Şimdi Ara

Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (476. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.768
Cevap
137
Favori
569.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün oyundaki fps düşüşü sizde varmı arkadaşlar ? Bende 20-30 fps düşüş var napmış bunlar böyle tam performans iyileşti diyorduk  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur4591 -- 17 Temmuz 2022; 17:31:3 >
  • Böyle bir nerfleme midir artık ne boksa, böyle bir saçmalık yok.


    genel oynanışta FPS düşüşü yok, sahne geçişlerinde var. ki 3070 Ti kullanıyorum. hadi sahne geçişleri, ara ekranlarda olsun dert değil, oyunumu engellemiyor ama bunca zamandan sonra update adı altında oyunun içine sıçmak gerçekten başarı istiyor.


    ikincisi, neredeyse tüm silahlar, kullanılan tüm araçlarda değişiklik yapılmış. bilgisayar aynı, internet hızı aynı, lag desen 50 - 55 ms, hiçbir değişiklik yok bu şartlarda ama update öncesi haline göre adam gibi kill alamıyorum. üstelik daha önce kullandığım tüm silahlarda durum aynı. update noteları okudum ben mi oynayamama başladım acaba diye her silah için geçerli değil bu değişiklik. helikopterciler için oyun yine BF 4 mantığına döndü.


    Hala oyunda map farketmeksizin X bir flagte spawn olmak için seçim yapıyorum main base'e atıyor. tamam oyunun en başından beri tonla eksiği vardı, düzeltiyorlardı da ben bir update ile oyunun neredeyse çoğu mekaniğinin değiştiğine daha önce hiçbir oyunda şahit olmadım. bundan sonraki x bir updatede böyle kökten değişiklik yapacaklarsa gerçekten oynanmaz... WOW mu lan bu? gerçekte bir silahın ya da bir aracın 1 tane dinamiği olur. update ile tepmeyen silahın tepmesini sağlamak neyin kafasıdır? üstelik 9 ay sonra bu yapılan değişiklik gerçekten büyük saçmalık!


    birde Exposure 128 kişilik haritada ergen, gerizekalı ve ne oynadığından bir haber olan embesil oyunculardan gına geldi. sanki BF 4'de Operation Metro ya da Operation Locker oynuyor gerizekalılar. Öbekleniyorlar B, C ya da D'ye diğer flagler alınmış, göz göre göre yeniliyorsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 17 Temmuz 2022; 17:19:45 >




  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Battlefield 3 Oyununu nasıl modlayabilmisler yeni haritalar falan. Frostbite motoru sadece ea studyolarin elinde. Mod yapacak bir programi da olmadi hic GTA serileri gibi. Cok tuhaf, oyunun dosyalarini acip uzerinde oynamislar anladigim kadariyla ama nasil acip uzerinde oynayabildiler harita olusturdular. Arayuz degistirdiler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozgur4591 kullanıcısına yanıt

    Evet bende de var

  • shefy kullanıcısına yanıt

    nerden bileyim hocam ben

  • PanikAtak kullanıcısına yanıt

    berbat bi durumda şuanda. 2k ultra dlss quality 90-110 fps arası alırken şimdi 55- 90 arası saçma sağan değerler alıyor. Özellikle exposure mapinde yarı yarıya düşmüş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur4591 -- 17 Temmuz 2022; 22:32:16 >
  • Benimde aynı 3080Ti var yok belli bir fps düşmesi var.

  • Ne zamandır oyunu takip etmmioyrum yeni haritalar vs gelecek mi son durum nedir.

  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

    ben de uzun zamandır oynamıyordum. Son 2 gündür oyun yokluğunda tekrar indirip bir bakayım dedim. Yeni harita gelmiş ama açıkçası öyle inanılmaz bir iyileşme görmedim. Yeni bir silah gelmiş sezon pass 17. seviye de mi ne açılıyor. Paso onu kullanıyorlar yok ediyor. Yakında nerf gelir. Tabi uğraşırlar mı bilemem.


    Yine bir çok hata ile karşılaştım saçma sapan. Hatta ilk oyuna girdiğimde beni askerleri getiren helikopterin içinde spawn etti ama helikopterin kapıları kapandı , harita dışına çıktı ve öldüm :D


    Araçlar hala çok güçlü. İyi helikopter kullanan oyuna hükmediyor. Öyle süper kullanmasına gerek yok. Tünelden içinden geçiyor helikopter ile, pervaneleri duvara çarpıyor ama hasar almıyor.


    Araçlar roketlerle patlatmak o kadar zor ki kimse kullanma zahmetine girmiyor. Hemen hemen herkesin kullanması lazım ki rahat edemesin araç kullanan. Tadı hala yok yani. En azından benim için.





  • takami59 kullanıcısına yanıt

    valla oyunda benim dışında rgp kullanan yok deliyorum. Zorluğu severimmde, beni deli eden şey duvar arkasından vurulmak. Birde harita azlığı 3 gün oynadım sıkıldım. Oyun yokluğunda beğenmediğim valorant geçtim. bf4 bf5 bf 1 de artık yeter. Forza horizon ultimmate paketine geçicim. Geçen yılıda hikaye oyunlarına sardım. Bu yıl multi oynarız dedik o da hayal kırıklığı oldu.

    Ekran kartı çıkıyor ama oyun yok. Bf4, 3 ve 2 tüm haritalarını otomatik aktarsalar bari. Ne kadar zor olabilir ki. Tüm haritaların texture vs bir aylık iş ya, rmakte yapıp duruyorlar bari yapsınlarda oynasak.

