Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1364. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.936
Cevap
154
Favori
711.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13621363136413651366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Taarruza yeni gelen RSC SMG kadar saçma bir silah olamaz, şaka gibi, rezalet, baştan savma
  • Revolution d&r da 170 lira.
  • Kolibri ile Behemot indirecek arkadaşlara başarılar...
  • Yeni gelen güncelleme ile her vuruştan sonra cpu kullanımı tavan yapıyor ve bu da takılmalara sebep oluyor. Adamlar oyun çıktıktan bu yana daha bir tane sorunsuz güncelleme yapamadılar. Hep sorun hep sorun. Beta çok iyiydi oysa.
  • warchief46 W kullanıcısına yanıt
    Beta'yı bizzat deneyimleyerek almıştım çünkü oyun felaket akıcı ve iyi durumdaydı beta sürecine göre ama ders oldu bu bana.Bu oyundan sonra hiçbir bf oyununu humble bundleye düşene kadar almam daha.OEM sattırmak üzre çıkan bir bir tuzak olarak görüyorum bu oyunu artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 21 Şubat 2018; 15:9:6 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bane

    Beta'yı bizzat deneyimleyerek almıştım çünkü oyun felaket akıcı ve iyi durumdaydı beta sürecine göre ama ders oldu bu bana.Bu oyundan sonra hiçbir bf oyununu humble bundleye düşene kadar almam daha.OEM sattırmak üzre çıkan bir bir tuzak olarak görüyorum bu oyunu artık.

    Xbox candır. Oyunu 130 level ve 1000 saat üzeri PC'de oynadım. Ekran kartımı madenci "akıllılara" overpriced fiyata çakıp gidip bi tane Xbox aldım kendime. Bunda da 1 haftada 60 level kastım. Ne saçma sapan FPS düşmeleri, ne Origin çökmesi oyundan atması, ne hileciler, ne CPU yetmemesi upgrade istemesi falan... Tıklıyorsun açılıyor tıklıyorsun kapanıyor bitti. PC platformu benim için el fatiha şimdilik.




  • Oyuna sonradan perk, ribbon, madalya gibi gereksiz bir sürü şey eklediler. Bunların her oyuncu için ayrı ayrı takibi servera ekstradan yük bindiriyor. Ben olsam bunları kaldırırım, mp deki kodeksleri otomatik açık yaparım. Sadece silahlar için görev koyarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    Gamepad ile fps oynayabileceğimi bilsem ben de konsolda denemek isterim. Ama beceremem diye korkuyorum. Alışmam için 1 yıl geçmesi lazım.
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    Dediklerinde haklısın ama unuttuğun konu 720p’nin monitörüne scale edilmiş haline mahkum olduğunu unutma. Şahse pcde 2k da oynamayı tercih ederim. İlerde konsol teknolojisi ne getirir bilmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mss1905

    Gamepad ile fps oynayabileceğimi bilsem ben de konsolda denemek isterim. Ama beceremem diye korkuyorum. Alışmam için 1 yıl geçmesi lazım.

    Ben de öyle diyordum yıllardır PC'de binlerce saat BF 3-4-1 vs. oynayan birisi olarak. Elinize alıp oyuna girdiğiniz ilk an diyorsunuz ki eyvah bu ne ben buna kesinlikle alışamam aylar sürer. Moral bozmayıp motive olmaya çalıştım Youtube'dan gamepad ayarları videoları izledim baş parmak kas hafızası oturmak için biraz zaman istiyor malum. Abartmıyorum koşma tuşunu bulana kadar akla karayı seçen ben üçüncü günümde 10+ killer almaya başladım. İlk hafta bittiğinde her şey yerine oturmuştu. Şu an ikinci haftamın başındayım levelim 60 ve 30+ kill alıyorum. Ve genelde 20 bin civarı puanlar kasarak her maç ilk 3'te yer alıyorum 100-130 level fosillerin yanında. Her gün biraz daha iyi oluyor. Kısacası moral bozmayıp, sinirlenmeyip alışmaya çalışmayı kafaya koyarsanız gördüğünüz gibi adaptasyon süreci 1 haftada atlatılıyor. Ben konsol ikinci gününde balkondan aşağı gider diyordum hiç sinir yapmadan sabrettim ve karşılığını çok güzel şekilde alıyorum.

