Şimdi Ara

Battlefield 2 ONLINE - BF2HUB [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
26.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GeneralGranger

    Ben hayatimda bu ea kadar rezil bir firma daha görmedim.Bunlarin işleri güçleri para olmuş gözleri dönmüş.Amaclari millet beleş oyun oynamasın, herkes en kötü bir BF3 oynasin, dlc satin alinsin, EA de zengin olsun!
    Maalesef eski ea den eser yok.Yillar önce ne dlc vardı, ne upgrade vardi, ne de ea bu kadar paragözdü...

    Zamaninda C&C serisine de yaptılar.Generals 2 çıkacak dediler.Sonra sirf para için oyunu F2P yaptılar.Millet bekledi bekledi en sonunda da iptal ettiler!

    Şimdi de günde yaklaşık 7bin-8bin kişinin online oynadığı BF2 Revive Projesini mahvettiler! Herhalde baktılar ki bu grup iyi iş çıkarıyor, millet BF2 ye sardi, bunların da bir tarafına batti!

    Neyse beyler yazdıkca sinirleniyorum kusura bakmayın.Dedigim gibi şimdilik mecbur BF2Hub ile idare edeceğiz.Umarim ilerde yine en az Revive kadar iyi bir proje ortaya çıkar... ( Tabi ea burnunu sokmazsa !)

    Bu arada bu ea böyle olduğu sürece şuanki ea online hizmetini kullanan yeni ea oyunlarını oynamama karari aldim.İstediginiz kadar engelleyin inat değil mi oynamayacagim o para tuzagi yeni BF oyunlarinizi

    BF2 Hubtan oyunu nasıl oynayabilirim? Sanırım oyunu farklı bir yerden indirmem gerekiyor. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?




  • hala server var mı bf2 için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayonet_attack

    hala server var mı bf2 için.
    Dolu fakat bu serverı öneririm.

    https://www.gametracker.com/server_info/31.186.250.205:16567/
  • hocam sağol. ben bf2 multi'ye girerken no internet connection hatası alıyorum. nasıl çözülebilir. bu arada konuyu hortlatmış oldum
  • Ya Allah rızası için, şu oyunu tekrar nasıl oynayabilirim birisi bir söylesin ya!
  • BF2Hub client ile oynayabilirsin. Sanırım iki senedir oynamıyorum. En son battlelog.co vardı iyiydi. O zamanlarda hub vardı ama battlelog daha iyiydi. Kapanınca geriye bf2hub kaldı.
    https://www.bf2hub.com/home/downloads.php
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mR.Hoppala

    BF2Hub client ile oynayabilirsin. Sanırım iki senedir oynamıyorum. En son battlelog.co vardı iyiydi. O zamanlarda hub vardı ama battlelog daha iyiydi. Kapanınca geriye bf2hub kaldı.
    https://www.bf2hub.com/home/downloads.php
    Hocam zamanında bir torrent sitesinden bf2 yi indirip, sonrasında image yoluyla bf2 online oynayabiliyordum "oyundan atma sorunu olmadan". Bir anda serverlar kapandı. Baktım oyuna girmedi falan. Sonrasında silmiştim oyunu. Bu dediğim 2014 yıllarında oluyor. Aradan yıllar geçti bazı firmalar çıkmış ortalığa gelin biz oyunu ayağa kaldırdık diye falan ama. Daha öncesinde dediğim gibi ben oyunu silmiştim. Şimdi ise oyunu bulamıyorum. Daha oyunu kuramadım pc'ye :( Çok değişik bir kurma sistemi vardı. Öyle gelişi güzel kurarsan, online oyunlarda oyundan atıyordu. Şimdi diyeceğim o ki: Ben nasıl oyunu indirebilirim? Hatta şansım olsa satın alacağım oyunu o biçim canım çekiyor bf2 yi. bf4 oynuyorum bana mısın demiyor. Yerini tutmuyor bu tutkunun :( yemin ediyorum. Dediğimi bf2 ciler anlar :(




