Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1410. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.936
Cevap
154
Favori
711.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14081409141014111412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nelsın kullanıcısına yanıt
    Hocam indirim vardı o zaman şimdi bitmiş, kaçırmışsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bad company 2 den bf1 geçmeli miyim beyler 3-4 sarmadı hep hile bunda varmı hile olayı tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt
    Belli bir saat üzeri oynadım çok olmasa da ama herhangi bir hileye denk gelmedim . Oyunu tavsiye ederim oynanışı ilk başta çok zorlamıştı beni ama sonra alıştım ve atmosferi çok iyi bana göre müzikler , grafikte etkileyici. kendi soyumuzdan insanlar olmasıda cabası . Savaş ortamı hissiyatını sonuna kadar aldım diyebilirim . Tabi ki videolarını izleyip karar vermeniz daha iyi olur sizin açınızdan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lol ciddi misin sen
    bilgilen diye yazayım yalnız bu konuda değil bilmediğin konular hakkında atıp tutma diye. o bölüm operasyondu 3 kere geldiler yani tek mapin skoru değil. ayrıca en hardtryım değil, hileyle oynayanlar 200'e 3-5 oynuyorlar 40 kere ölen birine hile demek de komikmiş sen gibi nooblar atlar hemen. neyse zaten bıraktım bf1'i bfv'e geçicez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amx -- 10 Kasım 2018; 19:14:13 >
  • Battlefield 4 oyuncusuyum, Battlefield 1'i indirime girdiği için alıp kütüphaneme eklemiştim. Bu hafta oynadım, ertesi günü tekrar bf4'e geçtim. Sonra tekrar bf1'e geçip alıştırdım kendimi. Şu an bf1'den çıkamıyorum. Oyundaki atmosferi anlatmaya kelimeler yetmez. Hangi servere dalarsam dalayım müthiş bir atmosferde buluyorum kendimi. Ses, grafik ve diğer nitelikler, mükemmel bir iş çıkarmışlar. Ormanda geçen bir harita oynarken ki grafik gerçekliği on numaraydı, sanki gerçek hayattan çekilmiş bir video izliyordum (grafik ayarlarım ultra bu arada, aldığım FPS 65 civarı fakat ara sıra 40'lara düştüğü oldu). Bu bf1 tecrübem sayesinde bf5'in çok iyi bir oyun olacağını garanti ederim. 400 lira civarında olacak olması çok kötü. Bir de sistem sorunu olabilir, benim şu anki sistem zaten şu anki dolar kuru yüzünden 13 bin lira yapıyor, bf5 bf1'den de fazla güç istiyor gibi, dolayısıyla grafik ayarlarını "ultra"dan "yüksek"e indirmem gerekecek. bf1 kalabalık bu arada, server sayısı fazla ve dolu. bf5 10 gün sonra satışlara başlıyor, o zamandan sonra düşüş olacaktır elbette. Eğer bf5 bf4'ten sonra çıksaydı fazla satış olmaz, diye belirtirdim tahminimi. Fakat bf1 sayesinde bf5 satışları patlayacaktır, çünkü geçmiş zamanda geçtiği için ifade edilen önyargıları kıran bir oyun oldu bf1.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

    son 15 gundur ıyıcene bf1 ın ıcıne ettıler hılenın 1000 nı 1000 para herkeste hıle var acayıp durumda oyun su anda.

    Alıntıları Göster
    Hile nasıl oluyor ya ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun campain bölümü leşmiş ya hiç bulaşmayın derim. hele osmanlıyla ilgili olan bölümler tam yerlerde hiç olmamışş. bf3 campain story çok güzeldi halbuki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daimon88

