Şimdi Ara

BATTLEFIELD 2042 | PlayStation (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.283
Cevap
47
Favori
143.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bc2'nin yarısı kadar olsa bu oyun tamamdır diyeceğim ama bc2 yıllarında ne hile vardı ne cronus vardı ne ps3'e klavye mouse bağlayan vardı ne de can sıkıcı başka bir şey. Bc2 kadar kaliteli bir oyun yapsalar bile klavye mouse, cronus, crossplay açılınca çılgın hileciler vs vs gibi birçok sebepten dolay bad company zamanlardaki oyun keyfi alınabilir mi o konuda şüpheliyim.
    Ama yine de bad company zamanlardaki oyun kalitesinin yarısına ve o oyun keyfinin yarısına bile razıyım, bakalım görücez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 28 Temmuz 2021; 17:28:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rtaskinlar

    Bc2'nin yarısı kadar olsa bu oyun tamamdır diyeceğim ama bc2 yıllarında ne hile vardı ne cronus vardı ne ps3'e klavye mouse bağlayan vardı ne de can sıkıcı başka bir şey. Bc2 kadar kaliteli bir oyun yapsalar bile klavye mouse, cronus, crossplay açılınca çılgın hileciler vs vs gibi birçok sebepten dolay bad company zamanlardaki oyun keyfi alınabilir mi o konuda şüpheliyim.
    Ama yine de bad company zamanlardaki oyun kalitesinin yarısına ve o oyun keyfinin yarısına bile razıyım, bakalım görücez

    Trailer'da bombanın pimine gülen surat koyarak BC serisine göz kırpmışlar. Benim umudum var bu oyundan. Yaparsa BF yapar savaş ortamını. Bana kalırsa da konsola klavye mouse bağlanması rekabeti biraz zorlaştırıyor ama yapacak bir şey yok saygı duymak lazım en azından PC gibi hile yok.


    Gerçi makro falan filan yapan yapıyordur.





  • PS5 sayfasında yazdım, buraya da yazayım. PS5 satışları 10 milyon rakamına ulaşmış. zaten stok yok şeklinde satmaya devam ediyor.

    Diyeceğim şudur ki; bu satış rakamlarıyla PS5 tarafında crosplay kapalı ve çok fazla bootlara bulaşmadan oyunu oynarız. online oyuncu sıkıntısı olmaz.


    Yeter ki oyun bfV gibi patlak çıkmasın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 28 Temmuz 2021; 20:41:6 >
  • Şimdilik ps4 pro ile devam ediyorum. Umarım rainbow ya da warzone'da olduğu gibi ps4 ps5 arası oynama olur da ps5 sahipleriyle de oynayabiliriz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rtaskinlar

    Şimdilik ps4 pro ile devam ediyorum. Umarım rainbow ya da warzone'da olduğu gibi ps4 ps5 arası oynama olur da ps5 sahipleriyle de oynayabiliriz

    Olmayacak hocam oyunlar satışta bile farklı skun tabanlılar. Hiç bir surette oynanmayacak Resmi bilgi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zooe kullanıcısına yanıt
    O zaman sağlık olsun diyelim, ps4'ü olanlarla devam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ps5 tarafı oyuncu bulmakta kesinlikle ciddi sıkıntılar yaşayacak ilk etapta sonrada pc tarafı ile crossplayi açıcaklar ve buda haliyle hileleri getiricek. zaten politika olarak artık o kadar oyun bedava çıkıp battle pass türü içerikler satıp hem para kazanıp hem oyuncu kazanırken ücretli satışa sunup sen şunla oyna sen şunla oynama alın size birazda bot. bence saçma olmuş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Birseysoylicem

    Ps5 tarafı oyuncu bulmakta kesinlikle ciddi sıkıntılar yaşayacak ilk etapta sonrada pc tarafı ile crossplayi açıcaklar ve buda haliyle hileleri getiricek. zaten politika olarak artık o kadar oyun bedava çıkıp battle pass türü içerikler satıp hem para kazanıp hem oyuncu kazanırken ücretli satışa sunup sen şunla oyna sen şunla oynama alın size birazda bot. bence saçma olmuş.

    açıkçası ben crossplayi açacağıma oynamayı bırakırım daha iyi. wz da bile yanlışlıkla crossplayi açtığımız oluyor, anında hileciler damlıyo oyuna.

