Şimdi Ara

Battlefield 3 Assignments Rehberi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
7
Favori
15.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya beyler biz 3 kişi giriyoz da takım halinde aynı squada girmenin bi yolu yok mudur? yani party felan kurulmuyo bu bikaç gündür oynuyoz ama anca denk getirerek birlikte girebildik
  • deploy menüsü geldiginde squad sekmesine tıklayın , leave squad dediğinizde asagıda create squad yazısı beliricek bbir tane yeni oluşturun, sonra arkdaslarında oraya gelisinler..
  • en iyi sniper açmak için napmalıyım
  • hocam en iyi hafif m16a3 tarzında silah hangisidir alıntılayarak cevap verirseniz sevinirim

ayrıca sniperda l96 iyimidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

hocam en iyi hafif m16a3 tarzında silah hangisidir alıntılayarak cevap verirseniz sevinirim

ayrıca sniperda l96 iyimidir

sg553 veya g36 ya da m416 istersen de g3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende assigments a tıklankıyor. Hiç bir eklenti yok ve silah açmak için napıcaz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield 4 için de rehber bekliyoruz
    @Castige
  • Aug A3
    Mtar 21

Bu iki silahı açmak için premium mu gerekiyor ?
  • YARDIM LÜTFEN BU GÖREVLERİ TEK BİR MAÇTA MI YAPICAZ BEN TOPLAM 20 KİLL SMAWW İLE 30 KİLL CARBİNE SINIFI SİLAHLARLA YAPTIM ACW-R GELMEDİ LÜTFEN YARDIMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Eski bilgileri kopyala yapıştır
  • bu assigments açılması için premium şartmı yani
  • silahlar icin dlc sart premium sart degil,ama bazi premium dogtag/camo falan var onlara premium sart tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bise sorcam assignment için illa premium mu olmak lazım bende assignment tuşu karanlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.