Şimdi Ara

BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.296
Cevap
57
Favori
369.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU









    Firestorm - Battle Royale


    https://www.ea.com/tr-tr/games/battlefield/battlefield-5/buy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 14 Aralık 2019; 18:46:6 >







  • Umarım bf1 in modası geçmez oyuncular bırakmaz. Bf1 muhteşem müzikleri ile, o güzel atmosferi ile, yüklenme ekranındaki o videoları ile dahi insanı moda sokan bir efsanedir bir şaheserdir. Umarım bi cs go gibi yıllarca oynanır yıllarca eskimez. Yıllar sonra bile açıp vay be diyerek duygulanıp, eşleşme sıkıntısı çekmeden oynayabileceğimiz o doyum olmayan atmosferi tekrar tekrar tadabileceğimiz bir miras olarak kalır.
    Bu oyunun adı Battlefield . İsmi gayet açık ve net. Her zaman işlediği dönemi en iyi yansıtan savaş oyunu oldu.

    Biz şimdi ne gördük ? God of war karakterine benzeyen asker? Gözü mavi boyalı protez kola sahip kadın asker?. Ww2 yapıyorsun ve kasksız dolaşan askerler? Bu oyun Battlefield değil mi ?

    Dünya savaşındayız dünya. Asker denilen karakterlerin kaskı olmaması. Abuk subuk rengarenk skinler giyecek olmaları beni çıldırtıyor. Bu benim bildiğim battlefield değil. Askere benzer hiç bir şey yok ortada.

    Motorcu gibi giyinen asker var ve üstede yazdığım gibi oyunda her çeşit giyinen asker olacak. Ordu bu ordu. Giyimi belli ekipmanı belli. Dice çok fena dalga geçti bizimle. Bf3 bf4 de böyle bir şey var mı? . Kimse bu oyunu atmosferi ww2 filan demesin. Rengarenk ww2 olamaz. İnsanların fortnite demelerinin en büyük sebebi bu yazdıklarım.

    Dünya savaşının hangi cephesinde kadınlar en önde savaştı ? Kaldı ki toplam sayının anca %3 %4 ü filan kadındır. Cod ww2 oyunu kadın askerlerin olduğu trailer ı koyunca inanılmaz dislike aldı sanırsam da videoyu sildiler bulamadım linkini.

    Yemin ediyorum cod ww2 trailer'ın atmosferi bu trailer'dan 10 kat daha iyi. Savaşılan ortam en azından dünya savaşı olduğu hissettiriyor biraz.Rengarenk giyinen askerler? yok.

    Kayarak taramalı ile herkesi taramak? Bunun hiçbir zorluğuda olmayacak. Casual bir oyun çünkü.

    Kimse kusura bakmasın. WW2 yapalım ama hemde modern(skin,saçma sapan giyimli asker vs vs) olmaz.Abuk subuk bir şey ortaya çıkar.

    Şuan için yeni oynanış dinamikleri hakkında bir şey söylemem. Savaş ortamı olmadığı için. Yine de casual yapsalarda oyunu umarım iyi bir oynanış dinamiği olur.

    Son olarak şu videoyu ismini sil Cod ww2 yaz. Dislike rekorları kırar yine. Ama battlefield olunca insanlar bir şeyleri sorgulamadan bunun nesini beğenmediniz gayet güzel vb laflar ediyor.

    Fikirleriniz sahibi olun kölesi değil. Doğruya doğru yanlışa yanlış deyin.
    2 dk'lik trailer ile konuşmak zor olsa da ben 2.dünya savaşı ile bir bağlantı kuramadım. sanki hipster gençliği bir adaya atmışlar, kapışıyorlar gibi bir ortam var. 2.dünya savaşı dediğin zaman insanların aklına gri kasvetli bir ortam geliyor. çayır çimen pastel bir ortam ne alaka? otomatik can yenilemeyi kaldırmışlar. üstüne bir de medic sizi kaldırdığında animasyon girecekmiş. önceden kaldırmıyorlardı artık hiç kaldırmazlar

