Şimdi Ara

Batman Arkham Origins Türkçe Yama (U-Crew) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
14
Favori
40.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Castellanos kullanıcısına yanıt
    ama biz yama hazırlanıyor gazıyla oyunu aldık. biz hep mecrada destek olduk sabır çektik anlayış gösterdik, bizim ne suçumuz var. bu yama çıkacak diye gazladılar şimdi kapris yapmasınlar biz bu yama için çalışan her kimseye destek olmaya devam ettik...
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Çogu kişi almış.



    Öncelikle şunu söylemek istiyoerumurum, benim onlarla bir alakam yok, yama yapımcısını da tanımıyorum.



    Şimdi tabiki çoğu kişi destek çıkmış ve oyunu da almış olabilir, fakat adama söylenen laflar yenilir yutulur türden degil. Bunu sitesinde ve facebook adresinde görebilirsiniz.



    Bu konusdaki yazılan yorumlara göz atmanızı öneririm.



    Bakın çoğu çevirmen oyunları sırf daha iyi anlayalım diye gece gündüz demeden ugraşıyor, adamların işi, okulu yok mu, var. Karşılıgìnda sadece güzel yorumlar ve bir teşekkur bekliyorlar, sonuçta bu işi gönüllü olarak yapıyorlar.



    Bazı kişiler de maalesef anlama sorunu var, herkes eleştirebilir, elestiri ayrı bir şey ama rencide edici, diger kelimeyi söylemek istemiyorum, bu tarz da yorum yazan arkadaşlara ne diyelim.



    Çevirmenler yama çıkarmak zorunda mı, hayır.



    Şimdi bazı kislier yine atlayacak, madem yapamayacaklardı neden milleti kandırdılar veya başka laflar da yazabilirler.



    Hala abuk sabuk yorum yazan arkadaşlar var.



    Murat keser batman yamasını paylaşmayacak gibi görünüyor.



    Çevirmenlerin bazıları sırf bu yorum yapmayı, yazmayı bilmeyenler yüzünden resmi yama işine girdi, adamlar oyunu çìkaran firma ile görüsüp çıkardıgı yamayı steam'da satıyor.



    Ben de konsollara yama çıkartìyorum hatta çevirmen arkadaşlarımızın pc yamalarını konsollara uyarlayıp paylaşıyorum.



    Oyun çeviri ekibi yine anlayışlı çıktı, aynı sözleri onlara da sarf ettiler, fakat iste tomb raider ve shadow of mordor cevirilerini bitirdiler ve bi kaç gün sonra paylaşacaklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 11 Ocak 2017; 11:34:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • birincisi kimse bize yama yapma zorunda değil. bizim de kimseyi eleştirme lüksümüz yok. çevirmenler bizim için yapıyor bunu. ben daha oyun çevirileri için para istendiğini görmedim bu adamlara yazık değil mi? en küçük eleştiriye bile karşıyım. face de yazılanları görüp bizde moral bozduk bazı aklı selim olmayan kişiler sanki para vermiş de karşılığını bekler gibi sözler söylüyorlar size ve tüm çevirmenlere hak veriyorum.

    ama birde çeviri konusunda biz kullanıcıları düşünmek lazım. bizler üzerimize düşeni yapmadık mı? biz bence yamayı hak ettik.
    inşallah çevirmek arkadaş fikrini değiştirir. biz yine sabırla bekleyeceğiz...
  • Hizmet etmek zordur insanoğluna, ister gönüllü olsun ister gönülsüz. Emek çalan hizmet edenden daha çok ilgi görür, doğanın kanunu böyle. Bu çalışmalar çıkmasın diye yapılmıyor neticede çıksın diye yapılıyor ama olmayınca olmuyor bazen. olacak işi de olmaz kılanlar yok mu aramızda daha kaç ders almak lazım, sabrın zorlandığı hususlarda hassas olmak lazım ki rahatı göresiniz. hesabı kitabı planı programı yapılıp milyon dolarlar yatırılıp iptal edilen işler var. Planlarken karşılaşacaklarımızı öngörebilsek ne ala hepimiz kahin olurduk, geçinip giderdik. Bilmeyenler var heves eder bakar sıkıntıdır zora gelemez kaçar gider. gel gör ki bu işlerin değirmeninde öğütülmüş nice hizmet sunmuş insanların başlarına bir şey geliyorsa vardır bir sıkıntı. Olur deyip geçmeyi öğrenmek lazım. Beklentiye sokuyorlar diye bir şey yok çıkana kadar sabırsızsan senin suçun. kimine 40 dereden su getirtirsin ona istediğini vermek için, sabrın olmaz olmayan duaya amin dersin. Be adam hırsızın hiç suçu yokmuş gibi hep başındaki bekçiyi suçlama.