    Battlefield 4 oyuncusuyum, Battlefield 1'i indirime girdiği için alıp kütüphaneme eklemiştim. Bu hafta oynadım, ertesi günü tekrar bf4'e geçtim. Sonra tekrar bf1'e geçip alıştırdım kendimi. Şu an bf1'den çıkamıyorum. Oyundaki atmosferi anlatmaya kelimeler yetmez. Hangi servere dalarsam dalayım müthiş bir atmosferde buluyorum kendimi. Ses, grafik ve diğer nitelikler, mükemmel bir iş çıkarmışlar. Ormanda geçen bir harita oynarken ki grafik gerçekliği on numaraydı, sanki gerçek hayattan çekilmiş bir video izliyordum (grafik ayarlarım ultra bu arada, aldığım FPS 65 civarı fakat ara sıra 40'lara düştüğü oldu). Bu bf1 tecrübem sayesinde bf5'in çok iyi bir oyun olacağını garanti ederim. 400 lira civarında olacak olması çok kötü. Bir de sistem sorunu olabilir, benim şu anki sistem zaten şu anki dolar kuru yüzünden 13 bin lira yapıyor, bf5 bf1'den de fazla güç istiyor gibi, dolayısıyla grafik ayarlarını "ultra"dan "yüksek"e indirmem gerekecek. bf1 kalabalık bu arada, server sayısı fazla ve dolu. bf5 10 gün sonra satışlara başlıyor, o zamandan sonra düşüş olacaktır elbette. Eğer bf5 bf4'ten sonra çıksaydı fazla satış olmaz, diye belirtirdim tahminimi. Fakat bf1 sayesinde bf5 satışları patlayacaktır, çünkü geçmiş zamanda geçtiği için ifade edilen önyargıları kıran bir oyun oldu bf1.
    Bf3 Bf4 Bf1 hepsi çok güzel oyunlar
    Ancak yeni çıkan BF5 hakkında iyi yorumlar yok. Satışı da az olacaktır serinin diğer oyunlarına nazaran




  • belki de oyun çıkınca fikirler değişir çünkü gameplay videoları kötü değil açıkçası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

    belki de oyun çıkınca fikirler değişir çünkü gameplay videoları kötü değil açıkçası.
    Aynen oyunu tek kurtaran şey battleroyal modu olacak gibime geliyor bende almak için modun çıkmasını bekleyeceğim şahsen:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amx

    şunu da şuraya bırakalım
    önunemi yattilar mubarek...:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar isteyenler ekleyebilir



    Orijinalden ID : ownerplus25

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ownerplus

    Arkadaşlar isteyenler ekleyebilir



    Orijinalden ID : ownerplus25
    Reis istek attim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birlikte discord'dan eğlenceli bir şekilde oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir.
    Origin nickim Katli_Vacip23
  • Şu güncellemelerden sonra darboğaz beni yıldırdı. GPU 40-45, CPU 98-99 oluyor ve FPS 20-50 arası gidip geliyor. Takılmalar cabası. Ben elendim beyler.
  • Bf4 için zamanında almış olduğum joystick servisten döndü. bf1'de kullanmak için sabırsızlanıyordum. Fakat hayal kırıklığına uğradım. Joystick çalışmıyor. Yabancı forumlardan öğrendim ki bf1'de joystick desteklenmiyormuş, Xbox'a yönlendirmek için böyle bir politika uygulanmış. O yüzden dün tekrar bf4'e geçtim. Uçan vehicle kullanmak istediğim zaman bf4 oynarım, diğer zamanlar bf1. Ben o joysticke o kadar parayı boşuna mı verdim.

    Dice bf5'te de Xbox'a yönlendiriyormuş oyuncuları bu arada.

    Ben Xbox almam liranın değeri bu kadar düşmüşken, zaten işsizlik artıyor, ben de topun ağzındayım. Alırsam oyun kolu alırım 1 ms tepkime süresine sahip ve uçan vehicle için ideal bir tane.


  • bu eleman çok iyi oynuyor ya oyunu çok kolay gösteriyor.




  • Oyunu black friday de 5 avroya satın almış bulunmaktayım. Cephe kuşatma, savunma şuan gayet zevkli. Tek zırhlı tren sıkıntılı.
    Sanırsam oyuna refleksim tam alışamadı, baya kolsuz oynuyorum. En fazla 30 dk'lık pyunda 12-15 kill falan aldım.Bakalım ilerleyen vakit hoş, güzel vakitler geçiririm.
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Logitech extreme 3d pro var bende joystick i yeni aldım. Hiç bir ek yazılım kurmadan direk gördü win 10. Oyunda da joystick kısmı var.
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Bende de Logitech Extreme 3D Pro model joystick var. Oyunda menüde joystick sekmesi var. Tuş atayabiliyon. Fakat kol çalışmıyor. Uçuş denesene joystickle.
  • 
Sayfa: önceki 14081409141014111412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.