Şimdi Ara

Battlefield 3'ü Windows 7 32 Bit'te Oynayanlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım ancak Windows 7'nin 32 bit sürümünü kaldırıyor. Battlefield 3'ü 32 bitte oynayanlar hiç oyundan atma gibi hatalarla karşılaştılar mı? Lütfen Sadece 32 bit kullananlar cevap yazsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4242 -- 22 Aralık 2011; 23:25:21 >

• İmzandaki sistemse eğer kullandığın, oyundan atmadan daha ciddi sorunların var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

İmzandaki sistemse eğer kullandığın, oyundan atmadan daha ciddi sorunların var...

elbetteki o sistemle battlefield 3 oynayamam. forumda birkaç arkadaşta gördümde 32 bitte sorunlar olmuş :/ Benim windows 7 yükleyeceğim pc: Amd Athlon(64) Proseccor 3500+, nvidia geforce 8500 512 mb, 3 gb ram | Sizce nasıl ???. bu arada imzamdaki sistem için windows 7 32 bit nasıl gider. windows 7 yi yükledikten sonra sistemin parçalarını tek tek yenileyecem :]
  • O sistemle de oynayamazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

O sistemle de oynayamazsın...

en sonda parçaları yenileyecem yazdım :] Bu arada windows 7 format cd'si içerisindeki herşeyi bilgisayara kopyalayıp ordan da başka bi cd kopyalarsam o cd çalışır mi??
  • ben 32 bit ile oynuyordum 1 ay önce 2-3 gün oynadım oyundan atma gibi problem olmadı . oyun orjinal değildi. kastığı için sildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

ben 32 bit ile oynuyordum 1 ay önce 2-3 gün oynadım oyundan atma gibi problem olmadı . oyun orjinal değildi. kastığı için sildim

teşekkür ederim sayende moralim düzeldi :]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Imzamdakı sıstem. Full ayarlar sorunsuz bır sekılde oynadım bıtırdım. Kasma, kıtlenme olmadı.
  • 32bit win7.
    gt240 ekran kartı ile sorunsuz bitirdim medium ayarlarda.
  • parçaları yeniledikten sonra 64 bit kuracağına göre
  • Ben oyunu bitirmedim ama baya ilerledim.Hiç atma yapmadı.Sistemim win7 32 bit.
  • Sana tavsiyem sistemi yenilerken +4GB ram alırsan 64bit kullanman -4GB ram olursa 32bit kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Imzamdakı sıstem. Full ayarlar sorunsuz bır sekılde oynadım bıtırdım. Kasma, kıtlenme olmadı.

quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

Sana tavsiyem sistemi yenilerken +4GB ram alırsan 64bit kullanman -4GB ram olursa 32bit kullan

Tavsiyen için teşekkür ederim. Eğer 4 GB Ram alırsam elbetteki 64 bit kurarım :)

quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Ben oyunu bitirmedim ama baya ilerledim.Hiç atma yapmadı.Sistemim win7 32 bit.

Forumda birçok arkadaş oyunun 32 bitte sorun çıkardığını 64 bitte rahat çalıştırdığını yazmışlardı. 32 bitte de rahat çalıştırdığını görmüş olduk Teşekkürler :)

quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

parçaları yeniledikten sonra 64 bit kuracağına göre

Elbette 64 bit kurarım :) Teşekkürler :)

• bende 32 bit ile oynadım multiplayer single player fln sorun yaratmadı 3 gb ram yetiyor gibi az çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcanic78

bende 32 bit ile oynadım multiplayer single player fln sorun yaratmadı 3 gb ram yetiyor gibi az çok

Teşekkür ederim kardeş :) Umarım bende de sorun çıkmaz. :)
  • oynanır kafan rahat olsun
  • 32 bitte benim pcde de atma sorunu olmadı, bende pcyi çok zorladığı için sildim.
  • 32 Bitle oynuyorum kardeşim Sorun Yok Fakat Şuanda bir Hata Veriyor oyuna giremiyorum :) Sistemle alaklı bişi değil çünkü tam 1aydır oynuyorum 1kere oyundan atmadı :)
  • yeni oyunların geneli 64 bit işletim sistemi için çıkıyor çünkü ram ihtiyacı fazla 32 bit enfazla 2 gb ramdan yararlanabilir üstü için 64 bit gerekiyor .
  • bende 32 bit var ama 64 bit destekliyo bilgisayar benimde geçmem lazım aslında geçmezsem çok şey kaybeder miyim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.