Şimdi Ara

Batı'da bariz bir Türk düşmanlığı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son UEFA olayları bu konuyu tekrar düşünmemi gerektirdi.

Ben politikacıların bu konudan prim elde ettiklerini düşünüyorum, Batı zaman zaman düşman zaman zaman dost olmuştur. Batı sonuna kadar kendi çıkarını düşünür ve ona göre hareket eder. Yani bu elemanlar Türk, Türk oldukları için 200 sene önce bizi yönetmişler biz de onlara ırkçılık yapalım diye düşünen çok az vardır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• düşmanlık değilde küçük gördükleri kesin. bizde arapları ve afrikalıları küçük görürüz.

milli takım arap takımlarına yenilse biz de sinirleniriz mesela.

• Türkleri küçük gördüklerini düşünmüyorum.. abd'de bir çok yer dolaştım herkesin Türkiye ye saygısı muazzam. Avrupa da tam tersi Türk u seviyorlar. Düşman olan çok az. Hepimiz aynıyız zaten diyenler bile var. Küçük görme cahil ve görmemiş Arap Müslümanlara onları biz de küçük görüyoruz. Türk milleti kendini aşağı görüyor ama olay öyle degil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Düşman olanın düşmanlığı da Türk'e değil, genel olarak bütün yabancılara. Yaklaşık 10 sene oldu yurt dışına taşınalı, benim tecrübem bu şekilde.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Annen baban kardeşin akraban yok mu hocam özlediğin kimse yok mu iyi durmuşsun 10 yıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

Çekirdek aile dışındaki akrabalarla pek muhabbetim olmadı benim Türkiye'de yaşarken. Ayrıca ben büyürken akrabaların hepsinden farklı şehirlerde büyüdüm, hayatımda pek yerleri yoktu yani. O yüzden bir eksikliğini çekmiyorum.

Ailemi özlemiyor değilim, ama bir şekilde idare ediliyor. Türkiye'de olsam koşturmaktan belki ayda bir görüşebilecekken, şimdi yılda iki kez, 1-2 hafta süreyle görüşüyoruz. Bazen onlar geliyor, bazen ben gidiyorum. Mesela şimdi beraber tatil planı yapıyoruz, Balkanlarda bir ülkede buluşup, beraber gezip vakit geçirebileceğimiz. Onun dışında da FaceTime...

Türkiye'de de ailemden ayrı yaşıyordum ben ayrıca. O zaman bile, aynı şehirde olmamıza rağmen haftada bir belki görüşüyorduk akşam yemeğinde. Genelde iki haftada bir kız arkadaşımla akşam yemeğe gider, çaylarımızı içtikten sonra geri dönerdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 6 Temmuz 2024; 12:21:2 >
  • F1SECO kullanıcısına yanıt

hem amerikada bir süre yaşamış hem de avrupanın çoğunu gezmiş biri olarak söylemeliyim ki abd kısmı doğru türkleri gerçekten seviyorlar abd'de. ama avrupa için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. türk olduğumu duyunca ucundan kıyısından ırkçılığa maruz kaldığım oldu hatta almanyadaki alamancı türkler bile rezalet tavırlar sergilediler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LastStand L kullanıcısına yanıt
    Valla şaşırdım hocam neden öyle yaptılar ya da size mi denk geldi. Genelde seviyorlar çünkü hatta mutlaka hepsi bir iki kelime Türkçe biliyor sempatiklik olsun diye söylemeye çalışıyorlar. Bu arada hem abd hem Avrupa da özellikle İstanbula da çok ciddi bir hayranlık var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.