    ister kabul edin ister etmeyin malca şeylerden keyif alan malca şeylere gülen ciddi bir ergen tayfası var ve bu insanlar bayağı bir çoğunlukta. bu paşaların isteklerine göre oyun yapımcıları hareket ediyor. yok yapı yapacakmışsın yok karakteri özelleştirecekmişsin bunlar faso fiso. ben savaş ortamı istiyorum atmosfer istiyorum. bu ergenler yüzünden güzelim seri gran turismo'nun içine ettiler. sıra demek ki bf'ye gelmiş
    fortnite çakması battlefield olmuş bu, dice iyice b.kunu çıkardı bf'nin. herifler oturup ww2 film ve belgesellerini izleyip gerçekçi bir oyun çıkaracaklarına gidip pubg, fortnite, overwatch oynayan kitleye satacak oyun çıkarmışlar.

    bf2, bfbc2, bf3, bf4 oynayan kitle almasın abi bu oyunu, adam gibi battlefield yapsınlar.
    -Oyun gayet güzel olmuş, bf1in dlcsi gibi falan diyen arkadaşlar merak ediyorumda acaba ne bekliyorsunuz ?

    -Spot olayına laf edenler büyük ihtimal 5 ay önce heryer pusanlarla dolu diye konuşan tiplerdir.spot olayı gayet güzel olmuş.

    -Mermilerin az olması ve bitmesiyle beraber tüm oyunu dağda pusup geçirenlere karşı önlem alınmış oldu ayrıca bayrak içlerinde güzel savaş dönmesini sağlıyor , ölen insanların üzerinden onların mermisini toplamanması atmosferi daha gerçekçi ve dinamık kılmış.

    -Yeni gelen hareket dinamikleri geliştirilerek daha iyi hale gelecektir..Camlardan atlayan insanlara dikkat edin yere düşerken güzel bir takla animasyonu var.

    -Spawnlanmada problemler var yine revive ederken bazı buglar oluşuyor, bunların zaten DICE'da farkında düzeltilecektir.

    -Silahların kullanımı daha zorlaşmış ve silah hareketleri daha gerçekçi olmuş.

    -Sniper kullanırken bazen hs atıyorum fakat 3-5 vuruyor buda düzeltilecektir...

    -Rotterdam haritasında evlerin içinde squad halinde savunma yapmak çok keyif veriyor mermilerin yere düşüş sesi vs. çok hoş olmuş.



    Yani arkadaşlar uzun lafın kısası buraya gelip oyunu 20 dakika oynayıp beceremeyip insanlarla tartışmanıza, forumu işgal etmenize gerek yok.
    İnsanlar alıştığı dinamikleri ve ayarları değiştirince hemen foruma gelip ona buna laf sallıyor, oyunun henüz beta aşamasında olduğunu unutmayıp oyuna biraz zaman verin ve keyif almaya bakın yavaş yavaş oyuna alıştığınızı ve sevmeye başladığınızı göreceksiniz...
  • BC2'yi çok severek oynamıştım, gayet güzel bir gelişme. Bununla birlikte nedense vietnam savaşı konulu oyunlardan hiç keyif almıyorum, o yüzden umarım geçtiği dönem değişir
  • çıkarsa bayay iyi olur ama bu oyunu 180-200 tlye kakalamaya çalışmazlar inşallah. 80-90 (belki 120) tl iyidir remastered için
  • -Haritalar BF1'in topyekün savaş tarzı büyük haritalarından çok BC2 ve bazı BF3 haritalarındaki gibi aksiyon dozu yüksek orta ve küçük boyutlu olacak.


    İşte bu güzel
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • inşallah coda çevirmezler oyunu micro ödeme olmaması çok iyi olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield aşığı bir insan olarak vietnam savaşının konu edilmesi eger gerçek ise hic hoşuma gitmedi nedense bu savaş hic ilgimi cekmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klongs kullanıcısına yanıt
    insallah olmaz. Ornegin Battlefield 4 operation locker haritasini, battlefield 1 yerine hala zevkle oynuyorum. Cod gibi yorucu ve sacma gelmiyor. Araclar ve sniperlar genis haritalarda kendi acimdan oyun zevkini kaciriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bc 2 deki helikopter hisside hiçbirinde yoktu. Hala dün gibi aklımda 20 fps betasını oynuyordum 2011 de :)
  • bu duyum ana konu olur.
  • Sıradaki oyun Bad Company olacak diye eski BC'ler kalitesinde bir yapım beklemek yüksek bir beklentiye girmek olur. DICE BF4'ten itibaren bulaştığı bazı saçmalıklara bu oyunda da devam eder, eski Bad Company'leri mumla aratır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-TRanger

    Sıradaki oyun Bad Company olacak diye eski BC'ler kalitesinde bir yapım beklemek yüksek bir beklentiye girmek olur. DICE BF4'ten itibaren bulaştığı bazı saçmalıklara bu oyunda da devam eder, eski Bad Company'leri mumla aratır.

