Şimdi Ara

BATTLEFIELD 2042 XBOX (ONE / SERIES ) ANA KONU (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.235
Cevap
18
Favori
44.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Battlefield 4 ile sabahlara kadar oynadığım oldu. Neden Battlefield ruhunu öldürürler ki. 10 saatlik deneme sürümünü bitirdim. Sanki Battlefield değilde apex oynadım gibi. Ben satın almıcam oyunu. Ama çok üzüldüm. Konsolda adam akıllı oynadığım Multi oyunlardan biriydi. Yazık etmişler. Aklım almıyor bu kadar güzel serisi olan bi yapım neden böyle bişey yapar. Oyunda Noel Baba kıyafeti mi demezsin. Karakterlerin oyun bittiğinde apexdeki gibi salak saçma hareketler yapması mı? Yani daha sayamıcağım bir çok şey. Battlefield ruhu bu değildi. Savaş atmosferi bile eski Battlefield serisinin yanına yaklaşamaz.Bence çok satmaz bu oyun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Karakteri öldüğünde bug'a girip tekrar oyuna başlayamayan var mı ?


    Ya bunlar bana özel mi oluyor anlamıyorum açıp oynayalım dedik daha ilk vurulup öldürmede bug'a düştük BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU 


    Hayır buraya yazıyoruz millet yalan sanacak.


    Var mı böyle bug a düşen ?

  • devhuso kullanıcısına yanıt

    Hocam bir sonraki güncelleme ne zaman gelecek acaba bilgin var mı? Çok aşırı fps düşüşü var oyunda

  • BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONUDEVHUSO youtube
    Merhaba ben devhuso . Battlefield 2042 türkçe ipucu videosu ile karşınızdayım. Battlefield 2042 oynanış ile ilgili ipuçları ilk bölümü ile karşınızdayım. Battlefield 2042 quick tips videomu umarım beğenirsiniz.Özellikle yeni başlayan arkadaşlar için hazırladığım bu video seri şeklinde devam edecek iyi seyirler. En iyi ses ayarlarını bulabileceğiniz videom https://youtu.be/3yhsmQxjeMo Crossplay Nasıl Kapatılır İsimli video Linki https://youtu.be/oVdJM56HAH4 SOSYAL MEDYA INSTAGRAM: https://www.instagram.com/devhusogaming DISCORD: https://discord.gg/Vx2zv9325P TWITCH: https://twitch.tv/devhuso MAİL: devhuso@gmail.com EKİPMANLARIM KONSOL: XBOX SERİES X https://www.xbox.com/tr-TR/consoles/xbox-series-x EKRAN: OLED48C1PUB https://www.lg.com/us/tvs/lg-oled48c1pub-oled-4k-tv YAYIN BİLGİSAYARI: MONSTER Abra A5 V15.2 15,6" https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-2/ KAMERA: LOGITECH BRIO STREAM https://www.logitech.com/tr-tr/products/webcams/brio-stream-4k-hd-webcam.960-001194.html MİKROFON:HyperX QuadCast https://www.hyperxgaming.com/tr/microphone/quadcast-gaming-microphone CAPTURE CARD: AVERMEDIA Live Gamer ULTRA - GC553 https://www.avermedia.com/us/product-detail/GC553 KULAKLIK:ASTRO A40 TR HEADSET + MIXAMP PRO TR https://www.astrogaming.com/en-us/products/headsets/xbox/a40-tr-mixamp-pro-bundle-gen-4.939-001658.html KULAKLIK-2: ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION https://www.astrogaming.com/en-us/products/headsets/xbox/a50-gen-4.939-001680.html KULAKLIK-3: TURTLE BEACH Elite Pro 2 Headset + SuperAmp for Xbox Series X|S https://www.turtlebeach.com/products/elite-pro-2-headset-superamp-xbox-one KULAKLIK-4:STEELSERIES ARCTIS 3 2019 Serisi https://tr.steelseries.com/gaming-headsets/arctis-3 #battlefield2042 #battlefield2042live #battlefield2042clips #battlefield2042funnymoments #battlefield2042inceleme #battlefield2042gameplay #battlefield2042patch
    https://www.youtube.com/watch?v=wJ1yE-gxTzw&feature=youtu.be
  • 19karabulut07 kullanıcısına yanıt

    Bu hafta içinde gelmesi bekleniyor update3.1 olacak. perşembe yüksek ihtimal . Tüm güncellemeler perşembe geldi

  • ultrAs28 kullanıcısına yanıt

    Oyun çok gerçekçi hocam öldün mü hakkin bukadar diyor oyun BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU  . Kahkaha attim mesajinizi görünce yazik ya su battlefieldin geldigi konuma bak BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU  .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • highmetin kullanıcısına yanıt

    Ya sorma kardeşim vallahi millet diyecek ki okuyan sallıyorlar yok öyle birşey de arkadaşlarımı çağırıp yazdırcam konuya


    4 kişilik squad olarak girdik ben bug'a düştüm beni kaldırmaya gelenlerde öldü birde üstüne küfür yedik :)


    Bug şöyle tekrar kalkmak için tuş a basaman gerekli ama durmadan can çekiyormuşsun gibi oluyor tuş a da bastırmıyor tek çare komple oyunu kapatıp tekrar açmak.

