< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

3 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbNil -- 14 Kasım 2025; 20:22:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
bi kere L3e basıyorum koşuyo |
|
|
|
|
l3 move butonuna koşma da tanımladım. çok rahat ettim ama karakterin yatması gereken yerde, l dokunur dokuma ayaklanıyor. buton yetmiyor kolda |
|
Oyunda ciddi yapısal sıkıntılar olduğunu düşünmeye başladım. Bf3 ve Bf1 geçmişim var. Dolasıyla battlefield mekaniğini biliyorum. Oyun çoğu kişinin dediği gibi bf3 ve bf1 arasında fakat iki oyunda da kill almak bu kadar zor değildi. Oyun sana 3 kill arka arkaya aldırmama üzerine kurgulanmış gibi. Hiç 3 kill arka arkaya alamadım demek değil bu tabii. Dahası server kaynaklı bazı sıkıntılardan dolayı, ilk gören kişinin kesin kes diğerini anında öldürüyor olması. Tank olayına girmiyorum bile, özellikle şehir içi maplarda Tank kullanmak amelelik, yol boyu döşenen ve hiçbir şekilde görünmeyen tek bir mayınla uçuyorsun. Kendini oynatıyor bir şekilde şu ana kadar ama bir yerde artık ee 100 saati devirdik ama hala ilk 10 saatteki gibi oynuyoruz.. dedirtmesi biraz sıkıntı. Açıkçası cod7'ye bir şans versem mi diye düşünmeye başladım. |
|