Arkadaşlar resimdeki gibi hata alıyorum. Sorun ekran kartının fan hızını arttırdığımdan oldu. Denediklerim : 1)Ekran kartı driverini güncelledim 2)Directx güncelledik 3)Ekran kartındaki overclockları kaldırdım. Yardımlarınızı bekliyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Cayataı Arkadaşlar resimdeki gibi hata alıyorum. Sorun ekran kartının fan hızını arttırdığımdan oldu. Denediklerim : 1)Ekran kartı driverini güncelledim 2)Directx güncelledik 3)Ekran kartındaki overclockları kaldırdım. Yardımlarınızı bekliyorum. Ekran kartının fan hızını düşür hocam -.-
quote:Orijinalden alıntı: W4RL0RD quote:Orijinalden alıntı: Cayataı Arkadaşlar resimdeki gibi hata alıyorum. Sorun ekran kartının fan hızını arttırdığımdan oldu. Denediklerim : 1)Ekran kartı driverini güncelledim 2)Directx güncelledik 3)Ekran kartındaki overclockları kaldırdım. Yardımlarınızı bekliyorum. Ekran kartının fan hızını düşür hocam -.- Yaptığımı belirttim. Yinede çözülmedi.
arkadaslar oyunda please repair your game installation and try again hatası veryor neden acaba bilgisi olan varmı