  • Anladım. Bf2 efsane gerçekten. Play4Free den geçmiştim ben de bf2'ye. Bundan öncede cs-hl-ag kastığım için bf2'de kolay geldi. Bende hâlen yüklü. En son deneme amaçlı bf2hub launcher ile sorunsuz girmiştim. Özelden oyun dosyalarını atarım. Üstüne dediğim launcher olan bf2hub yükledikten sonra tamamdır. Az arşive baktım da oldukça fazla ss almışım. Bunlarda 2016'dan kalma


    Battlefield 2 ONLINE - BF2HUB  [ANA KONU]
    Battlefield 2 ONLINE - BF2HUB  [ANA KONU]




  • Konu güncellenmiştir. BF2yi yaşatmaya devam ediyoruz
  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ekip kurmayı düşünen varsa açığım...
  • beyler iyi günler oyunu birçok farklı kaynaktan indirdim ve oyunu kurduğum zaman siyah ekran hatası alıyorum bu hata hakkında bi bilgisi olan varsa yardım edebilir mi (Windows 10)
  • slm arkadaşlar bu hatayı alıyorum Battlefield 2 ONLINE - BF2HUB  [ANA KONU]
  • hocam 2f4y sunucusuna girince kick atıyor internette araştırdım sanırım cd key ile alakalıymış.2-3 defa oyunu kaldırıp yeni cd keylerle denedim ama çözüm bulamadım.Sadece 2f4y sunucusunda oluyor.Çözüm yolu varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheus1911 -- 14 Ağustos 2019; 20:46:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: server222

    slm arkadaşlar bu hatayı alıyorum
    yardım edecek biri yokmu ?
  • arkadaşlar bf2 yüklü single modda oynuyorum ticket ratio sitelerden bakmama rağmen bi türlü arttıramadım bilen var mı birde haritayı büyütüp yeni haritalar yükleyerek oynamak istiyorum son olarak kilitli silahları açmayıda denedim unlocks dosyasında 1 1 1 1 yaptım olmadı lütfen yardım edin dostlar
  • server222 S kullanıcısına yanıt
    Oyunu winxp uyumluluk modları ile beraber yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.

    Eğer olmazsa, Battlefield 2 Complete Collection (Tüm ek paketleri ile beraber) v1.5 sürümünde olacak şekilde farklı bir siteden veya t0rrent üzerinden indirmeyi deneyin.
  • burakbal46 B kullanıcısına yanıt
    Oyunu winxp uyumluluk modları ile beraber yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.

    Ekran kartı ayarlarından ekran kartını bu oyun için aktif hale getirin (Bazı ekran kartlarında örn. "optimus teknolojisi" sorun olabiliyor)

    Eğer olmazsa, Battlefield 2 Complete Collection (Tüm ek paketleri ile beraber) v1.5 sürümünde olacak şekilde farklı bir siteden veya t0rrent üzerinden indirmeyi denemeye devam edin.
  • Updateman kullanıcısına yanıt
    İnternetteki bf2 haritalarının isimlerinin yanında "32 player map" , "64 player map" vs. gibi şeyler yazar. Yani indirdiğin her haritanın kapasitesi değişir ve bu belirtilir indirme sitelerinde. Kapasite artırma haritadan kaynaklı.

    Silah kilitlerini açma ise moddb de bununla alakalı bir mod mevcuttu sanırım onu deneyebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralGranger -- 13 Eylül 2019; 18:5:51 >
  • Morpheus1911 kullanıcısına yanıt
    Daha az önce o serverda oynuyordum :)

    Sorun bence de senin cd keyde. Konuda anlattığım yöntemle (BF2 CD-Key Changer ile) cd key ini değiştip dene. Eğer olmazsa oyunu uyumluluk modu, yönetici olarak vs. çalıştırmayı dene.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralGranger -- 13 Eylül 2019; 21:52:56 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.