Şimdi Ara

Bataryası iyi telefon tavsiyesi 4000 TL altı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    4 yıldır kullandığım Xperia Z5'i değiştirmek istedim, fakat bu arada telefon modellerine hiç bakmadığım için şu ankiler çok yabancı geldi. Poco, Reeder gibi yeni markalar çıkmış galiba, hiçbir fikrim yok bunlar hakkında. Son baktığımda Xiamoi de bu kadar yaygın değildi. Ekran boyutu olarak 5.5 inç ve altı arıyorum aslında, fakat bu kadar küçük düzgün bir telefon bulamadım, sanırım sadece eski ve ucuz modeller kalmış o yüzden bu şart çok önemli değil. Iphone SE var fakat hep android kullandım, 5000 TL'ye değer mi bilemedim kağıt üstünde özellikleri pek iyi değil gibi. Batarya en az 1 günü yoğun kullanımda bile sorunsuz çıkarsın istiyorum. Oyun oynamam genelde ekşi sözlük, twitter ve tarayıcı kullanıyorum. Mümkünse bunları yaparken uzun süre geçse bile donma olmasın istiyorum, yüksek performans isteyen işler değil. Fotoğraf çok çekmiyorum aslında ama belli olmaz belki çekerim, arka kamera da iyi olsa fena olmaz. Teşekkürler şimdiden.








  • Öncellikle android kanadında artık 6'' altı üretilmiyor hepsi 6 üzeri.Batarya konusunda se rezelat o yüzden onu direk ele.Bu bağlamda x3 pro tavsiye ederim hem batarya hemde performans konusnda iyi bir cihazdır.Kamerada tatmin eder.

  • Hocam ekşide poco x3 pro için kamerası kötü denilmiş, batarya da çok yeterli değil işlemcisi güçlü pubg oynayan çoluk çocuğa hitap ediyor demişler, doğruluk payı var mı? Böyleyse benim aradığımın tam karşıtı oluyor gibi geldi. Galaxy M21 konusunda bilginiz var mı, 6000 mah'miş bataryası.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caissabasgan C kullanıcısına yanıt

    Bomboş bir yorum ekşi yine şaşırtmadı.Teknoloji konularında bu tarz yerleri kalle almayın derim buyrun buda batarya performansı.Kanıtı varmıymış o arkadaşın bu yorumu yaparken.Kamera ne iyi ne de kötü.M21 çöp bir cihaz hiç girmeyin o potaya işlemci rezil 6000 mah olsa ne olur olmasa ne olur

    Bataryası iyi telefon tavsiyesi 4000 TL altı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 5 Temmuz 2021; 13:19:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caissabasgan

    Hocam ekşide poco x3 pro için kamerası kötü denilmiş, batarya da çok yeterli değil işlemcisi güçlü pubg oynayan çoluk çocuğa hitap ediyor demişler, doğruluk payı var mı? Böyleyse benim aradığımın tam karşıtı oluyor gibi geldi. Galaxy M21 konusunda bilginiz var mı, 6000 mah'miş bataryası.

    Bu bütçede kameradan pek bir şey beklemeyin özellikle çinli markalar kamera yazılımı konusunda rezil durumdalar. İşlemcisi eleştirilemez. Snapdragon 860 üst seviye bir işlemci. Bu işlemcinin üstüne 5160 mah bataryası var yani 1.5 günü rahat çıkarır. Habire oyun oynayan biri değilseniz tabi.

  • Peki samsungların kamerası daha iyi midir, bütçe biraz yukarı çıkarsam S20FE var, Galaxy a52, m31s, m30s vs Kamera konusunda çin markalarından iyi midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caissabasgan C kullanıcısına yanıt

    Kamera ve batarya konusunda s20fe ve a52 başarılı modeller yüksek oyun kalitesi takıntınız yoksa ekran kalitesi ve ois desteği ile beraber kullanıcı deneyimleri güzel, bir iphone değiller ama fena değiller kamerada... çünkü iyi bir iphone için 7000+ para verip en az iphone 11 almalısınız. Bu arada s20 fe'nin exynos versiyonundan uzak durun alınacak model g780g snapdragon olan versiyonu olmalı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithaunans -- 5 Temmuz 2021; 18:46:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan Mask kullanıcısına yanıt

    samsung a52 aldım en son hemen hemen aynı fiyattan, bakalım pişman olmam umarım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.