  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt
    Pc ile crossplay açacak insan niye ps alsın ki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zooe

    Olmayacak hocam oyunlar satışta bile farklı skun tabanlılar. Hiç bir surette oynanmayacak Resmi bilgi



    Alıntıları Göster
    Ps5 tarafı ultimate sürümü alırsa PS4 ile oynayabiliyordu,onuda mı değiştirdiler ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PuSaT28 P kullanıcısına yanıt

    o hiç bir zaman olmadı hocam. bir kaç arkadaş öyle tahminde bulunmuştu sadece.


    Ps4 sahipleri sadece ve sadece onex kullanıcılarıyla beraber oynayabilecek. tabi crossplay kapalı oynama seçeneği de var.

  • alpererez kullanıcısına yanıt

    PC dünyasının ciddi temizlenmeye ihtiyacı var. DrDisrespect den sonra Nickmercs ye de rage qit yaptırdılar. daha önce de vikkstar sponsorluk anlaşmasına rağmen bırakmıştı. bunlar ciddi yayıncılar. 3 milyonun üstünde takipçileri var.


    konsolda cronus xen filan bunların yanında masum kalır. fırsatın olursa videonun 1:20" bir bak. adam tabancasını hedefe getirmemiş bile.


    Esports Talkyoutube
    Days after outlining how to save Warzone, Nickmercs rage quit the game live on stream to go play Apex Legends and Fortnite. Nickmercs was trying to save Warzone just 2 days ago, but after a run of hackers, stream snipers, and just generally bad games Nick went full on rage mode and quit Warzone live on hisTwitch stream. Not only that, Nickmercs doubled down on his previous claims that Warzone was just horrible now, and he didn’t know he kept trying to play it and wasn’t having fun. Instead, Nickmercs decided to play Apex Legends and “Actually have fun for an hour.” Nick isn’t the only big name streamer to give Apex a shot after burning out on hackers, glitches, and stream snipers in Warzone, as Courage had been trying to grind up his Apex legends rank for weeks on stream. With Nickmercs already tweeting that he would be playing more Apex Legends on his Twitch stream tomorrow, it looks like the break from Warzone might last a while this time. When Nickmercs rage quit warzone, he also took Cloakzy with him, so now 2 of the biggest names in Warzone have decided to give Apex Legends another shot instead of dealing with the hackers and the stream snipers. And with the Halo Infinite beta out today, it will be very interesting to see if Nickmercs, Cloakzy, Courage, or Dr Disrespect come back to Warzone any time soon. #Nickmercs #Warzone #Cloakzy // SPONSORED BY Use Code: "Esports Talk" for 25% off Rogue Energy: http://bit.ly/EsportsTalkRogue // FOLLOW US Talent: Jake: https://twitter.com/JakeSucky Hunter: https://twitter.com/HUN2R Producer: Peter: https://twitter.com/VegasVanguards Esports Talk is your leading source of gaming and esports news. For more visit our website: https://www.esportstalk.com Follow us on Twitter to never miss an update: https://twitter.com/EsportsTalkNews Catch daily exclusives on TikTok: https://www.tiktok.com/@esportstalk Join our Discord to chat with the team, share stories, and more: https://discord.gg/JHKMnUy // CONTACT US Want to get in touch with us to share a story? Have a business inquiry? Email us at: media@esportstalk.com // ABOUT US Esports Talk is an esports and gaming news platform that puts a focus on pro players, teams, creators, and the games that make it all possible. Want to know about the spiciest stories in the scene? The biggest roster moves? The craziest upsets? You're in the right place. // DISCLAIMER Esports Talk is proud to be sponsored by Rogue Energy and Respawn Products. Some links in the description of our videos may be affiliate links for which Esports Talk receives commission on sales. There is no additional cost to the viewer and this is just another way to support our team. Unless specifically disclosed, Esports Talk is not affiliated with the brands or products discussed or shown in our videos. #Nickmercs #Warzone #Hacker
    https://www.youtube.com/watch?v=MVyrb9OuHKc
  • Bf3 ile başladım bu oyuna gerçekten sırf hilesiz hurdasız diye ps1 den bu yana konsoldayım. Neyse sonra ps ye de klavye mouse geldi takana lafım yok ben karşıyım gerçi, klavye mouse takacaksan pc de oyna kafasındayım. Klavye mouse bağlayan arkadaşlara bir lafım yok yanlış anlaşılmasın burda maksat hep beraber oyun oynamak zaten. Umarım cross işini konsol konsol olarak güncellerler oyun çıkana kadar 🙏

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsola xim cronus takan ile pcdeki macro kullanan adam arasında fark yok.

