Şimdi Ara

Battlefield 4, 90 İçinde Açığa Çıkacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • COD'un her yıl çıkmasına artık alıştık. Ve Activision çok satıyor. Adamlar da her sene çıkartıyor buna bir lafım yok ta, Battlefield daha kapsamlı bir oyun COD'a nazaran. Her yıl çıkma olayı ne bileyim... Oyuncuları çok bölücektir. Mesela BF3 DLC'leri yeni bitiyor-biticek. Yani oyuncular BF3'ü daha 2-3 sene daha idare ederdi. Her yıl çıkması satış rakamlarını düşürür.

• Battleifeld'de artık seri üretime geçmese iyi olur.

• fazlasıyla lüzumsuz ve gereksiz ötesi....
  • Daha Armored Shield'ı oynayamadım işten güçten, Mart'ta da End Game DLC'si gelince beni bu oyun rahat 1,5-2 sene oyalar zaten. (Günde 2-3 saat oynuyorum) Erken bi tarih bence..

• Modern War temalı oyunların sonu yakındır. Yarış oyunlarının sonu gibi bir son geliyor... Yazık

• merakla bekliyoruzzzmerakla bekliyoruzzzmerakla bekliyoruzzzmerakla merakla bekliyoruzzzbekliyoruzzzmerakla bekliyoruzzzmerakla bekliyoruzzzmerakla bekliyoruzzzmerakla bekliyoruzzzmerakla bekliyoruzzzmerakla bekliyoruzzzmerakla merakla bekliyoruzzzbekliyoruzzzmerakla bekliyoruzzzmerakla bekliyoruzzzmerakla bekliyorumerakla bekliyoruzzzmerakla bekliyoruzzzmerakla bekliyoruzzzmerakla merakla bekliyoruzzzbekliyoruzzzmerakla bekliyoruzzzmerakla bekliyoruzzzmerakla bekliymerakla bekliyoruzzzmerakla bekliyoruzzzmerakla bekliyoruzzzmerakla merakla bekliyoruzzzbekliyoruzzzmerakla bekliyoruzzzmerakla bekliyoruzzzmerakla bekliyoruzzzoruzzzzzz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.