  • Bu oyunda çoğu şey bozuk. 1 seneden evvel bir beklenti içine girmeyin. Aim assist bile server durumuna göre çalışıyor. Bazen çok yoğun bir aim assist hissediliyor bazen sıfır. Netcode zaten sıkıntılı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONUTom Hendersonyoutube
    Candy Crate - https://candy-crate.com/ Crash Games - https://www.youtube.com/c/CrashGamesFPS DannyonPC - https://www.youtube.com/c/DANNYonPC EA has issued the following response to the information in today's video: “We are serious about Battlefield. EA is investing significant time and resources into Battlefield 2042 and the long-term success of the franchise. We have a strong new leadership group overseeing Battlefield led by Vince Zampella, Founder of Respawn and Group General Manager, and Byron Beede, General Manager of Battlefield. Rebecka Coutaz, will take over as the General Manager of DICE, and work closely with Christian Grass at Ripple Effect Studios and Marcus Lehto who is building a new studio in the Seattle area focused on Battlefield. Also, Alex Seropian and his team at Industrial Toys continue their work on Battlefield Mobile. We will continue to grow and improve Battlefield 2042 as it is the foundation for the future of this franchise. We have the right leaders in place and we’re investing in the teams and resources to capture Battlefield’s massive potential.”
    https://www.youtube.com/watch?v=2MKtgP7cHEk

    Hikaye burda izlemek için


    Özeti


    Battlefield başlangıçta bir battle royale oyunu olarak başladı ve EA o sırada popüler olan trendleri takip etmek için diğer oyun tasarımlarını (Bad Company 3 dahil) reddetti. Sonunda, daha geleneksel bir Battlefield yaklaşımına geçiş kararı alındı, tam üretim Ağustos 2020'de başlayacak, yani elimizdeki Battlefield 2042 sürümü yalnızca yaklaşık 15 aydır geliştirme aşamasındaydı. Mart 2021 gibi erken bir tarihte projenin başının belada olduğu anlaşıldı, ancak motor sorunları diğer EA stüdyolarının oyunu rayına oturtmasına yardımcı olmasını zorlaştırdı.


    Battlefield 2042'nin durumu EA'ya trend peşinde koşmanın tehlikeleri hakkında hiçbir şey öğretmedi. Görünüşe göre, bir sonraki Battlefield, daha büyük ordular yerine birbirlerine karşı savaşan daha küçük mangalar/bireyler ile bir kahraman nişancı olacak. Vince zampella ve macus letho bu yön için hazırda olduğu söyleniyor ve genişletilmiş bir Battlefield evreni konusundaki konuşma çoğunlukla oyunun uzmanlarına apex legends stili derinlik eklemekle ilgili olacak.

    Ayrıca Henderson, şu anda hiçbir şeyin yolunda gitmediğinden bahsetmiş.





  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt

    "Ayrıca Henderson, şu anda hiçbir şeyin yolunda gitmediğinden bahsetmiş."


    Hayatimizin ozeti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    aynen BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU 

  • Yarın gelecek güncelleme ile betadaki gibi çapraz platformu oyun içinden açıp kapatabileceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield 2042, XBOX Store'da ilk indirimini aldı


    BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU


    BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU


    BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU


    BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU




  • Bu gidişle daha çok indirim alır zaten, baktılar olmadı eaplay e getirirler…

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt

    Bu harika bir haber.

    Oğlumla Fortnite - BF2042 kıskacında sürekli ayarları değiştirmekten bıktık arkadaş. BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU 

  • mattmurdock kullanıcısına yanıt

    Fortnite açtığımızda kullanıcı adı soruyor ve gösteriyoruz ama bağlantı yapmayıp oyunu açmıyor. Bu sorunu yaşadınızmı acaba ?

  • 10 saatlik deneme süremi 1 yıl sonra kullanırım artık

  • GhostEagle kullanıcısına yanıt
    Tam bilmiyorum hocam ama bu sıkıntı yok diye biliyorum oğlum böyle bir sorundan bahsetmedi.
    Varsa bile epic hesabı oluşturup, xbox hesabınızla bağlamayı deneyin .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son güncelemelerle oyunda Eski bf4 savaş hissini hissetmeye başladım. Bölge kapmadaki savaşlar Muzzam oluyor saatlerce kalkamıyorum yakında 100 saate ulaşırım gibi😀😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.