Şimdi Ara

BATMAN:Arkham Asylum (ANA KONU) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
2
Favori
25.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Aynı duyguları taşıyan birilerinin olduğunu görmek beni mutlu etti :D

    Hocam açıkçası riddle'ları topladım ama toplamak için de çok uğraşmadım gördüğüm an kaptım :) mekan incelemeleri ve hasta kayıtlarında çok zaman harcadım :) hasta kayıtlarını tamamlamaya çalıştım o yüzden 21 saat sürdü diye düşünüyorum :) siz bana göre baya erken bitirmişsiniz. Boss konusunda bir son boss çok kolaydı onun dışındakiler fena değildi bence :) son boss'u da Batman evreninde ben sevdiğim için zorluğuna çok takılmadım :)
  • AIK kullanıcısına yanıt
    Belki de kayıtlardandır. Ben her karakter için 1-2 tane dinledim sadece. Güzel oyundu gerçekten Batman ben de çok severim. Oyun hakkını vermiş. Şimdi biraz araya başka oyunlar koyacağım. Sonra da inşallah Arkham City :)
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bende sizin gibi araya başka oyun koyup Batman Arkham City GOTY'e geçmeyi düşünüyordum fakat araya başka oyun sıkıştırmadan geçtim, iyiki de geçmişim diyorum tavsiye ederim.
  • AIK kullanıcısına yanıt
    Çabuk tüketmemek için başlamadım direkt ya :D Arkham Knight biraz oynamıştım ben çünkü pek açmamıştı beni. Genel yorumlardan da anladığım kadarıyla Asylum ve City'den sonra pek beğenmeyebilirim onu. Bir City kaldı o yüzden elimde :) Onu da 1 ay sonra falan oynarım artık.
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ben de 4 sene önce Batman: Arkham Origins deneyip sarmayınca daha doğrusu bir türlü oyun dinamiklerine alışamayınca bırakmıştım. Şimdi belki Arkham City'den sonra tekrar ona geçip, Batman: Arkham Knight Premium Edition ile seriyi sonlandırırım :) bakacağız.
  • AIK kullanıcısına yanıt
    Ben de hepsini oynayacağım mutlaka sıradan. Siz benden önce bitirirsiniz City'yi bitirince o konuyu da canlandırırım ben :) İyi eğlenceler.
  • Koşma tuşunu X yapmışlar. Bu yüzden koşarken etrafa bakılmıyor. Daracık koridorlarda dönerken çok sinir bozucu oluyor. Değiştirilemiyor da ayarlardan. Anca PS4'ün kendi ayarlarından değiştirme var ancak öyle yapınca da menüde gezinmek falan çok kafa karıştırıcı oluyor.
    Valla oyunu oynayasım kalmadı ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.