Şimdi Ara

Battlefield 3'ün Beklenen Videosu Yayınlandı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
8.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun iyi güzel hoş görünüyor da bu Türkçe sesler kafamı çok karıştırdı. Kıllandım açıkçası. Hayırlısı...

ati radeon hd 3650/everest 230 watt traktör kasa/core 2 duo e7500 with stok fan/foxconn marka bi anakart.

• 5,6 hesap açıp hepinizi eksilere boğmak istiyorum :DDD:D:D:DD:

ati radeon hd 3650/everest 230 watt traktör kasa/core 2 duo e7500 with stok fan/foxconn marka bi anakart.

• EE yeni video için bir zaman verilemiş çikiş tarihi yok yine ve mp içeri yok
  • BF3 çok iddaa lı geliyor ama konulu ilerleyiş bir Call of Duty Modern Warfare gibi olamaz daha çok çalışmaları lazım. Amerikan askerleri sıktı artık Türk askerlerinin olduğu bir oyun göremeyecekmiyiz şu oyunlarda, zaten ne hikmetse sanki Dünya Amerika üzerine kurulmuş gibi her türlü kahramanlık onlarda ve artık bu durum çok sıkıcı bir hal aldı.

Yunus Emre
  • dünya zaten amerikanın egemenlıgı altında bunu yenımı sankı hıssedıyorum gıbılerınden yazıyorsun :)
  • videoda birçok fail grafij hatası var. m4 ün yedek mermisi 0 dan 372 oldu ayrıca hiç azalmıyor. ağır makinalının sadece 100 mermisi olmasına rağmen şakır şakır şarjör değiştiriyor + soldaki mermiler oynamıyor. Arabanın üstündeki aletinde sağdaki mermiler kıpırdamıyor :D ilk balkona ateş ettiğinde beton duvar tek mermide parçalanıyor inanılır gibi değil.şimdilik benim gördüklerim bunlar . düzeltilirse genel olarak güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokoc -- 17 Nisan 2011; 4:29:16 >
  • Bir CoD fanı olarak gerçekten çok başarılı buluyorum. Her şeyden öte sesler kesinlikle inanılmaz. O tünelde yürürken silahın yere şıkırtısının yankılanması inanılmaz bir detay. Grafikler de hem detay açısından hem de animasyon açısından çok iyi. Farkettiyseniz tüneldekiyle çatıdaki sürünme şekilleri farklı. Ve ve ve motion blur efektleri. Grafiklerindeki en önemli unsurdur gerçekçilik bakımından. Battlefield 3'ün de grafiklerde en iyi olduğu konu bu gibi görünüyor. Velhasıl kelam buram buram kalite kokuyor fakat balon bir senaryosu olacağa benziyor. Sırf senaryosundan dolayı bug kazanı Black Ops'un hastası olan ben, doğal olarak yine CoD'u tercih edeceğim, eğer DICE beni yanıltmazsa. CoD'da her zaman olduğu gibi yine senaryo ön planda olacak, birçok kişi de bu yüzden CoD'u tercih edecek. Yaptıkları kolaya kaçmak mı, evet ama bir oyunda her şeyden önce senaryo gelir. Kısaca şöyle özetleyeyim, gerçeğe çok benzeyen bir oyun oynamak yerine bizzat gerçeği hissetmeyi tercih ederim. Eğer Blac

• Eğer Black Ops'ta olduğu gibi senaryo bana karakterin gördüklerini, yaşadıklarını bizzat içimde hissettirecek kalitede olursa gerisi fasa fiso.

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Sonunda sadece 5bin tl'lik kasamın hakını verecek oyun çıkıyor müthiş bir oyun en çokda mermilerin saplandıkları yerde ufak bi toz bulutu oluşmasını sevdim acayip gerçekci herşey

Şu yorumuna yazılacak tek şey. Benimde oldukça yüksek bir sistemim var. Fakat ne burda nede şimdiye kadar üye olduğum hiç bir forumda ne profilime nede yorumlarıma sis. eklemedim. Kusura bakma ama günümüzde insanların artık çöpten ekmek topladığı bir devirde bu tip davranışlar bir insan olarak insanlığa yakışmıyor.
    16.04.2011 21:55:14
    O kişi 5 bin tl'lik pc diyerek abartmış sende en az onun kadar abartmışsın :))))
    Şımdı alıcağın bi kart 700 lira iken 6 ay sonra 300 liraya düşmesi ne zaman görülmüşki şu zamanda olsun. 2 sene önceki 250 liralık bi kart hala aynı fiyatta ,geçen sene 600 liraya satılan kart şuan 50 lira farkla 550 liraya satılıyor,ama keşke dediğin gibi olsaymış benim işime gelirdi:))))aslına bakarsan 3 sene önce aldığım kart tüm oyunları yüksek grafikte rahatça oynatabiliyor.Dx11 dışında gerek bile yok:)

BATTLE F. 3 yardırıp geçmiş :)
  • insanları salak yerine koymuşlar tamamen millete sayfayı beğendiriyorlar ama zaten internete verdikleri görüntüleri tek bir şekilde toplayıp veriyorlar yaptıkları gerçekdende insanları salak yerine koymak olmuş sürünürkende çok komik bir görüntü oluyor çıktığında düzelmiş olur umarım
    Cooler Master HAF RC-912 Plus Performans Kasası |Foxconn A7DA-S AMD 790GX|AMD Phenom II X4 955 Black Ed. |MSI R6950 Twin Frozr II/OC|Team Xtreem Dark 8GB DDR3 1600MHz CL9|OCZ Agility 2 90GB 2.5 SSD|High Power Absolute 850W|ACER 21.5" Full HD|Altec Lansing FX5051 5.1|
  • en sonunda ne diyor ingilizce anlayamadım ?
  • Grafik olarak çok güzel duruyo. Silah efektleri, Çevre Detayları vs. Gözüme çarpan eksiklik ise ki eksiklik denirse 08:24' te bodrum katında yapılan ufak karşılaşmada en azından suratına yumruk yiyen kişinin yüzünde biraz da olsa kan olsaydı daha gerçekçi olabilirdi. tabi bu benim kişisel görüşüm.

End Of My Story

/*Lifre Runs on Code*/

/*Don't Panic. It's just Visual Studio*/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy-Ghost

insanları salak yerine koymuşlar tamamen millete sayfayı beğendiriyorlar ama zaten internete verdikleri görüntüleri tek bir şekilde toplayıp veriyorlar yaptıkları gerçekdende insanları salak yerine koymak olmuş sürünürkende çok komik bir görüntü oluyor çıktığında düzelmiş olur umarım

hayatında hiç m16 ile yerde süründünmü? o zaman sus
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.