Şimdi Ara

Battlefield 3'ün Beklenen Videosu Yayınlandı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
8.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu oyunda göze çarpan emek ışıklandırma, olmuş ışıklandırma nesneleri (grafikleri) daha gerçekçi kılmış ortam atmosferi dedikleri de bu işte, gölgeler ve ışıklandırmanın etkisi ne kadar bariz bu oyunun en büyük artılarından biri . criysis 2 dede ışıklandırma üstünde fazla uğraşılmış .

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: Holy-Ghost

insanları salak yerine koymuşlar tamamen millete sayfayı beğendiriyorlar ama zaten internete verdikleri görüntüleri tek bir şekilde toplayıp veriyorlar yaptıkları gerçekdende insanları salak yerine koymak olmuş sürünürkende çok komik bir görüntü oluyor çıktığında düzelmiş olur umarım

hayatında hiç m16 ile yerde süründünmü? o zaman sus

çok hoş bir zeka yapısı fakat sorun benim silahla sürünmem değil adam sürünmeye başlayınca oyundaki o dokunun kaybolması görünen şey için benim gerçek hayatta silahla sürünmem gerekmiyor

• dünyanın "sorunlu" bölgesine "istikrar" getirmek için gelen "kahramanların" oyunu....
    istikrara gel. yıkılmadık bina , patlatmadık araba kalmadı sokakta be :)))

şakası bir yana, bu oyunun grafikler ifalan muhteşem olsa bile, hikayesi son derece politik, tek taraflı ve işgal güçlerinin probagandasını yapmaya yönelik arakdaşlar.

tamam kabul neredeyse bütün oyunlarda bir Amerikan goy goyu var zaten. ama hiç değilse modern warfare serisinde sanal bir hikaye , kurgu falan vardı. bu oyunda ve medal of honor da ise, yaşanan bir süreç çarpık şekilde aktarılıyor.

ben sırf bu yüzden bu muhteşem olyunu içim kan ağlayarak almayacağım. bu probagandanın bir parçası olmamak için... oyun yapımcıları, kendilerini politikadan ayırmalılar... birilerinin uşağı olmamalılar

Orijinalden alıntı: Subject.16

tamam kabul neredeyse bütün oyunlarda bir Amerikan goy goyu var zaten. ama hiç değilse modern warfare serisinde sanal bir hikaye , kurgu falan vardı. bu oyunda ve medal of honor da ise, yaşanan bir süreç çarpık şekilde aktarılıyor.

Aynen katılıyorum. Bir zamanlar Discovery'deki gazeteci Ross Kemp'in Afganistan'daki belgeselini veya nicesini izleyenler görmüştür zaten o kahramanlığı. Zaten onu izledikten sonra savaş simülasyonu dediğimiz Battlefield'in bile COD'tan bir farkı olmadığını farketmişsinizdir.
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • TEK KELİMEYLE BİR ŞAHESER...
  • adamımız her fps deki gibi havada uçuyo galiba .yere basan bi ayak yok . çok yazık . crysis de falan iyiydi gene yere bakınca görünüyodu ama bunda gölge bile yok gibi gözüküyo . :D gölge yok sa gene uçan bir kamerayız. 1. kişi bakışı ya da savaş simülasyonu yapıyosanız tam yapın ya .

Orijinalden alıntı: tek_tower

dünya zaten amerikanın egemenlıgı altında bunu yenımı sankı hıssedıyorum gıbılerınden yazıyorsun :)

Arkadaşım bende bunun bilincindeyim fakat sıktı artık hep müslümanların terörist olarak gösterilmesi gibi şeyler var bu oyunlarda konu olarak daha güzel şeylerde çıkarabilirler illaki iran,ırak ve suriye gibi bölgelerin ele alınması bile durumu açıklıyor bizde millet olarak ayıla bayıla alıp oynuyoruz.

Yunus Emre
  • Arkadaşlar aranızda ne çok Fanboy var ya black ops videoları yayınlandığında bile bu kadar hata görmüyorsunuz beta sürümündeki oyuna söylemedğinizi bırakmıyorsunuz. Tebrik ediyorum o arkadaşları yok silah taki mermi hareket etmiyor yok tek mermi ile duvar yıkılıyor. Tamam Call of duty oyunları gibi hikaye olmayabilir ama en iyi multiye sahip oyunlardan biri...
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.