Şimdi Ara

Battlefield 2 ONLINE - BF2HUB [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
26.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Battlefield 2 ONLINE - BF2HUB  [ANA KONU]


    Battlefield 2 ONLINE - BF2HUB  [ANA KONU]


    BATTLEFIELD 2 VE BF2HUB NEDİR?:

    Battlefield 2, EA Games firmasının BF serisi için yapmış olduğu üçüncü video oyunudur.

    2005 yılında çıkmış olan Battlefield 2 oldukça popüler bir savaş oyundur ve benim nezdimde tüm zamanların en iyi taktik-savaş oyunudur. Ayrıca, 91 puan ile tüm Battlefield oyunları içerisinde şimdiye kadarki en yüksek metacritic skorunu elde etmiş başarılı bir Battlefield oyunudur.

    2014 yılının yaz aylarında EA Games ve Gamespy arasındaki anlaşmanın sonlanmasından dolayı, Battlefield 2 ve diğer bazı efsane oyunların online sunucuları kapatıldı. Çoğu EA Games oyunu F2P (Free to Play) oldu.

    Hayranları, başarılı ve oldukça popüler bir oyun olan Battlefield 2'yi yanlız bırakmadı ve birtakım online sunucu sistemleri yapmaya başladılar.

    Şuan çok sayıda oyuncu, 2015 yılından beri faaliyet göstermekte olan "BF2Hub" istemcisi üzerinden Battlefield 2 oyununu yasal bir şekilde online ve ücretsiz olarak oynamaya devam ediyor.




    BF2HUB ÖZELLİKLERİ:

    Battlefield 2 ONLINE - BF2HUB  [ANA KONU]


    1- Tamamen ücretsiz.

    2- Her gün toplamda en az 90 tane aktif sunucu ve 200-250 arasında değişen oyuncu sayısı.

    3- Rank sistemi mevcut. Kendinize ait profil üzerinden oyun içi performansınıza göre üst rütbelere terfi edebilirsiniz ve yeni silah kitleri açabilirsiniz. Aynı zamanda oyun içinde komutan olma şansınız da artmaktadır.

    4- Tüm ek paketler (Euro Force, Armored Fury ve Special Forces) için sunucular mevcut.




    İŞLEM ADIMLARI:

    1- Öncelikle BF2 + tüm ek paketleri (Euro Force, Armored Fury ve Special Forces) 1.5 sürümünde edinmeniz gerekiyor.Bunun için internetten kendiniz "Battlefield 2 Complete Collection" yazıp indirebilirsiniz veya alttaki siteyi kullanabilirsiniz. Siteye girdikten sonra karşınıza iki tane seçenek çıkacak. Üstteki 3.80 GB boyutundaki zip dosyasını indirin.
    LINK:http://www.nightwatchmilitia.com/BF2_Patches.html

    2- Battlefield 2 yi kurduktan sonra "BF2Hub" sitesine gidip "BF2Hub launcher" indirmeniz gerekiyor. BF2Hub setup indirdikten sonra kuruluma başlayın.
    LINK:https://www.bf2hub.com/home/downloads.php

    3- Kurulum tamamlandıktan sonra BF2Hub programını açın. Otomatik olarak Battlefield 2 kurulumunu algılayacaktır. Eğer algılamazsa manuel olarak kendiniz Battlefield 2'nin klasörünü seçerek yerini belirleyin. Resimdeki gibi en üstteki 4 adet dikdörtgen kutunun yeşil olması gerekiyor.

    4- Daha sonra, "BF2 CD-Key Changer" indirin.
    LINK:https://www.germandarknes.net/content/tools/bf2steam/Battlefield-2-CD-Key-Changer.exe

    5- Programı indirdikten sonra yönetici olarak çalıştırın ve kutucuğa CD keyinizi yazın. "Don't include hypens" kutucuğunu işaretleyin ve "Apply" tıklayın. (İnternette çeşitli sitelerde BF2 için key bulabilirsiniz. En son işlemler bittikten sonra hata verirse farklı bir cd key deneyin.)

    *6- Eğer daha önceden bir BF2Hub hesabınız yoksa, Battlefield 2'yi başlatın. "Play Multiplayer" kısmından yeni hesap bilgilerinizi girin. Mutlaka "Remember password" kutucuğunu işaretleyin ve "Create Account" tıklayarak hesabınızı oluşturun.

    *6- Eğer daha önceden bir BF2Hub hesabınız varsa, Battlefield 2'yi başlatın. "Play Multiplayer - Retrieve Account" kısmına girin. Mutlaka "Remember password" kutucuğunu işaretleyin ve hesabınızla giriş yapın.

    7- Şimdi oyundan ve BF2Hub programından komple çıkın. Ekranın sağ aşağısında BF2Hub simgesine sağ tıklayıp exit diyerek veya görev yöneticisinden BF2Hub'ı kapatabilirsiniz.

