Şimdi Ara

Batman: Arkham City (2012) [ANA KONU] (164. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.288
Cevap
9
Favori
197.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bazı oyunlar kurulu dosya içindeki bm klasöründe oluyor. bende yamayı bm klasörü içerisine kurdum sıkıntısız oynadım...
  • Anladım. Bende steam/steamapps/batmanarkhamcity/common/binaries/win32 oradanda bm.exe dosyasini buldum yamayi kurdum sıkıntısız çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steam deki goty sürümü ile oyun çevirinin yaması uyumlumu arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklama kısmında bilgi vermişler.GOTY ile uyumlu.
    http://www.oyunceviri.com/batman-arkham-city/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-10

    Açıklama kısmında bilgi vermişler.GOTY ile uyumlu.
    http://www.oyunceviri.com/batman-arkham-city/

    Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni dünya rekorum ;

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman atlayış yaptığında yukarı yönlendirme tuşu ne?
  • Arkham Asylum'un üstüne koyarak ancak bu kadar güzel bir oyun yapılır.. Bana göre en güzel hikayeli Batman oyunudur kendileri, ana oyunu 20 saat gibi bir sürede bitirdim. Düşman 1 değil ki diyeceğiniz bir oyun

    Harley Quinn DLC'sine daha başlamadım ama o kısa sürer sanırım. Tebrik ediyorum ekibi hatta animatörlerin içinde bir Türk görmek de ayrıca mutlu etti.




    Hocam bu arada dediğin gibi oldu, seni de etiketlemek istedim @intercityfirm1895



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIK -- 1 Eylül 2020; 11:39:53 >




  • Goty versiyonu var steamin, v2 goty yamayı kuruyorum bazı altyazılar ingilizce oluyor nedenki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bero 20

    Goty versiyonu var steamin, v2 goty yamayı kuruyorum bazı altyazılar ingilizce oluyor nedenki?

    Ben de aynı yamayı kurdum, şu ana kadar İngilizce altyazı ile karşılaşmadım ama oyunu nerdeyse %1 %1 ilerleyerek oynuyorum bitmesin diye. Gerçekten mükemmel bir oyun yapmış Rocksteady.

  • AIK kullanıcısına yanıt

    Selamlar   Araya başka oyunlar girdi bende ama geçen hafta City'yi de oynayım bitirdim. Ana hikaye bitince Harley Quinn DLC'yi de bitirdim. 21-22 saat sürdü hepsi toplam benim de. Yine yan hikayeler ve Riddler bulmacalarının hepsiyle uğraşmasam da yarısını yaptım.


    Gerçekten dediğiniz gibi Arkham Asylum zaten harika bir oyundu City'de üzerine daha da koymuşlar. Kombat geliştirilmiş, yeni ekipmanlar gelmiş, karakterler çoğaltılmış. Her anlamda çok iyi olmuş. Asylum'un zayıf yönü boss savaşları bile bunda biraz daha iyiydi. Özellikle 4-5 tane ayrı ekipman kullanılan Freeze dövüşünden keyif aldım oldukça.


    Artık 3-5 ay sonra da Knight'ı oynayacağım. Origins'i de oynamak isterdim ama PS3 yok elimde. PS Now'da varmış aslında Türkiye'ye gelse de üyelik falan açıp Origins'i de bitirirdim.





  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

    Tebrik ederim :) bitirdiğinize sevindim. Origins'i de bitirdim ben, Steam üzerinden satın aldım o da yaklaşık tüm ek paketleriyle 25 saat falan sürdü ondan da baya keyif aldım hatta Origins ana konusuna da bitirdikten sonra yorumlarımı yazmıştım (https://forum.donanimhaber.com/batman-arkham-origins-2013-ana-konu--74032186-32). PS3 olmasına gerek yok yani :)


    Batman: Arkham Knight'a ise başlamaya kıyamıyorum bir elimizde bu kaldı ben de sizler gibi biraz bekleyip ondan sonra Batman: Arkham Knight'a geçeceğim. Şimdilik araya başka oyunlar sıkıştırıyorum :)

  • AIK kullanıcısına yanıt

    Ben bilgisayarda oyun oynamayalı bir 10 sene oldu ya :) Hem keyif alamıyorum hem de hakkını verecek bilgisayarım da yok zaten. Ama onu da bitireceğim bir şekilde nasıl olur bilemesem de.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam, bence de bir şekilde bitirin pişman olmazsınız :)

  • Tek kelime ile müthiş bir oyun ya. Şu aralar yeni bitirdim ve gerçekten neden Metadan 90 aldığını da anladım. Harika bir hikaye, harika bir açık dünya ve ağzına kadar kaliteli yan görevler. Kesinlikle oynayın.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Oyununuz orijinal mi hocam? Türkçe yama çalışıyor mu güncel sürümde?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu güncel olarak birkaç gün önce Steam den bitirdim hocam. Kullandığım yama da oyunçevirinin halihazırda sitesinde bulunan şu yama: https://www.oyunceviri.net/batman-arkham-city/


    Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım. %100 Türkçe şekilde bitirdim.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bir kaç kişi çalışmadığını yazmış ben de çalışmıyorsa oyunu indirmekte uğraşmayayım demiştim çalıştığına göre tekrar bitirebilirim :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Genellikle Steam sürümlerde oyun düzgün yüklendi ise yamalarda sıkıntı çıkmıyor hocam ama Epic veya korsan sürümlerde sıkıntı yaşama olasılığı büyük. Şimdiden keyifli oyunlar diliyorum Arkham City bugün dahi muazzamlığını koruyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam oyunu Steam’den indireceğim 3-4 gün önce yine bir hevesle Steam’den tomb raider(2013) indirdim ama maalesef oyun çevirinin Türkçe yaması güncel sürüm ile uyumlu değil. Sadece Tomb Raider’da değil bir çok oyunda aynı problem olunca sormak istedim acaba Arkham City çalışıyor mu diye. Halbuki o kadar emek verilmiş yamalar güncel sürümlere uyarlanabilirdi yazık etmişler verilen emeklere.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.