Şimdi Ara

Battle.net Balance ile alışveriş ( yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WoW serisini 30 euroya satın almak için az önce Battle.net accuntu açtım tüm onaylarını gerçekleştirdim. Fakat birkaç sorum var.

1.si paypal üzerinden kredi kartıyla 30 euro çekmesine rağmen hala daha ordered görünüyor.( paypal üzerinden almam çok saçmaydı ama ne yapalım :( )

2.si ve en önemli soru, en kritik soru. Bu balance miktarı ile battle.net üzerinden wow'u ( digital download) satın alabilir miyim ?

• Çok acil yardıma ihtiyacım var, bölümde bir tek ben varım.
  • Yükseltme yapılıyor..Arkadaş başka bi arkadaşın hesabına kendi diablodan kazandığı balancela wotlk aldı ama ilk oyun alınıo mu onu bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

Yükseltme yapılıyor..Arkadaş başka bi arkadaşın hesabına kendi diablodan kazandığı balancela wotlk aldı ama ilk oyun alınıo mu onu bilmiyorum..

Hocam, peki bu balance denen zıkkım kaç günde yüklenecek bu hesaba. Yahu öyle karmaşık bir iş yapmışlar ki, 5 saat sonra buldum direk balance yüklemeden satın alınabiliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

quote:

Yükseltme yapılıyor..Arkadaş başka bi arkadaşın hesabına kendi diablodan kazandığı balancela wotlk aldı ama ilk oyun alınıo mu onu bilmiyorum..

Hocam, peki bu balance denen zıkkım kaç günde yüklenecek bu hesaba. Yahu öyle karmaşık bir iş yapmışlar ki, 5 saat sonra buldum direk balance yüklemeden satın alınabiliyormuş.

Şifreni değiştir,yine dalga geçiyor sanacaklar beni ama işe yarayabiliyor. Dene bunu çok ciddiyim. Benim dijital satın alma 1 gün beklemişti sonra battle.net forumunda şifre değiştir diyenleri görünce denemiştim çat diye gelmişti. Dene yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

quote:

Şifreni değiştir,yine dalga geçiyor sanacaklar beni ama işe yarayabiliyor. Dene bunu çok ciddiyim. Benim dijital satın alma 1 gün beklemişti sonra battle.net forumunda şifre değiştir diyenleri görünce denemiştim çat diye gelmişti. Dene yani

Hocam problem şu, balance ile battle chest alınmıyormuş. Balance yüklenmeden bir şekilde battle chest almam lazım.

Battle Chest almadan, diğer 2 upgradeyi yapabilir miyim ?

• Ben onu senin balance ordered olarak gözüktüğü için söylemiştim ya,yani hesabına yatsın diye demiştim. Battle Chest olmadan upgrade yapamıyorsun. Yani bir şekilde key alman gerekecek. Herhangi bir site bilmiyor isen özel mesajdan söyleyebilirim onları bilmiyorum yazmak belki yasaktır,ne olur ne olmaz. Ondan sonra hesabındaki para ile yükseltirsin. Artan parayı geri çekebiliyor musun bilmiyorum ama çekemezsen de shoptan bir şeyler alırsın artık.

Edit: Bir dakika dur dur. Şimdi started edition hesabımı upgrade etmek için bakayım dedim de Full upgrade çıkıyor ya. Balance ile yapabiliyor olman lazım tümünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 5 Temmuz 2012; 16:18:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battle.net Ülke Seçimi
    12 yıl önce açıldı
    Battle.net sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben onu senin balance ordered olarak gözüktüğü için söylemiştim ya,yani hesabına yatsın diye demiştim. Battle Chest olmadan upgrade yapamıyorsun. Yani bir şekilde key alman gerekecek. Herhangi bir site bilmiyor isen özel mesajdan söyleyebilirim onları bilmiyorum yazmak belki yasaktır,ne olur ne olmaz. Ondan sonra hesabındaki para ile yükseltirsin. Artan parayı geri çekebiliyor musun bilmiyorum ama çekemezsen de shoptan bir şeyler alırsın artık.

Ticket attım, ticketle çözülme ihtimalide mi yok ? Baştan bilseydim 2 dakikalık işi vardı şu zıkkımı almanın. Bi daha o kadar işe giriştik.

Bu arada siteyi atarsanız sevinirim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

•  Battle.net Balance ile alışveriş ( yardım)

Starter edition hesabım da var yanlışlıkla açmıştım. Upgrade mümkün olduğuna göre sen de balance ile yapabiliyor olman lazım. Balance hesabına geldiyse dene bunu. Balance hala hesabına yüklenmediyse şifreni değiştirmeyi dene bak dediğim gibi öyle dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 5 Temmuz 2012; 16:25:42 >
  • quote:

Starter edition hesabım da var yanlışlıkla açmıştım. Upgrade mümkün olduğuna göre sen de balance ile yapabiliyor olman lazım. Balance hesabına geldiyse dene bunu. Balance hala hesabına yüklenmediyse şifreni değiştirmeyi dene bak dediğim gibi öyle dene.

İnşallah olur dediğiniz gibi, şifreyi değiştim hala balance gelmedi. 9'una kadar süre var. 5 güne gelmezse zaten bu oyunu oynamam.

• quote:

Bu upgrade işlemine gelebilmek için hangi yolları izliyoruz söyleyebilir misiniz ?

Edit: Buldum yolu, fakat devam deyince paypal'dan öde geliyor yani yine balance ile ödenmiyor yanılmıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 5 Temmuz 2012; 16:41:22 >

• Tabi. Account'unu açtığında Summary kısmında Your Game Accounts kısmında Starter edition oyun görmen lazım. Ona tıkla,sonra açılan yerde sağ aşağıda Upgrade Available yazar. Orada Digital Purchase'e tıkla. Sonra zaten resmini koyduğum sayfa çıkıyor.

Edit: Hee,benim balance kısmında hiç para olmadığı için gözükmüyor diye düşünmüştüm. Belki de yüklenince gözüküyordur,bilemiyorum. Sonuçta hiç balance kısmını kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 5 Temmuz 2012; 16:47:12 >
  • quote:

Tabi. Account'unu açtığında Summary kısmında Your Game Accounts kısmında Starter edition oyun görmen lazım. Ona tıkla,sonra açılan yerde sağ aşağıda Upgrade Available yazar. Orada Digital Purchase'e tıkla. Sonra zaten resmini koyduğum sayfa çıkıyor.

Oraya kadar geldim, fakat sonrasında ödeme olarak paypal veya diger kredi kartlarını istiyor. Balance diye bir seçenek yok :(
  • Ya o zaman telefon et en güzeli(skype üzerinden ulaşılabiliyordu yanılmıyorsam) ben balance ile oyun alabileceğimi düşünüyordum ama olmuyormuş şimdi iptal ettirip kredi kartımla almak istiyorum falan de,boşuna gitmesin paran.
  • Ev telefonu yok, Skype kullanmadım zaten PC'de kamera ve mikrofon yok. Ticket attım hala cevap yok.

Para boşu boşuna hesapta bekleyecek bu gidişle.
  • 10 euro daha yatırıp Battle Chest aldım, Uğraşsaydım galiba indirim bitene anca bir cevap alabilirdim.

Şimdi 10 balance var hesapta onunla ne yapayım diye düşünüyorum. varmı önerisi olan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.