    Hile yapana kalıcı ban gelmeli.

    Fps oyunlarına Klavye mouse gelmesini istiyorum.

    Bf3ten beri oynayıp seven biri olarak sırf klavye mouse ile daha güzel oynadığım için cross açıp cod cold war oynuyorum. Arada hileciler geliyor ama k m ile oynamanın yerini hicbirsey tutmuyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

    Bf3 ile başladım bu oyuna gerçekten sırf hilesiz hurdasız diye ps1 den bu yana konsoldayım. Neyse sonra ps ye de klavye mouse geldi takana lafım yok ben karşıyım gerçi, klavye mouse takacaksan pc de oyna kafasındayım. Klavye mouse bağlayan arkadaşlara bir lafım yok yanlış anlaşılmasın burda maksat hep beraber oyun oynamak zaten. Umarım cross işini konsol konsol olarak güncellerler oyun çıkana kadar 🙏

    bence km kullananları da filtrelemeye izin vermeliler

  • oldboy83tr O kullanıcısına yanıt

    O zaman neden pc de oynamiyorsun hile mi var şimdi siz km ile oynayıp ds ile oynayana karşı her türlü avantajlı oluyorsunuz ne anlamı kaldı buda bir çeşit hile ama yapacak birşey yok Sony izin veriyor

    Cronus sadece ds olan kullanmıyor hem klayve mouse hemde cronus birlikte kullananlar çok var

    Kimse şikayet etmiyor mu anlamıyorum herkes mi memnun yabancılar memnun oluyor ki kimse şikayet etmiyor

    Ds ile km karşı oynuyoruz olaya bak ya konsol da mı oyun oynuyoruz pc de mi belli değil

    Ben konsol kullanıyorum ds ile oynuyorum karşımdaki de ds ile oynasin benden iyi oynuyorsa zaten tebrik ederim km ile oynuyacak olsam ps de ne işim var

    Konsol da oyun km ile oynanmaz adı üstünde konsol da ile yapamayan oynamasın gitsin pc de oynasın bizim oyunumuzu neden batiriyorsunuz

    Konsol da fps oyunu pc deki fps oyunun dan hiçbir farkı yok bende şaşkın şaşkın bakıyorum acaba oyunu pc de mi oynuyorum diye


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Yıllardır konsolcuyum o yüzden PC almıyorum aynı imkanı daha uyguna sunuyor . Cross açınca rakiplerde k m oynayanlar ile eslesiyorsunuz konsol ,PC farketmez... oyun oturumu açılınca yanda kontrollerla bağlanan ile k m ile oynayan görünüyor zaten codda. Ben hiç denk gelmedim k m ile oturum açılan bir oturumda kontroller ile oynayan.



    Keşke ds ile oynayana ds eşleşse ama bunun önüne hiç geçemediler bence çok zor olmamalı bir güncelleme ile emulator engellenebilir.. Şartlar eşit olmalı ona itirazım yok zaten şartların eşit olması için xim cronus kullanımı engellenmeli.

    Cross kapatınca ne farkediyor imkani olan herkes xim cronus ile oynuyor zaten yine şartlar eşit olmuyor. Ps3ten beri hep bir cihaz çıkıyor.

    Konsolda olsa fpsde klavye mouse bence çok daha iyi tamam bende yıllardır ds ile oynuyorum ama k mnin yerini tutmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 29 Temmuz 2021; 21:19:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aimbotta adam nişan almadan vuruyor. seni öldüreni göremiyorsun.


    ne klavyesi, ne cronusu. Bence hepsi emek hırsızlığına girer de, aimbotu bunlarla bir tutmak doğru olmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: veteran_gamer

    o hiç bir zaman olmadı hocam. bir kaç arkadaş öyle tahminde bulunmuştu sadece.


    Ps4 sahipleri sadece ve sadece onex kullanıcılarıyla beraber oynayabilecek. tabi crossplay kapalı oynama seçeneği de var.

    E peki ps5 sahibi olarak PS4 versiyonu alabilecek miyiz? Benim arkadaşlar full PS4 de,ne saçma bir olay

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt

    Turnuvasında bile hileciyi zar zor banlayan bir firmadan bahsediyoruz. Adamı hem turnuvaya alıyorlar hem de tepki çektikten sonra değil de üstünden zaman geçince banliyorlar ama turnuva devam ediyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tospik -- 30 Temmuz 2021; 0:27:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.