Şimdi Ara

Batlefield 4 [ToK] CLAN Gamer Alımı...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Batlefield 4 [ToK] CLAN Gamer Alımı...

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Türk Özel Kuvvetleri (ToK) 2006 yılında kurulmuş bir Klan olup, Arma camiasına aktif katılımı önceleyen bir eğilime sahiptir. Canlı rakiplere karşı savaşmak değişmez ilkelerindendir. Üyelerinin taktiksel eğitimlerini ve ana ekibe hızlı adaptasyonunu sağlayabilecek altyapıya sahip olan Klanımız, profesyonel oyun ve sesli iletişim sunucularına sahiptir.

    Kuruluşundan bu yana birçok Klan savaşına katılan ekibimiz, canlı rakiplerle savaş konusunda ciddi bir deneyime sahip olup, Arma3'ü PvP tarzında uygulamak isteyen Türk savaşcılar için en iyi Türk Platformunu oluşturmaktadır.

    2013 başlarından itibaren üyelerimizin yoğun taleplerine dayanarak Battlefıeld serisinde de resmi aktivitelerde bulunma kararı almış olan grubumuz gerekli altyapı çalışmalarını tamamlayıp BF4 resmi yayın tarihiyle eşzamanlı olarak, bu kanattaki icraatlerine de başlamış bulunmaktadır.

    Ekibimiz hem Arma3 kanadında, hem de BF4 kanadında hatırı sayılır savaşçı sayısına sahip olup , disiplinden ödün vermeden, ve fakat eğlence ve sıcak dostluk ilişkilerinin de bir o kadar önemsendiği bir atmosfere sahiptir.

    Bize bireysel olarak veya tim ( en az 4 Üye) olarak katılabilir ve teknik altyapımızdan, PvP-FPS tarzında deneyim ve tecrübelerimizden istifade edebilirsiniz.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    wep site :http://www.turkozelkuvvetleri.com/
    TS3 : 188.138.122.100

    Üye Alım Sorumlusu : Waroflords-Hidayet,[[InLonely]]-Sunay,Kudi_35-Kudret,

    Waroflords :http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Waroflords-TR/
    [[InLonely]] :http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/InLonely/
    KuDi_35 :http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/KuDi_35/
     Batlefield 4 [ToK] CLAN Gamer Alımı...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.