    8- Şimdi tekrar BF2Hub programını açın. BF2Hub penceresinde sol tarafta resimdeki gibi hesabınızın adını ve rütbe simgesini görüyor olmalısınız. "Backup Accounts" yazısına tıklayın ve ardından sarı renkli "Save your CD Keys.." kısmına tıklayın. İşlem bitince az önceki gibi BF2Hub'ı tekrar kapatıp açın.

    9- BF2Hub açılınca pencerenin sol tarafında "My CD Keys and Accounts" diyor. Resimdeki gibi orada CD simgelerinin üzerinde yeşil renkli tik bulunması, sorunsuz bir oyun deneyimi açısından daha iyi olur. Eğer "pending" gibi bir şey yazıyorsa veya soru işareti simgesi varsa birkaç saat bekleyin düzelir. Eğer düzelmez ise farklı bir cd key ile deneyin. Eğer hala düzelmiyorsa öyle kalabilir. Yeşil tik olmasa da oyuna girebilir ve oynayabilirsiniz ama dediğim gibi olsa daha iyi olur.

    10- Son olarak, daha fazla sunucu gözükmesi açısından resimdeki gibi "Advanced Settings" - "Also show Legacy Servers" olarak seçin.

    11- Artık hazırsınız. "Play Battlefield 2" kısmından oyunu başlatabilirsiniz. Oyunu hep bu şekilde başlatacaksınız.




    ÖNEMLİ NOTLAR:

    NOT: Tüm istatistikleri, rütbenizi vs. detaylı bir şekilde görmek için, BF2Hub penceresinde sol taraftaki hesap adının üstüne çift tıklayın.

    NOT: Eğer uyumsuzluk ile ilgili sorunlar yaşarsınız, oyunun exe dosyasına ve BF2Hub programının exe dosyasına ayrı ayrı "sağ tık - özellikler - uyumluluk - bu programı yönetici olarak çalıştır" olarak ayarlayıp kaydedin.

    NOT: Elimden geldiğince detaylı ve aynı zamanda anlaşılır bir şekilde açıklamaya çalıştım. Umarım yardımcı olmuşumdur. Lütfen siz de bu anlatımı olabildiğince paylaşın ve yayın. Bu anlatım ne kadar çok kişiye ulaşırsa, ne kadar yayılırsa, o kadar oyuncu ve oyunun o kadar popülerleşmesi demektir. İyi oyunlar.




    STEAM GRUBU:

    Battlefield 2 BF2Hub Topluluğu

    Ping düşüklüğü ve oyuncu sayısı açısından tavsiye edebileceğim sunucular:

    Server adı: 2F4Y.com - Best Maps No Rules!
    IP Adresi: 95.172.92.116:16567

    Server adı: SUPER@ - S2 Airmaps/Citymaps Rotation
    IP Adresi: 185.107.96.105:16567

    Server adı: SUPER@ - S1 Strike at Karkand Infantry Only
    IP Adresi: 185.107.96.106:16567



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralGranger -- 17 Aralık 2020; 1:12:11 >







  • Ben hayatimda bu ea kadar rezil bir firma daha görmedim.Bunlarin işleri güçleri para olmuş gözleri dönmüş.Amaclari millet beleş oyun oynamasın, herkes en kötü bir BF3 oynasin, dlc satin alinsin, EA de zengin olsun!
    Maalesef eski ea den eser yok.Yillar önce ne dlc vardı, ne upgrade vardi, ne de ea bu kadar paragözdü...

    Zamaninda C&C serisine de yaptılar.Generals 2 çıkacak dediler.Sonra sirf para için oyunu F2P yaptılar.Millet bekledi bekledi en sonunda da iptal ettiler!

    Şimdi de günde yaklaşık 7bin-8bin kişinin online oynadığı BF2 Revive Projesini mahvettiler! Herhalde baktılar ki bu grup iyi iş çıkarıyor, millet BF2 ye sardi, bunların da bir tarafına batti!

    Neyse beyler yazdıkca sinirleniyorum kusura bakmayın.Dedigim gibi şimdilik mecbur BF2Hub ile idare edeceğiz.Umarim ilerde yine en az Revive kadar iyi bir proje ortaya çıkar... ( Tabi ea burnunu sokmazsa !)

    Bu arada bu ea böyle olduğu sürece şuanki ea online hizmetini kullanan yeni ea oyunlarını oynamama karari aldim.İstediginiz kadar engelleyin inat değil mi oynamayacagim o para tuzagi yeni BF oyunlarinizi
  • battlelog.co'da bir türlü login olamıyorum. Sebebi nedir acaba? Ayrıca BF2'yi online oynamanın başka bi yolu var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: system_25

    battlelog.co'da bir türlü login olamıyorum. Sebebi nedir acaba? Ayrıca BF2'yi online oynamanın başka bi yolu var mıdır?

