Şimdi Ara

...;;''BATTLEFİELD 2'';;...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • battlefield 2 oyununu yeni aldım ve kurdum.ama daha önce doom 3'ü takılmadan oynadığım ekran kartım pes etti.öyleki;oyunu

çalıştırdığımda ilk başta reklamlar sonra demo çıkıyor ve sorunsuz izliyorum.tam ana menüye girerken birkaç saniye siyah ekran

çıkıyor,sonra masaüstüne dönüp ekran kartı hatası veriyor VPU sıfırlandı diyor.ekran kartım ati radeon 9200 se ve en son güncellenmiş

hali.ne yaptıysam çalışmadı.overclock bile yaptım olmadı.bu sorunla karşılaşan ve düzelten varsa yardımlarınızı bekliyorum.belki ati

patch falan çıkarmıştır..

• valla bendede aynı ekran kartından var işlemci celeron 2.0 ama sölediğin sorunla karşılaşmadım
  • arkadaslar oyun 92xx lerde calısmıyor
    ben 256 mb 9250 de bıle calıstıramadım
    9600 pro aldım
    128 mb 9550 altındakı ekran kartlarında calısmıyor bılgınıze
  • quote:

Orjinalden alıntı: sword

valla bendede aynı ekran kartından var işlemci celeron 2.0 ama sölediğin sorunla karşılaşmadım

senin ekran özelliklerin nedir?yani yenileme hızı,çözünürlüğü falan,benim rem 512,işlemci 2,6 gh ama hata veriyor.keşke patch falan olsaydı.
  • Ekran Kartında bir sorun olabilir.Ama menu çıkıyorsa o zaman oyunun dosya hatası olabilir.
  • Yahu sorunun cevabı o kadar da zor değil 9200se bendede vardı bu kart directx8.1 destekliyor, directx9 yok.
  • arkadaslar oyun 92xx lerde calısmıyor
    ben 256 mb 9250 de bıle calıstıramadım
    9600 pro aldım
    128 mb 9550 altındakı ekran kartlarında calısmıyor bılgınıze

böyle diyen arkadaşa katılmıyorum
    benim bilgisayar fx5200 128 mb ama açtı budurum kafamı karıştırdı şimdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.