SPOILER DARK KNIGHT ÜÇLEMESİ HARD SPOILER ulan adam seni hapisten çıkardı eğitti baktı besledi giydirdi çalıştırdı ninja yaptı seni adamlarının başı yaptı seni korkundan arındırdı seni batman yaptılan resmen sen 7 yıldır suçluların içinde kaybolmuştun sen naptın 1 evini patlattın adamı dövdün 2 adamlarını öldürdün 3 yetmedi adamı da öldürdün 4 damadını (bane) sevgiline öldürttün 5 hızını alamadın kızını becerdin (thalia al ghul) 6 kızını da öldürdün eeee yaw kardeş normal suçluları öldürmüyon bu adama ve ailesine niye bu kadar zulmettin ya adamın soyunu kuruttun kardeşim onurunu aldın napıyon sen ya? |
BATMANİN RAS AL GHULA İHANETİ

-
-
hocam ben bu filmleri hic hatirlamiyorum ya
unutmusum hepsini gitmis
yillar oldu izleyeli
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisihocam ben bu filmleri hic hatirlamiyorum ya
unutmusum hepsini gitmis
yillar oldu izleyeli
knk ras reis bu adama ekibini verdi evini açtı mesela banei kabul etmedi ama istese kızını da verirdi bruce wayne nankör hainin teki
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806knk ras reis bu adama ekibini verdi evini açtı mesela banei kabul etmedi ama istese kızını da verirdi bruce wayne nankör hainin teki
Alıntıları Gösterbir ara tekrar izlemek sart
bu uclemeyi izlememis bir kiz bulsam da onunla beraber izlesek
-
Çok derin filmler kanka yalnız izlemek lazımquote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisibir ara tekrar izlemek sart
bu uclemeyi izlememis bir kiz bulsam da onunla beraber izlesek
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Çok derin filmler kanka yalnız izlemek lazım
Alıntıları Gösterben daha once izledigim filmleri tekrardan yalniz basima izleyemiyorum hocam icimden gelmiyor
baskasina izletme bahanesi oldugunda izleyebiliyorum
ama film izlemeyi ciddiye alirim zaten
film acikken muhabbet etmek telefona bakmak falan yok
-
O zaman tamam morukquote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiben daha once izledigim filmleri tekrardan yalniz basima izleyemiyorum hocam icimden gelmiyor
baskasina izletme bahanesi oldugunda izleyebiliyorum
ama film izlemeyi ciddiye alirim zaten
film acikken muhabbet etmek telefona bakmak falan yok
Alıntıları Göster
Batman filminde öyle duvara vurmalı hard şeyler var mıydı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Filmin atmosferi efsane. Unuttukca bastan izlerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Başbilen
Batman filminde öyle duvara vurmalı hard şeyler var mıydı ?Kedi kadını duvardan duvara....
Bi daha batman konusu açarsan seni banlatıcam hamzoş
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluBi daha batman konusu açarsan seni banlatıcam hamzoş
sıkar
-
Up
ULTRA HAKLI KONU
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X