  • Peki siz yakın bir zamanda bir oyuna türkçe yama yapmayı düşünüyor musunuz ? Mesela Batman Arkham Knight olabilir ya da başka bir oyun...
  • maffay__musty kullanıcısına yanıt
    Düşünüyorum uğraşıyorum ama çoğunlukla kritik bir noktada takılıyorum çözüm üretemiyorum ve kalıyor. Programlama açma ve paketleme oluyor yani bu çoğunlukla. Sağolsun yetenekli programcı arkadaşlarımız piyasada açık kaynak kodlarla paylaşılan içerikleri derleyip uygulamaya aktarmıyorlar. Onlar esmese de gürleseler belki iyi kötü bir şeyler çıtlar sağdan soldan, ama kış uykusundalar malesef. Teknik çıkmazla karşılaşmadığım oluru olan projelerde de ihtiyacım olan desteği yanımda göremeyeceğim için üzerinde plan yapmıyorum. İçerik olarak fazlaca metin barındıran işleri nihayetlendirmem için boş zamanlarımın yanında ihtiyacım olan zamandan da katmam lazım. Ama zevkimden rengimden ya da yanıbaşımdaki insanlardan çalacağım zamana yazıklıyorum. 1 yıl onunla yatmak kalkmak için çok uzun bire süre. Ekibim olsa ya da kaybettiğim zamanı telafi edeceğim bir ödülüm olsa tabii ki seve seve.

    o yüzden son birkaç aydır ufak tefek projelerle idare ediyorum. ama uzun soluklu düşündüğüm ve üzerinde bir arkadaşla çalıştığım bir şey var. Bakalım şartlar olgunlaşırsa çeviri çalışmasına da başlarız ve uygun zamanda duyurusunu yaparız, şimdilik sadece teknik detaylarla uğraştık somut bir şey yok. Batman Arkham Knight henüz oynamadığım bir oyun o yüzden çevirisini hiç düşünmedim.




  • Açıklama için çok teşekkür ederim size...Umarım yapmak istediğiniz işlerde başarıya ulaşırsınız iyi forumlar....
  • sevgilim askimiz u-crew'in yamalari gibi hic bitmesin
  • Yamayı bitirip de paylaşmıyor deniliyor eğer satıyor ise alalım çeviriyi kaç paraysa verelim.
  • Bu yamanın çıkması çok uzun zaman alacak belli...Umarım başka birileri çıkıp yamasını yaparlar...
  • Türkiyede Batman oyunlarını alıp severek oynayan çok fazla insan var. Halihazırda olan yamayi yayinlamamak bekleyen insanları çok üzer. Eğer yayınlarsanız ben dahil birçok kişiyi memnun edersiniz. Arkham asylumu bitirdim inşallah originse gelene kadar bu yama yayınlanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer söylenti doğruysa yani bitirip de yayınlanmıyorsa..
    Birileri habersiz başlayıp bitirip yayınlar sonrada bekletenler çok ağlar.
  • ne lanetli oyun bu arkadaş ya.. 4 kere el değiştirdi, bi bitmedi yaması. o yarım bırakan 4 kişi birleşse 1 ayda çevirmişlerdi..
  • İnternette %75 çevirisi varmış gerçi %75 mi bilmiyorum ama biraz çevrilmiş aslında ona el atıp devam ettirmek gerekiyor yoksa sıfırdan yapması zor.
  • oha hala bitmemiş mi ? demekki yapmıcaklar şimdiye kadar bitmediyse.
  • %80 a kalmış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haybat123 H kullanıcısına yanıt
    yama lanetli kim alsa elinde kalıyo :)
  • yayımlanmayacaksa en azından konuyu silin de hala beklemeyelim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legend.1995

    yayımlanmayacaksa en azından konuyu silin de hala beklemeyelim

    oyun lanetli değil zor ve zahmetli, murat abi %100 bitirdi yamayı evet ama ne zaman paylaşır veya paylaşır mı bilemiyorum. Ama öyle yada böyle yaması çıkacak murdered soul suspect'de lanetli dediler sonunda yamayı %100 ben yaptım illa çıkar bekleyelim görelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 1 Mart 2017; 6:55:0 >
  • Hayla bekleyen varmı, bekleye bekleye zaten bıktık en sonda bende oynadım bitirdim, yamanın geleceği yok bu saatten sonra gelse de bir şey değişmeyecek sadece bekleyenin işine gelir.
    Önemli olan son oyunun çevrilmesi ona başlanılsa iyi olacak.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.