Şimdi Ara

Batman: The Enemy Within'i PS4'te Ön Sipariş Verene Birinci Sezon Ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •    Telltale Games'in twitter aracılığıyla yapmış olduğu duyuruya göre, Batman: The Enemy Within'i PlayStation 4 üzerinde ön sipariş veren kullanıcılara Batman'in birinci sezonunun tamamı ücretsiz olarak verilecek.
     
       Batman: The Enemy Within - Season Pass şu anda PlayStation Store'da 88,99 TL (PlayStation Plus aboneleri için 80,09 TL) ile ön siparişte. 
     
    "Batman arkasındaki ödüllü stüdyodan çıkan bu son bölümde - The Telltale Series, hem Bruce Wayne hem de Batman, tehlikeli yeni rollere zorlanacak. Riddler Gotham City'yi terörize etmek için geri döndü, ama korkunç bulmacaları sadece daha büyük bir krizin önünü açtı. Acımasız bir federal ajanın gelişiyle ve halen gelişmekte olan bir Joker'in geri gelmesiyle birlikte, Batman, tedirgin ittifaklara gitmek zorundayken, Bruce Wayne tehlikeli bir aldatmaca dizisi üstleniyor." 
     
       Batman: The Enemy Within'in "The Enigma" adlı birinci bölüm 8 Ağustos'ta PS4, Xbox One ve PC için çıkacak. iOS ve Android sürümü ise yılın sonlarına doğru çıkacak. 




  • İkinci sezon bomba gibi geliyor yalnız Sony valla yine boş durmamış ufaktan bir partnerlik olayına girişmiş TellTale Games ile.
  • Steam fiyatı şu anda çok daha uygun. İki oyunu da indirimsiz olarak alsam bile daha ucuza geliyor. Fiyat konusunda keşke biraz daha düşünceli olsalar da bizde istediğimiz oyunu istediğimiz platformdan düşünmeden alsak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Steam +1

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.