Şimdi Ara

Battlefield 3'ün Beklenen Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
8.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
         Battlefield 3'ün Fault Line (Fay Hattı) ismindeki 12 dakikalık oynanış videosu yayınlandı. Battlefield'in Facebook sayfasında, 1 milyon kişi tarafından beğenildiğinde yayınlanacağı söylenen video, biraz olsun erken yayınlandı fakat yapımcıların yorumlarını içeren versiyonu hedeflenen sayıya ulaşınca yayınlanacak.

Frostbite 2'nin gücünü ve Battlefield 3'ün yeniliklerini göstermek için hazırlanan video, oyunun Pre-Alpha yani henüz erken bir sürümünün oynanış görüntülerini içeriyor. Koalisyon güçlerinin Kuzey Amerika Deniz Kuvvetleri'ne Irak / İran sınırında istikrarı sağlaması için izin verdiğini ve Süleymaniye'nin yakındarında düşman güçlerin ayaklanma çıkardığını öğreniyoruz. Bu ayaklanmanın ise kendi başına ortaya çıkmadığını ve birileri tarafından (PLR isminde bir terörist grup) örgütlendiği duyumu alınıyor.

Videoda yazan bu ön bilgilerden sonra daha önce parçalar halinde yayınlanmış oynanış görüntüleri sunuluyor. Askerlerin diyalogları takip etme ve önceki videolarda kesilmeyen parçaları izleme şansını elde ediyoruz. Askerlerin olay mahalline gelmelerinden sonra komutanları tarafından Jackson ekibi ile temasın koptuğunu ve onları bulmak için son bilinen pozisyonlarına gönderileceğimizi öğreniyoruz.

Sonraki sahnelerde pusuya düşürülüyor ve askerlere karşılık verdikten sonra tepedeki keskin nişancıyı halletmek için çatıya çıkıyoruz. Kesin nişancının bulunduğu binaya büyük bir oyuk açtıktan sonra (Binada oluşan hasar inanılmaz) kayıp ekibin olduğu alanda gerilla savaşlarında kullanılan el yapımı bomba izlerine rastlıyoruz. Bombacı ile nefes kesici bir yakın mücadeleye girdikten ve bombayı imha ettikten sonra ise  yine daha önce videolarda izlemiş olduğumuz savaş alanına ilerliyoruz. Bu çatışmada kullandığımız ağır makineli tüfeğin sadece duvarlara ve araçlara değil, asfalt ve kaldırım gibi zeminlere de kurşunları ile oyuk açtığını farkedebilirsiniz.

12 dakikalık saf oynanış görüntüsü içeren Fault Line oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca videonun sonunda, oyunu ön sipariş ile alan oyuncuların Back to Karkand ek paketine ücretsiz sahip olacakları belirtiliyor.

• pek fazla yeni görüntü yok çoğunluk önceden yayınlanmış videolardan alıntı.

Sonunda annesi göster artık gayri demiş :O

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vfdg,encuni@

İlk yorum olduğunda ne oluyor acaba sorunlu musunuz ?

Mert H.

Yok arkadaş ilk yorum yazmışda ona cevap olarak yazdım :)

Küçük cocuklar oldugu ıcın tam yazamıyorum anlıyan anlıyor

Bu arada oyun koptu gelıyor bu yıl oyun bollugu oldu
  • Su ana kadar yayınlalanan kesik kesik videoların tamamı olmuş bu video.Çok güzel bir oyun geliyor ama gözüme çarpan hatalar var.Mesela 9:57 de araba patlıyo daha sonra hemen yok oluyo.Ama oyun daha yapım aşamasında.Çok harika bir oyun geliyor
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Sonunda sadece 5bin tl'lik kasamın hakını verecek oyun çıkıyor müthiş bir oyun en çokda mermilerin saplandıkları yerde ufak bi toz bulutu oluşmasını sevdim acayip gerçekci herşey
  • single modu medal of honour a çok benziyor.Mesala askerlerin sesleri birebir aynı kopyala yapıştır yapmışlar.Silahlar ve şarjör değiştirme yine aynısı .Medal of honourun daha iyi grafiklisi ve daha iyi senaryolusu gibi olmuş.Eğer multi de moh a benzerse benim gözümde biter oyun.Single aynı kalsın+multi bad company 2 olsun yılların oyunu olur.

Orijinalden alıntı: colibra34

single modu medal of honour a çok benziyor.Mesala askerlerin sesleri birebir aynı kopyala yapıştır yapmışlar.Silahlar ve şarjör değiştirme yine aynısı .Medal of honourun daha iyi grafiklisi ve daha iyi senaryolusu gibi olmuş.Eğer multi de moh a benzerse benim gözümde biter oyun.Single aynı kalsın+multi bad company 2 olsun yılların oyunu olur.

medal of honoru dice yapmadı raven software yaptı
  • -Sonda olan şeyin deprem olduğunu belirtmişler.
    Tek bulduğum aksaklık ise yapay zeka. Adamlar yine onları gördüğümüz halde bize ateş etmiyor.Geri kalan her şey güzel olmuş.

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Sonunda sadece 5bin tl'lik kasamın hakını verecek oyun çıkıyor müthiş bir oyun en çokda mermilerin saplandıkları yerde ufak bi toz bulutu oluşmasını sevdim acayip gerçekci herşey
  • Sgt.Black fazla klişe,daha az yaygın bir isim kullanılabilirdi.Sesler her ne kadar harika olsada yine bc2nin singlesi gibi tamamen savaş atmosferi yaratmak için oyunu oynarken gaza getirici müzikler duyamayacağız.Bu bir eksi benim açımdan.Hikayeyse yok diyebilirim.Bi grup askerin girmiş olduğu çatışmalar...Bir oyunda olması gereken en önemli unsurlardan olan ''hikaye'' malesef diğer bflerde olduğu gibi yeni oyundada sınıfta kalacak.Silah tasarımlarındaysa bc2ye oranla evrim geçirdiğini sezdim.Ayrıca yapımcılar etrafın yıkılabilir olduğunu gözümüze sokmak için gta4dede karşıma çıkan ve sinir bozucu olan ''Assaultla Duvarı Deşme'' olayı buradada geçerli.Yahu assault mermisiyle koca duvar yok olabilirmi? Bunun yanında RPG ile koca binayı patlattığımız sahne güzel düşünülmüş ve vurulduğumuzda etrafın kana bulanması olayı biraz daha abartılabilirmiş.
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.