    Oyunla ilgili henüz resmi olmasada çok önemli bir bilgi var, eğer doğruysa zamanında Bad Company oyunlarının yapımında bulunan ana isimlerden bazıları Medal of Honor facialarından sonra adı DICE LA olan ve yeniden düzenlenen eski adıyla EA Los Angeles stüdosuna geçiyor ve burada yeni bir Battlefield oyunu geliştiriyorlar ancak yapım DICE'ın ana stüdyosu Stockholm ile ortak yapılıyor.Bunu destekleyen argüman ise DICE Stockholm'ün hali hazırda hala BF1 ile uğraşıyor olması ve Star Wars Battlefront 2'yi geliştirmeleri.DICE'ın Stockholm stüdyosu tek başına hem BF1 desteği hem SWBF2 hemde yepyeni bir Bad Company 3'ü tek başına yapması pek olası değil.

    Şahsi fikrim Bad Company 2'nin muazzam harita tasarımları (bence serisinin en iyisi) müzikleri, oyunun hissiyatı tekrarlanması çok kolay bir oyun değil bu olayın aynısı Call of Duty için Modern Warfare 2 ile yaşandı yıllardır uğraşıyorlar ancak müzikleri, silahları ,haritaları ,senaryosu vs kalite algısı o oyun kadar yükseği bir türlü gelemiyor.

    Battlefield 4 hissiyatında bir Bad Company gelecekse hayal kırıklığı olabilir yinede imkansız değil ve ben Bad Company 3 çıkacaksa Battlefield 5'in duyurulma ihtimalinden daha heyecanlıyım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 12 Aralık 2017; 18:42:3 >




  • Oynamış BF1 den daha hızlı ve tempolu olacak denmiş ama umarım olmaz. BF nin yeri ayrı COD un yeri ayrı. COD benzeri bir BF çıkacaksa hiç çıkarmasınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin-Rommel

    Oynamış BF1 den daha hızlı ve tempolu olacak denmiş ama umarım olmaz. BF nin yeri ayrı COD un yeri ayrı. COD benzeri bir BF çıkacaksa hiç çıkarmasınlar.

    Oradaki hızdan kasıt Call of Duty hızı değil Bad Company 1 ve 2'den gelen hızlı oynayış daha önce oynamadıysanız CoD ile alakası olmadığını bilmeniz lazım.
  • Ulan az zaman öldürmedik bc2 rush modunda , çok güzel haritaları vardı favorilerim atacama desert ve arica harbor
  • Şu oyunu 1080p, 4K her neyse remastered yapıp sürseler bile razıyım. Bana göre oynadığım en iyi multiplayer oyundur BC2.

  • Gelsin gelsin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RIDANES

    Şu oyunu 1080p, 4K her neyse remastered yapıp sürseler bile razıyım. Bana göre oynadığım en iyi multiplayer oyundur BC2.





    Altına imzamı atarım...
  • Bence yapılmış oyunlar tekrardan gelmemeli ps3 de var olan bir oyundu

    Ben pc de oynadım tamam oyun güzel ama bf4 devamı bf5 yapsalar daha iyi neden oynadığımız oyunu bir daha oynamak zorunda kalıyoruz herşey zamanında güzel

    Bf1 ile başladım fps online oynamaya bf1 de silahlar berbat bana göre tabiki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrOneoguzhanPro

    çıkarsa bayay iyi olur ama bu oyunu 180-200 tlye kakalamaya çalışmazlar inşallah. 80-90 (belki 120) tl iyidir remastered için

    Ne remasteredı boş boş yorum yapma

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler ağır leşmiş gözüm kör oldu videoyu izlerken.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.