  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

    aynen katılıyorum. sadece birinin kullanması yetmiyor ki. zaten kaçıyor heli kullanan sonra da mermi kalmıyor. o yüzden bıraktım kullanmıyorum.


    ben de beni çekmeyen oyun türlerine yöneldim. sıra tabanlı oyunlar, ev badana boya similasyonu vs. 1-2 saat takılıp ondan ona geçiyorum.


    ekran kartları çok güçlü söz de ama hakkını veren oyun yok. olanlarda da optimizasyon yok. 70-80fps görsen öpüp başına koyuyorsun.


    isteseler her haritayı koyarlar ama topluluğu dinleyen yok. kafalarına ne eserse onu yapıyorlar. zaten dinleseler bu durumda olmazdı.

  • Modu açsalar modcular yapar. Dediğim gibi dice ekibi için 30 günlük iş bu. Oyun yapımında çok anlamam ama 3d model konusundan anlarım. Önünde bf2 bf 3 bf4 gibi örnekleri de var. 1 aya çıkmasın 2 ay olsun. cephane bitmesi çok can sıkıcı haritada mal mal cephane arıyorum. Nerde bf 4 deki medikler nerde supportlar. Oyun nerden nereye geldi.

  • Arkadaşlar bu oyunsuz dönemde herkesi mw2 ye bekleriz.
    ayrıca battlefield demiş ken, activision yaptığı açıklamaya göre çok oyunculu modda deli gibi geliştirmeye gidilerek ground war(cod bf si) çok fazla geliştirilmiş, yani ne demek bu artık battlefield cı tayfayı da oyun kendine çekebilir.

    bi diğer çok oyunculu yenilik ise artık oyunda su altında çatışma ortamı olacak, örneğin pistol ile su altında ateş ettiğimizde haliyle daha yavaş gidecek.
    oyuna diğer modların yanı sıra 2 tane yeni mod eklendi, prisoner rescue diğeri ise knockout olacak. yani oyun kısaca;
    hikaye modu
    çok oyunculu
    özel operasyonlar
    warzone 2.0
    "yeni" sandbox modu
    ücretsiz lansman sonrası içerik
    bu arada oyun çıkar çıkmaz deli gibi içerik bombardımanına tutulacak, ulan cold war a bile 2 çıktıktan 2 yıl sonra içerik geldi düşün buna nasıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox game X kullanıcısına yanıt

    cod bana çok hızlı geliyor hocam ya... yaşlandık herhalde artık   biraz daha yavaş oyunlar lazım.

  • xbox game X kullanıcısına yanıt

    Warzone daha stratejik ama öldün mü hapisti oyun bulması zahmetli geliyor. Hikayeleri 10 numarada, Araç kullanma vs battlefield gibi estetik gelmiyor. Battlefield deki gibi dev haritalar gelir araçlarıda düzeltirlerse neden olmasın.

  • 40 fps mi ver şerefsiz dice

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

    En son güncellemeden sonra bende de aynı sorun olmaya başladı, mesela update öncesi bir maçı 30-10, 20-5 bitirirken şimdi tüm maç boyunca ne yaparsam yapayım 5-10 kill alamıyorum 15-20 kere de ölüyorum bide üzerine. Araştırdım olayın aslı şuymuş; oyunda daha önce de ortaya çıkan felaket derecede "Mouse İmput Lag" varmış. Bu aklıma hiç gelmemişti benden kaynaklanıyor sanıyordum ama evet Reddit'te de aynı sorunları yaşayanlar var ve Konsol için olanı düzelteceklerini söylediler, PC için ise daha bir açıklama yok.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 21 Temmuz 2022; 0:27:11 >




  • oyunu arkadaşımın hesabından deneme fırsatım oldu.genelde oyun hakkındaki yorumlarımı burdaki arkadaşların yaşadıkları ve videolarda gördüklerimle yaptım.bi şans verip deniyim dedim.öncelikle silahlar çok az ve acayip dengesiz.LMG 2 tane ve hiç bir işe yaramıyor 5 metreye kadar vurdun vurdun yoksa öldün.yani hiç kullanma daha iyi.sniperler de öyle anca kafaya denk getircende adam ölcekte kill alcan yada canı az birini vurcan vs. vs.

    çoğu kişi bsv-m yada sfar-m kullanıyor.adam beni 2 mermide öldürüyor ama nedense ben 1 şarjörde anca alabiliyorum adamı 1e1 de.yok yani aimimde iyidir biraz.(sanırım konsolcular yüzünden)kısacası silah olayı rezalet.gelelim maplara,kaç harita var bilmiyorum ama 3-4tanesinden başka harita oynayamadım.canals , caspian falan hiç denk gelmedi(4 modda da arama yaptım) caspian ve canals ı çok sevdiğim ve oynamak istediğim için co-op modunda botlarla oynadım ne yapayım   gelelim araçlara.usta olmana gerek yok biraz dengede tutabilirsen heliyi oyunu domine ediyosun.kimse demiyorki "lan şuna 2 füze atak"oyunda takım oyunu SIFIR , karakterler berbat.spawn olmak için adamın üstüne yada bayrağa tıklıyorum beni anabase ye atıyor :) he bide tank da yolcu iken inince hiç bi silahla zoom(sağ tık) yapılmıyor.ölüp tekrar doğman gerekiyor.bi kaç olay daha vardı ama aklıma gelmedi şimdi.sonuç olarak bu oyuna para verip çok değerli zamanınızı çöpe atmayın(artık paradanda geçtim ZAMANA yazık)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoneyBadger82 -- 21 Temmuz 2022; 9:33:35 >




  • Bedava olsada oynasak :)

  • 
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.