    @Gregorian

    Hocam 720'den ölçekleme olduğunu bilmiyordum açıkçası One X enhanced olmayan oyunları 1080'den 4K'ye upscale ettiğini biliyorum fakat FH3 mesela native 4K'da 60 FPS çalışıyor BF1 XONE Enhanced değil mi native sanıyordum ben ? Bir de teknopatın videosunda olması lazım bununla alakalı çok güzel sözleri vardı. Eline büyüteçi alıp monitörün dibinden bakmadığın sürece zaten en fazla 5 dakika hayatta kalabildiğin bir oyunda grafik farkını anlamanız imkansız diyorlardı. Katılıyorum bana sorarsan ben hiç fark yok derim iki platform arasında. Ki DX12 Ultra ayarlarda oynuyordum PC'de. Kaplamaların dibine girip falan bakınca elbette ufak tefek kırpmalar oluyordur gölgelendirmelerde falan ama oynarken inanın hiç hissetmiyorsunuz bakmıyorsunuz bile bunlara. 30 FPS çalışan oyunlar bile gayet akıcı hissettiriyor geçen gün konusu vardı ekran kartı bölümünde konsolda bu işi nasıl yapıyorlar 30 FPS neredeyse PC'deki 60'a denk diye. Kafaya takmıyorum bu FPS sorununu veya grafik kırpmalarını zevk veriyor gayet olay benim için bitmiştir yani zevk alıyorsam oynadığım şeyden. GTX970 600, RX480-580-1060'lar 900 (901 bile değil) ve 1070 serisi 1.200'lü rakamlara düşmediği sürece ben kart alıp bilgisayara takmayı düşünmüyorum. Gerek yok, paraya yazık. Ki çıkacak yeni kartların da bu rakamlardan çıkmayacağı düşünülürse muhtemelen PS5 veya yeni Xbox ile devam ederim 2 yıl içinde çıkarlar her halde veya en azından duyurusu yapılır. Şu an Pro ve X iyi idare ediyor piyasayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 21 Şubat 2018; 17:42:59 >




  • Passchendaele mapi haricinde hiçbir problemim yok ama bu map resmen sıkıntılı. Spawn olurken kasmalar oluşuyor. Bunun haricinde oynarken başka bir sorun göremedim fakat bu mapte performans sıkıntıları yaşayan çok kişi varmış. Gerek oynanışta gerekse Spawn olurken sıkıntılar mevcut.

    Mesela örnek;
    https://www.youtube.com/watch?v=9-G_cHHXeYU&t=



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaybridX -- 21 Şubat 2018; 20:42:13 >
  • Bana mı öyle geliyor yoksa balance sistemi daha mı kötü olmuş?
  • Revolution 19 Euro'ya düşmüş
  • yeni haritalar muazzam güzel, yeni oyunun bu sene gelmesine gerek yok yani o kadar. hit ve kill micro-stutter'ın kaynağı assignment tracking'den dolayıymış, assignment yapmayanlarda (benim gibi) olmuyor.

    edit: oyunu uzun zamandır 60fps stabil oynuyorum imzadaki sistemle, hala daha, evet i5 var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 22 Şubat 2018; 1:14:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

    Revolution 19 Euro'ya düşmüş

    Hocam oyunu alacağım ama pek anlayamadım.
    Originde 90 tl olan revolution diğer cd key sitelerinde 150 tl civarı. Origindeki revolution la bu cd key sitelerindeki ürün içeriği aynı mıdır yani Originde bulunan Revolution harici dlc paketi mi yoksa oyunu da içinde bulunduruyor mu?
  • ErenA. kullanıcısına yanıt
    Aynısı hiçbir fark yok.
  • Tesekkur ederim hocam, originde bile standart editiondan bile 20 euro ucuz olunca dlc sanmistim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legolas246

    1. Dünya savaşı olacaksa illaki ucundan kıyısından bir yerlerde bizden de bahsetmek durumundalar.

    Benim bildiğim tam 7 cephede savaştık.

    Çanakkale'den bahsetmeyecekleri elbette aşikar, onun için heveslenmeyelim bence.

    Saygılar.

    (Övgüyle bahsettiler)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X-FI

    yeni haritalar muazzam güzel, yeni oyunun bu sene gelmesine gerek yok yani o kadar. hit ve kill micro-stutter'ın kaynağı assignment tracking'den dolayıymış, assignment yapmayanlarda (benim gibi) olmuyor.

    edit: oyunu uzun zamandır 60fps stabil oynuyorum imzadaki sistemle, hala daha, evet i5 var.

    assignment tracking nedir hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13621363136413651366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.