Şimdi Ara

bATTLEFIEL premıum butun sılahları acmak ıcın yeterlı mıdır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sımdı ben Bf3 u aldım uzerınede Premıum u aldım.
    Daha once bı arkdas bana Bf3 u alacaksın premıum u alacasın dedı
    ben dedım kı butun sılahların acık olmasını ıstıyorum dedım.. bana dedı kı bunun ıcın http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/pd/productID.247583400/sac.true11 bu lınktekını de almam gerektıgını soylemıstı.. Dun de bı sıteden Premıum fıyatlarını sorarken ordakı gorevlı arkdas bana dedı kı Premıum u aldıktan sonra -tum sılahlar zaten acılıyor. Extradan bırsey almana gerek yok dedı..
    Sorum su BF3 Premıum u alınca butun sılahlar acılır mı yoksa extradan bı urun daha almam mı lazım sımdıden tesekkurler.

Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bellammy07

Sımdı ben Bf3 u aldım uzerınede Premıum u aldım.
    Daha once bı arkdas bana Bf3 u alacaksın premıum u alacasın dedı
    ben dedım kı butun sılahların acık olmasını ıstıyorum dedım.. bana dedı kı bunun ıcın http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/pd/productID.247583400/sac.true11 bu lınktekını de almam gerektıgını soylemıstı.. Dun de bı sıteden Premıum fıyatlarını sorarken ordakı gorevlı arkdas bana dedı kı Premıum u aldıktan sonra -tum sılahlar zaten acılıyor. Extradan bırsey almana gerek yok dedı..
    Sorum su BF3 Premıum u alınca butun sılahlar acılır mı yoksa extradan bı urun daha almam mı lazım sımdıden tesekkurler.

Şimdi Battlefield 3 + Premium un var.Assigement diye bişey var 20 tane silah açabiliyosun.Bunun şartları var mesela famas 10 heal 10 canlandırma bunu yapıyosun ve famas açılıyor.Bu her silah için farklıdır mesela aug a3 10 squad revive 30 assault rifle kill ile açıyosun.Ultimate shorcut bundle bütün silahları görev yapmadan açıyosun farkı bu.Bana göre ultimate bundle saçma hiç alma derim görevler çok kolay zaten arkadas edin yaparsın yapamadıklarını

• Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama arkadaşının bahsettiği ''premium'' bildiğimiz oyun içeriğidir, silah,harita vs.vs. ekler. Senin ihtiyacın olan şey ise Battlefield 3 Premium Edition, bu paketle beraber hem standart Battlefield 3 oyunu, hem sizin aldığınız 85 liralık premium paketi, bunların yanında da ''Kit Bundle'' adı verilen, tüm silahları ve silah eklentilerini açan paket gelir. Bu bahsettiğim ''Kit Bunle'' paketini ayrı olarak da alabilirsin ama lüzumsuz harcamadır, bence sen oyna tek tek aç, hangi silahın nerde nasıl kullanıldığını öğrenirsin. 2-3 günde açılır zaten çoğu.
    Asus Rog Strix x570 F - Ryzen 5 3600 @4.1ghz 1.1v(Noctua nh-u12s SE)- Sapphire RX 5600XT Pulse - Corsair Vengeance Lpx 3000 Mhz 2x8 GB DDR 4 - Corsair RM 750 80 Plus - Corsair 480GB Force MP510 m.2 SSD - Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 - Dark Guardian RGB Kasa - AOC G2460PF 144hz -Hyper X Cloud II - Corsair K68 Red Switch - Benq Zowie EC2
  • quote:

Orijinalden alıntı: raadadam

ne zevki kalacak ki

Aynen, zaten oyunun bana göre en zevkli kısmı silah ve eklentileri açma
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.