker teker, elini eski nesil konsollardan kesecekler.

    İnternet bağlantısı olmayan, online mağazası olmayan, online multiplayer oyunları oynatmanın imkansız olduğu PS2 ye bile PS3 çıktıktan sonra yıllarca oyun çıkardılar.

    Ciddi satışlar yaptıkları hazır online mağazası bulunan, online multiplayer oyunları destekleyen, internet bağlantısı olan ve en önemlisi ellerinde hali hazırda bu nesile göre oyun motoru bulunan, oyun şirketleri PS3 ve Xbox360' a en az 3 yıl boyunca oyun çıkarmaya devam edeceklerdir. Bu kadar satış yapmış iki oyun makinesine oyun çıkarmamak, oyun şirketleri için ciddi zarar demek. Şirket yönetmek kolay değil. Bugün dünyada bir çok eve girmiş bu iki konsola en az 3 yıl boyunca oyun çıkarmak, mantıklı yöneticilerin vereceği en güzel karardır. Tabi şirketini riske atmak isteyen mantıksız yöneticiler, ben sadece yeni nesile oyun çıkaracağım diyebilir.

    Playstation 3 Store çok büyüdü, oyun firmaları dijital olarak ciddi satışlar yapıyorlar. PS2 de bu olanaklar olmadığı halde oyun çıkıyor. PS3 e uzun yıllar oyun çıkacaktır.
  • Mi-28 bombaatarla dusecek bir helo degil, kapisi boeing kapisi agirliginda, ucan tank diye aniliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • killzone sf'den daha iyici trolller de gelmiş.
  • açıkcası ben bu nesile de gelmesine sasırdım ama çok iyi oldu :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ps4 için duyuruldumu, çıkış tarihi bile belli değil yoksa benmi göremedim
  • verildi mi bilmiyorum ..

    BF4 , 60 saniyelik TV Reklamı..

  • Oyunun Azerbaycan da geçmesi biraz beni üzdü... Türkleri öldürüyolar bunun yanı sıra karakter detayları güzel olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arda_tirmas

    Oyun ps4 için duyuruldumu, çıkış tarihi bile belli değil yoksa benmi göremedim

    Duyurulmadı. Resmi site pre-order bölmünde PS4 yok. PS3 PC ve Xbox 360 var. Çıkış tarihi de Sonbahar 2013 olarak verildi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-TRanger

    quote:

    Orijinalden alıntı: arda_tirmas

    Oyun ps4 için duyuruldumu, çıkış tarihi bile belli değil yoksa benmi göremedim

    Duyurulmadı. Resmi site pre-order bölmünde PS4 yok. PS3 PC ve Xbox 360 var. Çıkış tarihi de Sonbahar 2013 olarak verildi.

    Istese de duyuramaz zaten. Daha yeni nesil konsollarin ne tam cikis tarihi belli, ne de oyunlarin kac para olacagi belli. EA biliyor olsa bile Sony'den Microsoft'tan once aciklama yapamaz. Bu durumda neye gore preorder alacak ki... Resmi aciklamalardan sonra eklerler ancak.

    Bir tek WiiU ile ilgili bu konsola cikmayi dusunmuyoruz demisler kesin olarak...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turklerin oldurulmesinden hosnut kalmadim ama oyun 10 numara 5 yildiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.