    Biraz geç oldu ama maalesef dostum bildiğim tek yol bu.

    Site de baya güncellendi.Tekrar dene bir istersen?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemdik


    quote:

    Orijinalden alıntı: system_25

    battlelog.co'da bir türlü login olamıyorum. Sebebi nedir acaba? Ayrıca BF2'yi online oynamanın başka bi yolu var mıdır?

    Biraz geç oldu ama maalesef dostum bildiğim tek yol bu.

    Site de baya güncellendi.Tekrar dene bir istersen?

    Uzun zamandır el atmadım, akşam tekrar bakarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim konu için çok teşekkürler yaklaşık 4 senedir giremiyordum oyuna sayende tekrar başladım.Oynamak isteyenleri akşamları beklerim nikim :=TURK=BonnitaCix

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be yılların oyunu. İlk Battlefield tecrübemi bu oyunda yaşamıştım. Benim için bir efsanenin başlangıcı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bonnitacix

    Kardeşim konu için çok teşekkürler yaklaşık 4 senedir giremiyordum oyuna sayende tekrar başladım.Oynamak isteyenleri akşamları beklerim nikim :=TURK=BonnitaCix

    Kardeşim BF4'e beklerim.. Haftasonu aldım baya sarıyor. (****'den 28 tl ye key alabilirsin) :)
  • Bu konu BF2 oynamak isteyenler icin acildi.Yoksa tabi ki BF3, BF4 vs. her acidan daha gelismis oyunlar.Bende de var kendileri.

    Ben sahsen nostalji diye BF2 oynuyorum. Anılarimi tazeliyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralGranger -- 9 Ekim 2020; 19:0:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemdik

    Bu konu BF2 nostaljisini yasamak isteyenler icin acildi.Yoksa tabi ki BF3 BF4 vs grafik acisindan yenilik acisindan daha iyi.Bende de var kendileri.

    Kisacasi biz nostalji olsun diye BF2 oynuyoruz.

    Hocam valla ben nostalji olsun diye oynamıyorum.

    Para yok :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam revive launcher şu hatayı veriyo

    Error connecting to APİ. This is almost always a problem with your antivirus.

    Pc mde antivirüs yüklü bile degilki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Server falan kurdunuzmu. Turkish falan diye?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havacılık bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Güvenlik duvarını kapat.Ardından launcher a sag tikla yönetici olarak calistir de.
  • Havacılık bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Maalesef ben kurmayı bilmiyorum.Keşke birileri kursa da grup kursak oynasak eski günlerdeki gibi.Öteki türlü ping en az 100 oluyor.200 300 diye gidiyor :(

    Burada konu açtım Türkiye'de olmasa bile Türkiyeye yakın bir server açılması gerektiğini söyledim.
    https://battlelog.co/post.php?id=32198&page=1#p113619



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralGranger -- 22 Nisan 2017; 20:9:43 >
  • Evet arkadaşlar Battlefield 2 oynamak isteyenleri bekleriz.Nicklerinizi cevap olarak yazin.DH den oynayanlar grubu kuralim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralGranger -- 26 Nisan 2017; 0:37:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemdik

    Evet arkadaşlar Battlefield 2 oynamak isteyenleri bekleriz.Nicklerinin başına [DH] yazmaları yeterli ve oynayanlar nicklerini buraya yazsın grup kuralım.

    hocam ücretsiz olarak bütün paketler ve bf2 mı sunuluyor şuan? yanlış mı görüyorum acaba?
  • oyun ve tüm ek paketleri ücretsiz sunuluyor ve ücretsiz bir şekilde key istemeden online oynayabilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemdik

    oyun ve tüm ek paketleri ücretsiz sunuluyor ve ücretsiz bir şekilde key istemeden online oynayabilirsiniz

    special forces girdiğim zaman srver listesine bastığımda oyundan atıyor neden olabilir?
  • 1-SF yi launcher uzerinden mi yoksa oyun uzerinden mi aciyorsunuz? Launcher uzerinden acin

    2-BF2.exe yi yönetici olarak çalıştır diye ayarlayin

    3-Launcher i yönetici olarak çalıştır diye ayarlayin.

    4-Launcher uzerinden settings e gelin.CD key yazar.Ona basin.Applied cd key yazicaktir.

    5-En son cozum olarak oyunu launcher uzerinden kurmaniz tavsiye edilir.Cunku baska yerden indirdiklerinizde eksik dosya çıkabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralGranger -- 26 Nisan 2017; 0:33:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bonnitacix kullanıcısına yanıt
    Rica ederim dostum.Biraz gec oldu ama.



    Suanlik tek sorun ping gibi görünüyor.Minimum 120-130 gibi serverlistte.Türkiyeye yakin bir server acilsa tadından yenmez.50 pinge de razıyım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • multi de kilitli silahları nasıl açabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2A10C65E4 -- 28 Nisan 2017; 13:26:55 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.